Dovodili Hajrije? Kako nisam primetila?
e al ono kad je oguz izasao pa hteo da zbrise
Ali riza je najbolji, bas bih volela da je dosao, i zao mi je sto nije dosao, a i drago mi je, nisam nista propustila u studiju![]()
Nije bila Hajrije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali riza je najbolji, bas bih volela da je dosao, i zao mi je sto nije dosao, a i drago mi je, nisam nista propustila u studiju![]()
Sevket je ok sasvim, zna da se zeza
fikret super
dzevrije fantasticna
lejla preslatka
nedzla simpaticna bas
Oguz me do suza nasmejao ali mi ga vise bilo zao, malo je tup ali verovatno zbog prevodioca
a isidoru bjelicu obozavam
Da i rezija. Sta je ono bilo. Kakav je ono amaterizam. Nije se znalo ko pije, ko placa. Sta ce Ana Perisic u ovakvoj emisiji. Pa Goca, Isidora i kompanija, neki turski gostionicar... Nedzli izlepili uvo selotejpom, Oguz je mogao da se obesi kablom. Voditeljke uzasne. Haos totalni u svakom smislu.
Oguzu. Deluje ko potpuno drugi covek. Da nije neka greska.![]()
nije selotejp, nego onaj flaster![]()
Mislim da im oni obrađuju glas.
Ali ako obrađuju, zašto je samo Oguzu drugačiji.
Možda čovek ima drugačiji glas kada je u poslu.
Ko zna.
Ja, na primer, poznajem ljude čiji glas nije isti kad pričaju i kad pevaju.
Kad pričaju imaju piskav, a u pevanju im glas-gromada.
Htela sam da pitam da li neki doktUr zna u čemu je tajna.![]()
Oguz vedar?
ja to nigde nisam videla.. u stvari, ništa nisam videla osim brade i 2-3 odgovora, jedva da se i nasmejao
Danijela je katastrofa.
Najpre je bila napadna prema gostima.
Potom i egocentrična. Ovo nije bila emisija o njoj, niti je neko zbog nje došao ovde. Ono sa Oguzom bila je šala jednom, dva puta. Ali kada je počela to non-stop da potencira, delovalo je jako ružno i antipatično. Još kada je Fahrije (Nedžli) pomenula naslovnu stranu i dečka... Bože. Prvo je bilo nepristojno, jer ne zna da li je ona i dalje sa tim čovekom. Drugo, šta se to tiče i Fahrije i gledalaca. Kao da je iz Danijele vrištao glas: primetite me, upamtite me.
aaaaDa i rezija. Sta je ono bilo. Kakav je ono amaterizam. Nije se znalo ko pije, ko placa. Sta ce Ana Perisic u ovakvoj emisiji. Pa Goca, Isidora i kompanija, neki turski gostionicar... Nedzli izlepili uvo selotejpom, Oguz je mogao da se obesi kablom. Voditeljke uzasne. Haos totalni u svakom smislu.
Mislim da im oni obrađuju glas.
Ali ako obrađuju, zašto je samo Oguzu drugačiji.
Možda čovek ima drugačiji glas kada je u poslu.
Ko zna.
Ja, na primer, poznajem ljude čiji glas nije isti kad pričaju i kad pevaju.
Kad pričaju imaju piskav, a u pevanju im glas-gromada.
Htela sam da pitam da li neki doktUr zna u čemu je tajna.![]()
Oguz vedar?
ja to nigde nisam videla.. u stvari, ništa nisam videla osim brade i 2-3 odgovora, jedva da se i nasmejao
Da i rezija. Sta je ono bilo. Kakav je ono amaterizam. Nije se znalo ko pije, ko placa. Sta ce Ana Perisic u ovakvoj emisiji. Pa Goca, Isidora i kompanija, neki turski gostionicar... Nedzli izlepili uvo selotejpom, Oguz je mogao da se obesi kablom. Voditeljke uzasne. Haos totalni u svakom smislu.
QUOTE=Tzar;20828437]Da i rezija. Sta je ono bilo. Kakav je ono amaterizam. Nije se znalo ko pije, ko placa. Sta ce Ana Perisic u ovakvoj emisiji. Pa Goca, Isidora i kompanija, neki turski gostionicar... Nedzli izlepili uvo selotejpom, Oguz je mogao da se obesi kablom. Voditeljke uzasne. Haos totalni u svakom smislu.
Vedar je bio.
Od prvog trenutka kada je napravio štos, da uđe ili da se vrati (kad počelo vrištanje i aplauzi).
I nas je nasmejao.
Najviše smo njemu, Fikret i Nedžli videli zube.
Imaju širok osmeh.
Mislim da ga je samo Danijela smorila.
Kao i kažimo dva miliona Srba koji su pratili ovo čudo ili naišli na Prvu makar na deset sekundi.
Prevod je bio loš, to je razlog što su neki od njih imali na trenutke glupe izraze lica.
Jeste, Ana Perišić, Goca Tržan itd. koji moj su oni tamo ? Bez veze.
Nego, ipak ne mogu da shvatim toliki "feil" (greška) sa prevodiocem srpskog na turski ??? Gosti ništa ne razumeju ili šale koje su ove dve napaljenice izvodile ne mogu da se prevedu adekvatno ? Možda su naše dve kulture govora ipak nepremostive pa šale za njih budu nekakvo sramno izigravanje ?!![]()
davno su mi pričali da je turski jezik teško prevodiv, možda je to u pitanju