Kad nema velike ljubavi dovoljna je mala ?

ne znam čime se meri ljubav...
Mislim da ljubav uvek krene kao mala posle se razvije u nešto veliko,neizdrživo,prelepo...ili bar ja tako mislim...
mislis, prvo krene "sve zbog tebe prodacu, oko vrata amajliju staru samo ne gitaru"
a onda "sve zobg tebe prodacu: oko (misli se na oko), vrata (i ulazna vrata), amajlij staru...samo ne gitaru (da ne kazem sta)"?
ja mislim da ne moras zbog nekoga da prodas i oko i vrata i amajliju staru, da je dovoljno da volis donekle, i da je samodrogiranje bez droge to tjeranje sebe da se neko voli do iznemoglosti...koga da volim do iznemoglosti kad mi niko nijt onoliko slican kolko ja sam sebi? Ja sam sebe volim najvise, dok se ne javi neko slicniji meni od mene

Pa dobro kad si narcis onda moraš sam sebe da voliš :lol:
Ja se vodim mojom politikom,nisam najbolja i uvek se nađe neko sličan meni pa čak i na najmanje očekivanim mestima...
I nema ništa loše u tome ako bi dušu prodao za nekoga,samo treba dobro proveriti da li je taj neko vredan toga...
Ali ja kad bi nasao nekog slicnog meni volio bi ko sebe njega, tako da nisam narcis, ili ko mislim da je bolji ako mislim da je bolji volio bi ga vise od sebe (to samo tako pricam, nisam ja za to sposoban)
u svakom slucaju svi misle da sam narcis i lud jer sam vrlo sklon da mislim kako je Nikola Tesla manje pametan od mene i vecine Srba, koji bi da su kao on bili neljubitelji zena struju sigrno napravili bolje od njega, kad bi ih zanimala samo struja jos boje napravili tu struju od njega, koji su zivjeli tad i sad, i kako je napravio katatrofu sto je otiso da Amerikancima prvim otkriva o struji...

Ja isto tako mislim da je kolumbo bio debil, i da treba da ucim ruski jer mislim da rusi sve stvari znaju bolje od stvari koje se mogu citati na engleskom, jer oni svoje radove kriju od zapada krijuci ih pisuci na ruskom...da zapad ne zloupotrijebi

i tako zbog jos milion stvari misli se da sam narcis i ludak

Poslednja izmena:

Back