Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
I ja sam mislila da je robija. Dok nisam naletela na nekog ko je isto to mislio. I onda se sve zakomplikovalo.![]()
A zasto?
Pa brak ti isto sto I prijateljstvo, samo jos bolje, dublje, otvorenije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam mislila da je robija. Dok nisam naletela na nekog ko je isto to mislio. I onda se sve zakomplikovalo.![]()
Pa nisam imala na koga da se ugledam pa sam mislila da tako mora.A zasto?
Pa brak ti isto sto I prijateljstvo, samo jos bolje, dublje, otvorenije...
Šta vam je bre? Danas mi jedan poslovni partner isto to rekao. Zar sam baš toliko matora?ma ti si legenda.
razvod nastaje kao posledica gušenja u braku.
logično je da posle želiš da se nadišeš...
Šta vam je bre? Danas mi jedan poslovni partner isto to rekao. Zar sam baš toliko matora?![]()
Samo tako i može da funkcioniše matori. Sve ostalo je brlja.ma daj brak i prijateljstvo u istoj rečenici...
Pa dobro, ti me voliš pa si nežan, ali to su ti sinonimi.ne.
da si matora rekao bih babuskera, metuzalem, smokvina prababa.)
ovako si samo kul osoba.![]()
U današnje vreme se najčešće više ne zna ko je muž, a ko žena, a o sex pozama....ja sam mislio da je brak kad muž donosi pare, žena kuva, i smišlja nove sex poze...![]()
ako ti cim se ulogujes na fb iskoci na stotine tudjih slika nije ko da imas opciju. ljudi se kace jer zele da budu vidjeni. ima ljudi kojima dan ne prodje a da ne objave bar nekoliko svojih slika iz razlicitih potpuno nebitnnih situacija...
Ne gledam svojom voljom nego mi iskoci cim udjem.![]()
ste izveli,konachno,zabludelu fejserku na pravi put...put tradicionalnih vrednosti?![]()
Pa nisam imala na koga da se ugledam pa sam mislila da tako mora.
- - - - - - - - - -
Šta vam je bre? Danas mi jedan poslovni partner isto to rekao. Zar sam baš toliko matora?![]()
uh jaka norma
čovek kad ga puste s robije
oće da se nadiše vazduha i da trči
i oće da se zna da je slobodan i da mu je dobro
brak vredi najviše zbog razvoda
mene je uvek palio taj osećaj slobode
kad iz sputanosti se oslobodiš ispišaš se po celom sistemu
a adrenalin lupa))
Poznanica mi rece negde letos da se razvodi. Ima dete od godinu dana.
Sretnem je pre neki dan, kaze razvela se, samo jos nije prezime promenila,
Ima momka, sve je super. Vidim slike na fb, ona, momak I dete. Svi srecni I zadovoljni.
Elem, prokomentarisem ja to jednom prijatelju, na sta ce on "Kad pre?"
Kao, pre samo dva meseca je pricala sve super o muzu, odjednom razvod, I vec novi momak.
Ja kazem Meni je to ok. Ako je zavrsila brak, sta ima da ceka. Nije se sigurno razvela tek tako.
A on misli kako treba neko vreme da se preboli.
Meni to nije jasno? Sta da preboli?
I sto bi trebala da bude sama I sama da preboljeva?
Nisam imala duge veze I ne kontam taj period oporavka?
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?
Mladja od mene par godina.
Значи, удала се још у вртићу.
Не бих даље коментарисала.
Bolje, ne volim žene koje kukaju ....
Nije se žalila , trpela je dok je mogla ili još bolje kad je bila sigurna da je pored nje osoba koja će je usrećiti i podržati , razvela se
Особа која трпи не говори све најбоље о свом мужу два месеца пред развод.
Или није трпела много, или јој је неко помагао да истрпи.
Особа која трпи не говори све најбоље о свом мужу два месеца пред развод.
Или није трпела много, или јој је неко помагао да истрпи.
ima ljudi koji ne iznose svoje probleme drugima. meni je to cak i logicno...do kraja sa osmehom na licu.
Bolje, ne volim žene koje kukaju ....
Nije se žalila , trpela je dok je mogla ili još bolje kad je bila sigurna da je pored nje osoba koja će je usrećiti i podržati , razvela se
sindrom socijalnih mreza, u javnosti sve najnaj moj zivot je najboljiЧичак написала да га је толико хвалила два месеца пред развод, да нико није могао да верује да су се развели.
Е, сад, ако трпиш, не можеш некога да хвалиш.
Да прећутиш проблеме можда, али баш да га хвалиш, не знам.