Kad pre?

A zasto?

Pa brak ti isto sto I prijateljstvo, samo jos bolje, dublje, otvorenije...
Pa nisam imala na koga da se ugledam pa sam mislila da tako mora.

- - - - - - - - - -

ma ti si legenda.

razvod nastaje kao posledica gušenja u braku.

logično je da posle želiš da se nadišeš...
Šta vam je bre? Danas mi jedan poslovni partner isto to rekao. Zar sam baš toliko matora? :rida:

ako ti cim se ulogujes na fb iskoci na stotine tudjih slika nije ko da imas opciju. ljudi se kace jer zele da budu vidjeni. ima ljudi kojima dan ne prodje a da ne objave bar nekoliko svojih slika iz razlicitih potpuno nebitnnih situacija...

Imas opciju da iskljucis pracenje odredjene osobe ili osoba. Meni je na pracenju njih desetak sa kojima se i ovako druzim.

- - - - - - - - - -

:lol:
Ne gledam svojom voljom nego mi iskoci cim udjem. :lol:

Isti odgovor kao i onaj gore.

Pa nisam imala na koga da se ugledam pa sam mislila da tako mora.
- - - - - - - - - -
Šta vam je bre? Danas mi jedan poslovni partner isto to rekao. Zar sam baš toliko matora? :rida:

Nisu ni moji imali tj.nemaju takav brak ni vidjenje braka kao ja.
Moja mama je tek pre par godina shvatila da joj je moj tata najbolji prijatelj.
Ja se mislim, zeno Bozija sta si ti radila 30 godina... ali ajde... bolje ikad nego nikad... bolje I da je skontala...
neki to nit skontaju nit imaju prijatelja u supruzniku...
Meni je to strasno. Ali to sam ja. ;)

uh jaka norma
čovek kad ga puste s robije
oće da se nadiše vazduha i da trči
i oće da se zna da je slobodan i da mu je dobro

brak vredi najviše zbog razvoda
mene je uvek palio taj osećaj slobode
kad iz sputanosti se oslobodiš ispišaš se po celom sistemu
a adrenalin lupa :)))

Ma sve to ali reakcija okoline je ocekivana narocito jer se radi o zeni , majci. Da je muskarac ne bi bilo toliko strasno.

Poznanica mi rece negde letos da se razvodi. Ima dete od godinu dana.
Sretnem je pre neki dan, kaze razvela se, samo jos nije prezime promenila,
Ima momka, sve je super. Vidim slike na fb, ona, momak I dete. Svi srecni I zadovoljni.

Elem, prokomentarisem ja to jednom prijatelju, na sta ce on "Kad pre?"
Kao, pre samo dva meseca je pricala sve super o muzu, odjednom razvod, I vec novi momak.

Ja kazem Meni je to ok. Ako je zavrsila brak, sta ima da ceka. Nije se sigurno razvela tek tako.
A on misli kako treba neko vreme da se preboli.
Meni to nije jasno? Sta da preboli?
I sto bi trebala da bude sama I sama da preboljeva?

Nisam imala duge veze I ne kontam taj period oporavka?
Cemu sluzi?
I koliko treba da traje?
Zasto?

Svako prema svojim potrebama. Mislim da ljudi posle dugih veza ne žele odmah vezu čisto da bi neko vreme bili sami sa sobom. Isključivo. Nema to neke veze sa preboljevanjem. Retko kad se posle dugih veza preboljeva ljubav, više navika.

Bolje, ne volim žene koje kukaju ....
Nije se žalila , trpela je dok je mogla ili još bolje kad je bila sigurna da je pored nje osoba koja će je usrećiti i podržati , razvela se

Nije se žalila , trpela je dok je mogla ili još bolje kad je bila sigurna da je pored nje osoba koja će je usrećiti i podržati , razvela se

Особа која трпи не говори све најбоље о свом мужу два месеца пред развод.

Или није трпела много, или јој је неко помагао да истрпи.

A zašto bi bilo tako
To što se njih dvoje ne slažu ne znači da on nije dobar čovek , otac ...
Što bi lagala o tome...samo nije bilo to -to

ima ljudi koji ne iznose svoje probleme drugima. meni je to cak i logicno...do kraja sa osmehom na licu.

ima ljudi koji ne iznose svoje probleme drugima. meni je to cak i logicno...do kraja sa osmehom na licu.

Чичак написала да га је толико хвалила два месеца пред развод, да нико није могао да верује да су се развели.

Е, сад, ако трпиш, не можеш некога да хвалиш.

Да прећутиш проблеме можда, али баш да га хвалиш, не знам.

Toliko je trpjela da je vec imala neku rezervu,a cak i da nije,osobe koje bas trpe se ne zalijecu tako brzo u novu vezu ili brak...tako da mi sve ovo lici samo na razmazenost...
Mozda nisam u pravu,ali znam slican primjer...gdje je zena trpjela,pod navodnicima,dok je bilo para i egzoticnih ljetovanja...Ali cim je muz upao u finansijsku krizu,slike sa djetetom i drugim u krevetu.
Ko zna,mozda je i pametna,gleda sebi da ugodi u svakom momentu...

Чичак написала да га је толико хвалила два месеца пред развод, да нико није могао да верује да су се развели.

Е, сад, ако трпиш, не можеш некога да хвалиш.

Да прећутиш проблеме можда, али баш да га хвалиш, не знам.
sindrom socijalnih mreza, u javnosti sve najnaj moj zivot je najbolji :heart: a vamo zapravo samo pokusavas da ubedis sebe i druge da si srecan i superiska. e pa isto to, samo bez socijalnih mreza :mrgreen:

Back