Kad pre?

Ti se zezas a ja to stvarno mislim.
Sto bi cekala? Sta da ceka?
Zivot je jedan

Nije bio los, po njenoj prici. Bila je bas zaljubljena. Takva je. Iskrena I srdacna. Pricale smo I kad je sve to oko razlaza pocinjalo I kad je otisla sa detetom.
Volela je tog muza dok su bili zajedno. Kako je otisla sa detetom tako je jedva cekala razvod I radovala mu se.

Verovatno joj laknulo.
U medjuvremenu je upoznala ovog tipa, zgotivili se... I sad gledam njihove slike jutarnje iz kreveta, njih troje...
Malo se nasalio..uradio bih isto..:)
Ljudi osudjuju kad se odmah veze za drugog ali ako sam lepo ukapirao 8 mes je proslo odkad ti rekla..
malo je mnogo jer su imali nesuglasice pa nije bilo ni seksa ;)mazenja,posvecivanje paznje neznijoj polovini.
ili vec ne, onakvog kako bi trebalo da ga bude..

Са једне стране сматрам да је боље развести се пре него после,
боље рашчистити одмах него развлачити, губити време и живце.

Са друге стране,питам се кад су они стигли уопште да се толико посвађају да морају да се разводе?
да ли су се уопште и волели или су се венчали "само" због детета/ трудноће?

У сваком случају--они знају најбоље шта је за њих најбоље ::)

...i meni se javi ovo pitanje, kad neko tako lako prelazi iz veze u vezu...osim sto voli sopstvenu guzu, ima li tu jos i neke duge ljubavi?

i tu se negde desilo dete, vencali se...zaljubljenost prosla tokom vremena, isplivale mane, ljubavi nije bilo. sta sad idu dalje.
...tako nekako...svasta se naziva ljubavlju.

meni su hit oni sto pametuju oko tudjeg privatnog zivota. sta te bre boli uvo ko sa kim... :roll:

....pa zato valjda sluzi fb, slike se kace da se komentarisu/lajkuju, da svi sve znaju sta se desava? Pretpostavljam, posto isti ne koristim...
Ali tipam ko god postavi nesto javno-to po automatizmu i postaje-javno...svacije.

:lol:

10509750_10152363612781962_1574376069067900765_n.jpg

Добро, исправићу се - бахате свадбе немају никакве везе са заљубљеношћу.

ti znas sve...:lol: aj bre elektrika ako ti ne volis bahate svadbe, ima onih koji vole. meni ej to dzabe bacanje para, ali ako pare nisu moje, neka ih bacaju. zabole me bas.

i opet mi i dalje ne znamo kakva im je bila svadba i dla je neko od 4umasha bio prisutan da da izvestaj iz prve ruke.

....pa zato valjda sluzi fb, slike se kace da se komentarisu/lajkuju, da svi sve znaju sta se desava? Pretpostavljam, posto isti ne koristim...
Ali tipam ko god postavi nesto javno-to po automatizmu i postaje-javno...svacije.

drugim recima, ako na fejsu vidis neciju sliku treba u kometar da upises jel pogodno da se jébu sada ili za par meseci? :huh:

Back