Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Jel se cini jos nekome da je sinoc u epizodi falila neka scena, ono kad Dzemov otac dodje u kucu, a oni se smeju, pa Nedzla ustane iz kreveta...jesu li se videli, prozborishe li koju....kao da je isecheno...

Jel se cini jos nekome da je sinoc u epizodi falila neka scena, ono kad Dzemov otac dodje u kucu, a oni se smeju, pa Nedzla ustane iz kreveta...jesu li se videli, prozborishe li koju....kao da je isecheno...

I meni se cini... A da sam bila u Kemalovoj kozi izbacila bi ih sve iz kuce, moroni glupi... Mislim jeste bilo smesno, ali nije bilo ni vreme ni mesto!
Suzan jeste nadobudna, ali nekako sve vise pocinjem da joj se naklanjam... Ovi Tekinovi mi idu na zivce... Pogotovo glupa Nedzla koja sad toliko cmizdri a do juce se samo svadjala s tim deckom, jos mu je i celu porodicu nesvesno natovarila na vrat.

ukljuci se u seriju, vidim smetaju ti ovi cemerni realiti programi, ovo je nesto drugo.
Хвала на позиву али ипак морам да одбијем
Неколико сам пута био принуђен да гледам кад сам био код једних старијих људи у гостима, али ту патетику, ту тему и тај изражај не могу поднети, заиста.

могу бити и наркомани у правом животу не занима ме оно што ми је важно јесте то да су одличан посао одрадили са серијом сви су подједнако добри осим овог новог шевкета када га погледам одма замислим дебила не знам зашто требају вратити оног старог добро шевкета толико од мене здраво и видимо се следећег пута срдачан поздрав ајха ојха аиеееее

Back