naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
KO SE UDAJE?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KO SE UDAJE?

za najbolju žensku glavniju ulogu (pošto nema izrazito jedne glavne uloge)
za najbolju mušku ...
za najbolju žensku epizodnu ulogu
i naravno, isto to za mušku ulogu
i zašto.
Inače, kome biste dodelili sledeće nagrade:
za najbolju žensku glavniju ulogu (pošto nema izrazito jedne glavne uloge)
za najbolju mušku ...
za najbolju žensku epizodnu ulogu
i naravno, isto to za mušku ulogu
i zašto.
Nedzla se udaje za Alija kasije... Onog sto je zove na dorucak, salje joj MMS-ove itd... Zanima me kako ce sve proci sa Lejlinom trudnocom.
Posle tebe ne znam šta da napišem... muk.
Nedža se udaje za Alija dok je Lejla trudna, dakle... pa ni godinu dana nije prošlo, aman!
Jedan se otegao, drugi se protegao.
Pa, ako je Lejla oprostila Oguzu i silovanje i sve to što rekoste da nije za oprost, šta mi tu imamo.. šta imaju tu i njeni roditelji...

Hocete li da prestanete da spojlujete? Sad ste vi sebi zasrali gledanje sto ste gledali unapred, pa hocete i drugima da uporopastite
Znaci spoiler pa pisite sta hocete.

Koliko puta je večerao sa njom. Išao na piće, družio se.
Čime je Ferhunde to zavredila?
ovo ni meni nije jasno
Ali ja id alje placem svako vece,ne znam za vas![]()

Šefket ide opet u zatvor,Oguza ubijaju,Riza jel tako beše će se šlogirati,Oguz ga vodi na terapiju a on živi kod Oguza i Lejle u stanu.
Sedef se na kraju udaje,Šefket izlazi iz zatvora i dolazi na čestitanje.I toga dana Ali Riza umire kada su svi na svadbi.Aman više godinu dana nas maltretiraju .I
Hajrije,Lejla sa bebom,devojčicom mala Ajše i Šefket se vraćaju u selo odakle su došli.Čiča miča i gotova priča.
Ah da Ferhunde ostaje sama u praznom stanu bez ičeg.Ko dugom jamu kopa sam u nju upadne![]()