гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Patnja je ista i kad se tešiš, to je kratkotrajno a negde u dubini neko i dalje čežne. Preliva ga neka seta uvek i zauvek.
jeste, isto je biti u logoru i cekati streljanje i biti gladan i cekati rucak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patnja je ista i kad se tešiš, to je kratkotrajno a negde u dubini neko i dalje čežne. Preliva ga neka seta uvek i zauvek.
Kad nema velike ljubavi dovoljna je mala ?
Pitanje poteklo iz jednog bezazlenog stiha jedne pesme, ne tako ozbiljne ... sada vidim da ima dublje značenje, u stvari , *produbili* ste stih moje pesme.
Život i *srecno do kraja života* - ja jednostavno mislim da mi ne možemo nešto tu da utičemo ... imam utisak da neka *treca * sila radi tu neki deo ...
A ostati solo to nikako, osim u ekstremnim sl.
Slavena ima zanimljive odgovore ali sada vise nemam vremena, pročitaću sutradan.
Ne,
ljubav je precenjena, ne posotji mala ili velika ljubav, posotji samo privlacna ili neprivlacna zena ili muskarac,
naravno, svako moze postati privlacan ako se dovoljno potrudi
Složićete se ili ne?
Pravi odgovor.Postoji samo \ ljubav. Koja nema mernu jedinicu, ako je iskrena.

eto i tica da nam nadje mir![]()
i kaže danas prebukirana. 

Moja komsika ima frizerski salon, zelis da zakazem ?![]()
![]()
asta je ova tu.Imam ja rezervuasta je ova tu.
umem to 
ok, ako zelis depilacijuumem to
![]()

.. i to nikako da zakažem
(vratimo se na temu o ljubavima ....)
koliko ti jos ljubavi treba ? 
slobodan sam u petak![]()
Ok lovekoliko ti jos ljubavi treba ?
![]()

nakaradno poredjenje jer ide kad nema kise dobar je i grad sto implicira postavku kad nema ljubavi dobar je i tupavi kurajber
mora. jer postoji emocija sa penisom i vaginom. kao sto ne postoje penis i vagina koji fantaziraju o njoj kad je nema.
Trebace ti jednom![]()
![]()

jel? mozda jedno vece, cim se ne proredi vec zbije javlja se nedefinisana fantazija makar kod jednog.to nije emocija već relacija fizika-hemija
jel? mozda jedno vece, cim se ne proredi vec zbije javlja se nedefinisana fantazija makar kod jednog.