Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
nije tacno za lejlu..
lejla je u seriji bila sa trojicom..
i verovatno bi bila sa vise njih, ali nije bila u situaciji da ih upozna..
jel je imala vezu kao ljubavnica sa muzem svog psihoterapeuta?
jel je pokusala (i udala bi se za njega da ferhunde nije umesala prste) i dosla do veridbe sa najboljim drugom nedzlinog muza?
toliko ih je imala i nedzla.

Tacno. Nisam pomno pratila.
Mislis da bi bila srecnija da je uspela sa nekim od njih?
Na osnovu toga se moze reci da nije imala srece...

Tokom serije nalazila sam opravdanja za Lejlu i Nedzlu, prvo za Nedzlu onda za Lejlu, nekako se moje misljenje menjalo o obema. Mada uvek mi je smetala ta ljubomora medju njima. Vise mi nije zao ni jedne. Jasno je da je upravo ta ljubomora bila njihov glavni lajfmotiv, ona ih je vodila kroz zivot, bila je razarajuca. Zato neka pate jos toliko godina koliko imaju i ne mogu se iskupiti, obe. A i roditelji sa njima, jer od svog samoljublja nisu mogli da vide sta im se desava sa decom, bili su slepi.

nije tacno za lejlu..
lejla je u seriji bila sa trojicom..
i verovatno bi bila sa vise njih, ali nije bila u situaciji da ih upozna..
jel je imala vezu kao ljubavnica sa muzem svog psihoterapeuta?
jel je pokusala (i udala bi se za njega da ferhunde nije umesala prste) i dosla do veridbe sa najboljim drugom nedzlinog muza?
toliko ih je imala i nedzla.

Sa tim prvim nije se ni poljubila, to je bila platonska ljubav, zaljubljenost.
I sa Nazmijem nije spavala.

Nedžla je u tom pogledu mnogo slobodnija.

Sa tim prvim nije se ni poljubila, to je bila platonska ljubav, zaljubljenost.
I sa Nazmijem nije spavala.

Nedžla je u tom pogledu mnogo slobodnija.

nisi bas u pravu..
lejla je prva spavala (silovana) al posle toga opet bila intimna sa oguzom..
sa drugim, ja sam zena u godinama..popusta pamcenje :lol: zaboravila sam kako se zove,. dzemovim drugom, mozda bi i bila intimna, ali je trebalo da ostavi utisak zene koja nije laka, pa je tvrdila pazar i bila smerna..
sa ozenjenim suprugom psihoanaliticarke, ko zna..bas nisu kadrirali spavacu sobu..:D
a jadna nedzla se godinu dana lomila oko dzema ne bi li je poljubio..pa i tada je to onako suzdrzano..da en vide tata i mama iako su bili zvanicno vereni :roll:
sa oguzom je tek posle lejle..
a sa alijem mislim ni da nije bilo intimnosti pre nego sto su ih gurnuli u prislilni brak..
e ar..za sve si ti kriv..

a ja se pitam, odakle mi ovoliko informacija kad sam seriju gledala jednim okom..:lol:
i onako mi se stvarno smucila na kraju zbog razvucenosti..
a bila je obecavajuca :aha:

nikad vise ni jednu seriju necu da gledam..
pljucnite me ako se na nekoj drugoj otvorenoj temi pojavim..:mrgreen:

ovaj sulejman obecava..citala sam otomansko carstvo i bila impresionirana..samo moja masta nije imala bas ovoliki budzet za scenografiju:zstidljivko:

Lejla i njeni momci
1. onaj sa motorom
2. oguz
3. muz psihijatra
4. nazmi

Nedzla i njeni momci
1. oguz
2. dzem
3. ali

ebiga lejla je imala vise momaka al Nedzla je vise volela, ili barem da ne racunam Alija onda

nisi bas u pravu..
sa drugim, ja sam zena u godinama..popusta pamcenje :lol: zaboravila sam kako se zove,. dzemovim drugom, mozda bi i bila intimna, ali je trebalo da ostavi utisak zene koja nije laka, pa je tvrdila pazar i bila smerna..
sa ozenjenim suprugom psihoanaliticarke, ko zna..bas nisu kadrirali spavacu sobu..:D
a jadna nedzla se godinu dana lomila oko dzema ne bi li je poljubio..pa i tada je to onako suzdrzano..da en vide tata i mama iako su bili zvanicno vereni :roll:
a sa alijem mislim ni da nije bilo intimnosti pre nego sto su ih gurnuli u prislilni brak..

a ja se pitam, odakle mi ovoliko informacija kad sam seriju gledala jednim okom..:lol:

ovaj sulejman obecava..citala sam otomansko carstvo i bila impresionirana..samo moja masta nije imala bas ovoliki budzet za scenografiju:zstidljivko:

pobedice Lara al ja pratim Sulejmana na netu

ma bas je onako kako je rekla lejla, oguza je stvrno volela jedino nadzla..samo je ona bila zbog njega u stanju da baci citav zivot..

e odoh kod kozmeticara..ubice me..sanse nema da joj stignem do 14h :lol:

nisi bas u pravu..

Pa ona je i mlađa od Lejle...

U pravu si za Nedžlu. Ona je stvarno jadna. Ali bukvalno.

Nikad nisu prikazali njene misli, samo povremeno da se nečega seti i brizne u plač.
Nikakvo kidanje duše praćeno dubokim mislima.

Jadna. Ne može dalje od opsednutosti sobom.

Nisi dobro pratila, sa Alijem je bilo intimnosti pre braka.
Tada nisu kadrirali spavaću sobu.

Za Lejlu i psihijatrinog muža nisu imali šta ni da kadriraju, tu je akcenat bio na nečemu drugom.

Back