Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.733
Mogu da odgovorim zasto se vec duze vremena ovako ponasam na forumu (inace nisam problematican korisnik)...jer mi je pun kufer (prikrivenog) nasilja i bezobrazluka i cinjenice da je nekima dozvoljeno sve (u zavisnosti koliko si se slizao s nekim), a ostali ostaju prepusteni sebi i maltretirani - vredjanjem, uhodjenjem, ponizavanjem, klanovskim napadima i onom perfidnijom kaznom ignorisanja i nedavanjem reputacija..,...
Dojadilo mi silno licemerje kojim se kite ti isti podmukli nasilnici, sve njihove predrasude koje oberucke istresaju na druge, a kad im iste poture pod nos, pozivaju se na diskriminaciju....ide mi na q sav taj fini svet koji sam sebe ne nudi za primer, a od drugih zahtevaju da to budu...i svi ego manijaci koji se kupaju u sujeti i vredjaju se ako im ne sapnes na uvo ono sto zele da cuju i sto smatraju da im po nekoj njihovoj logici i smislu sleduje.....svi oni koji smatraju da su za sve sami zasluzni, pa se superiorno postavljaju pred drugima, vredjajuci ih....svi oni koji ne mare za tudje emocije i stanja, pa ni najmanje ne paze sa svoje misli, svoja osecanja i dela....smetaju mi svi koji ne razumeju, da postovanje nije nesto sto se zasluzuje, vec ti pripada kao zivom bicu (sve dok se ne pokaze suprotno) - jer si tu, delimo zivotni, virtuelni prostor, a nije tesko biti ljubazan..
...ali, sve ce to svemir dovesti u red, karma ce naplatiti svoje dugove, stici ce ih kazna bozija...nema veze sto sami ne bacaju pogled na prljavo ogledalo, sto se nikad ne zapitaju da li su sami na bilo koji nacin doprineli ovom stanju...
Mene zapravo nije briga za forum (odvajam ga od reala)...problem je sto zakljucujem da su ljudi generalno takvi...a to nije normalno...nije, tacka.
Alal ti vera!
ovo boldovano ...nisam svesna baš takvih pojava, doduše jesam primetila da se tolerišu neke stvari koje, po meni, ne bi trebale, a druge se kazne, a po meni, ne bi trebale...
al pomislim, možda nisam ja to dobro sagledala
ovo za ignorisanja i reputacije - ma to me baš boli uvo, iskreno
ako trebam dobiti reputaciju, nek bude iskreno, odsrca...makar ih imala 0
I ne mogu uzvraćati reputaciju na reputaciju, bila sam počela...jer sam videla da se to nekako OČEKUJE - ispade kao neka opšta forumaška kultura...
i prestala sam - nije to to
Više mi znači nešto kvalitetno da pročitam nego da dobijem reputaciju
Ignorisanje - ne možemo se svideti svima - i ne treba
Inače, ja nisam uopšte primetila da si ti od ovih iz uvodnog posta. Iskreno.
I više je muških takvih, činjenica je.