naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
zato sto je on najkul lik u serijipa, dečko nije papučar![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto je on najkul lik u serijipa, dečko nije papučar![]()
Al se izredjase svi u Oguzovoj kuci, svi dobri, fini i pošteni.
Samo je jos fizioterapeut falio.
I sve to vreme dok se desava Lejla- Oguz drama u kuci Tekinovih, mali Umut spava kao top...
taako jeI svi se goste i uživaju od prljavih para koje je prezreni Oguz doneo rizikujući sopstvenu kožu.
Mrze ga ali im nije mrsko da uživaju luksuz njegovih para. "Licimuri", što bi reko jedan kolega forumaš.![]()
JAdan Oguz. Ne mogu da shvatim da svi govore kako je on izdao Lejlu jer je otišao . Kakvo ogavno licemerje.
Uh, koliko plačem na scenu opraštanja Lejle i Oguza pred vratima, pre puta u Trabzon.
Driljiv rastanak, hvatanje Lejle za ruku, koju je uvek hteo da vodi.
Kada joj se tokom noći primakao licu, osetivši njen miris, njenu kožu, uzdahnula je čežnja u njemu.
Očaj.
I onaj odlazak, tačnije polažak, kada je zastao, i još jednom se okrenuo da je pogleda.
I "Volim te, i naše dete, nemoj to zaboraviti."
Uh, mnogo dirljivo.
Preplakah epizodu.
Ma ko je u stvari AR da bude u pravu ili ne? Odakle mu pravo da sudi o ljudima? I na osnovu tog svog prava koje nema da kroji sudbinu drugim ljudima?Zar Ali Riza nije u pravu kad govori o Oguzovom drugom licu. On ima jedno lice za svoje zrtve i drugo ono pravo. Setite se samo Jamana. Ovamo abe, ovo ono, a tamo ga potkrada i spava mu sa zenom. Kao zaljubio se u Nedzlu pa onda siluje Lejlu. Pa onda obrnuto kao voli Lejlu, a u stvari merka Nedzlu. I na kraju sad je kao dobar zet, slizao se sa Hajrije, platio troskove Ali Rizinog lecenja, sav je predobar, a u stvari je ubica koji je poslao Sevketa na 24 godine robije. Ali Riza je potpuno u pravu.
Zar Ali Riza nije u pravu kad govori o Oguzovom drugom licu. On ima jedno lice za svoje zrtve i drugo ono pravo. Setite se samo Jamana. Ovamo abe, ovo ono, a tamo ga potkrada i spava mu sa zenom. Kao zaljubio se u Nedzlu pa onda siluje Lejlu. Pa onda obrnuto kao voli Lejlu, a u stvari merka Nedzlu. I na kraju sad je kao dobar zet, slizao se sa Hajrije, platio troskove Ali Rizinog lecenja, sav je predobar, a u stvari je ubica koji je poslao Sevketa na 24 godine robije. Ali Riza je potpuno u pravu.
I sve to vreme dok se desava Lejla- Oguz drama u kuci Tekinovih, mali Umut spava kao top...
Najgore mi je to sada.
Pljuju ga, a sede mu u kući.
Što Ali Riza ne napiše da želi da ode, pa da odu.
Nego je i Nedžla došla, u kuću, a kako je poslednji put razgovarala sa Lejlom.
Naravno, Oguz jeste ubica, ubio je iz očaja, ai treba da ode u zatvor, ali hranio vas je, oblačio, i sad ga pljujete, a ne idet iz kuće.
Ja bih se spakovala i otišla.
jao, meni bas drago sto je napustio lejlu jessssss jessssssssss
i uskoro ce u cuzu jesssssss
ja je sad gledam