Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.454
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сусрећем се дуго времена да ми опоненти које "жуљају" моје објаве исконструишу и припишу што шта што нити сам написао нити је то моје мишљење, нити се то на било који налчин може извести из мог писанија.Интересантан ми је наслов. Наш сабрат из Српске се позива на закон, оправдава отпор ако нема закона, а осуђује оне који траже поштовање закона у матици.
Апсолутно вјерујем да је (могуће и огромна) већина родољубиво оријентисана, да желе нашој Србији и нашем народу све најбоље и да у свом идеалистистичком поимању вјерују да је то прави начин. И наравно да ми не пада на памет да се прикључим тој утрци да подржим сва та дешавања и у том шлихтању студентима (јер побогу студенти морају бити у праву, е па не морају ако су изманипулисани), јер знам да су увијек у позадини оваквих дешавања ствари комплексније што сам и писао кроз више тема о тим дешавањима. Но на страну то, друга је тема, написах што написах, износићу и убудуће своје мишљење, ако се оно неће допасти многима, шта да се ради.Млади људи су по прирoди револуционари, идеалисти који вјерују у бољи и праведнији свијет, са мањом подјелом на повлаштене и потлачене. Док са одрастањем и сазријевањем не схвате да је свијет сложенија заје.банциуја него ли су они у својој инфантилности вјеровали.
......
Оно што ме у тим дешавањима радује јесте што на тим скуповима студената и уопште српске омладине кроз ова дешавања која потресају нама драгу Србију, видим српске заставе, што и поред покушаја неких уљеза да дају другу димензију, итекако провејава родољубиви набој. Ту су присутни дали до знања овом смрдуљку Кесићу који воли по комшилуку олајавати Србију и Србе да је непожељан.
....
Видјећемо наставак ове приче. Ако ова дешавања помогну да кривци и одговорни за пад надстрешнице буду процесуирани, добро и јест. Видјећемо и колико ће нама драга Србијица из свега овог изаћи рањена, какве ће ломове претрпити. Иако су намјере оних који су покренули стихију другачије, наум бјеше што више поларизовати и загадити амбијент, ствари се знају изокренути, могуће све ово помогне оздрављењу нације.
Неће.Odluka neče biti pravosnažna, je li tako?
Sad istovremeno padaju oba tvoja predsednika, nije lahko kako vi bosanci kažeteСусрећем се дуго времена да ми опоненти које "жуљају" моје објаве исконструишу и припишу што шта што нити сам написао нити је то моје мишљење, нити се то на било који налчин може извести из мог писанија.
И ту када су у питању задња дешавања која потресају моју драгу Србијицу, никад у објави нити сам осудио младе људе који су се прикључили овој причи (осим што ћу увијек написатои да су изманипулисани јер јесу), нити сам о њима на било који начин рђаво писао, напротив
Апсолутно вјерујем да је (могуће и огромна) већина родољубиво оријентисана, да желе нашој Србији и нашем народу све најбоље и да у свом идеалистистичком поимању вјерују да је то прави начин. И наравно да ми не пада на памет да се прикључим тој утрци да подржим сва та дешавања и у том шлихтању студентима (јер побогу студенти морају бити у праву, е па не морају ако су изманипулисани), јер знам да су увијек у позадини оваквих дешавања ствари комплексније што сам и писао кроз више тема о тим дешавањима. Но на страну то, друга је тема, написах што написах, износићу и убудуће своје мишљење, ако се оно неће допасти многима, шта да се ради.
Неће.
Људи у Србији нису свјесни колико је контамимниран амбијент у БиХ (ово у самој Србији је камилица) и колико је заје.бана ситуација преко Дрине и када је у питању Српска и када су у питању притисци и удари на Српску који постају неподношљиви. И кроз овај монтираниу процес и кроз сталне актгивности западних амбасада и из политичког федералног Сарајева.
Наравно и разумљиво је, свако се бави својом бригом, својом муком, својим проблемима, ту су прилично избезумљени медијским спиновима, па мало ко и мари за неке тамо прекодринске Србе према којима неки медији у Србији дозирају анимозитет.
Но без обзира каква ће бити првостепена и касније правоснажна пресуда оптуженим у овој фарси, заје.бано је. Није лако и када су у питању политичке елите у Српској и обични људи изнаћи начин како се у овоме свему опхрвати.
Првостепена пресуда је за седам дана.A postoje li neke informacije o tome koliko okvirno može trajati taj proces, sa žalbom, itd...ne znam u principu ništa o BiH pravosuđu.
U suštini, kada bismo mogli očekivati (otprilike, ugrubo) epilog?
Првостепена пресуда је за седам дана.
У оваквом почитичком процесу који је ван сваке сумње фарса немогуће је дати прогнозу када очекивати коначан епилог. Ту су могуће све опције. Једино је извјесно све то ће додатно загадити и тако већ загађен амбијент у овој чемерној долини плача коју неки Босном зову.
Moje je pitanje bilo, znači li to da će dalje procedura trajati možda i godinama?
У оваквом почитичком процесу који је ван сваке сумње фарса немогуће је дати прогнозу када очекивати коначан епилог. Ту су могуће све опције.
Високи представник је ПРАВИ.лажни високи представник
jel bi Tomas Džeferson poslo konjicu da su Mehikanci upali u opštinu Texas ko ovi dole u Kraljevo seljaci iz DS-a?Otpor svakako, ali s kakavim pozicijama ulazimo u njega?
koliko je meni poznato atlanta je zapaljena a žene silovane uključivši i robkinje koje su okusile prvu slast ukidanja roobstvajel bi Tomas Džeferson poslo konjicu da su Mehikanci upali u opštinu Texas ko ovi dole u Kraljevo seljaci iz DS-a?
Иако има песничке амбиције, овај испис судара се са чињеницом да је БиХ чланица Уједињених Народау овој чемерној долини плача коју неки Босном зову.
Ударају по нејачи!!!Strasno sta se desava Miletu, ja sam zgrozen, evo, suza suzu stize![]()
![]()
![]()
47 минута, а само се "дотакли". Премало.Историчар Чедомир Антић и новинар Филип Родић су се кроз емисију дотакли насртаја на Републику Серпску
Мешање страног фактора
Pogledajte prilog 1687372