Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Jao, mene je majka navukla na gledanje serije. Inače ne gledam ništa ovog tipa ali ova serije mi ne liči ni na jednu...
Jeste li provalili kako pokrivaju telefon nekim miljeom? Baš su sujeverni, kao i mi.
Ne razumem zašto napadate likove, jedno po jedno...
Ferhunde me nervira...Fikret...lupate
Serija je realno odradjena i svi likovi predstavljaju odraz nekoga iz stvarnosti.
AJDE RECITE DA NIKADA NISTE UPOZNALI NEKOG ALI RIZU, FERHUNDE ILI ŠEVKETA U STVARNOSTI. O DŽEVRIJE DA NE PRIČAM. Okruženi smo njima. Inače bakutan je lik do bola. Stvarno je kao prava SRPSKA svekrva.
Inače, ne napadajte Ševketa da je mekušac i ja sam odrastao sa puno sestara i znam kako čovek od toga omekša.
Za one koje zanima jedan (glavni) lik umire na kraju serije. Tačnije u poslednjoj epizodi. Da ne kvarim užitak neću vam otkriti ko...
Serija je super!!!
Pozz za sve na forumu...:D:D:D

U sredu uveče, saznaćete: Ševket će nasrnuti na Oguza pokušavajući sa njim fizički da se obračuna, dok će mu u besu Ali Riza zapretiti da ne prilazi njegovoj porodici. Situacija sa Ferhunde biće povod da se članovi porodice ponovo okupe, a Ali Riza će joj pružiti pravu očinsku podršku. Nedžla je privedena u policiju, a Tekinovi to saznaju iz novina.
Ko hoce da sazna sta ce veceras biti neka selektuje tekst iznad ;)

Fikret je odjednom opasna zavodnica. Od one stidljive devojke,odjednom postade puna samopouzdanja,vodi ga na veceru,
ona casti,doterala se. Sad zna i da odgovori Dzevrije. Hahaha Dzevrije u shoku,kao hoce i ona s njima :lol:

Fikret je odjednom opasna zavodnica. Od one stidljive devojke,odjednom postade puna samopouzdanja,vodi ga na veceru,
ona casti,doterala se. Sad zna i da odgovori Dzevrije. Hahaha Dzevrije u shoku,kao hoce i ona s njima :lol:

Pa tako i treba. U braku su, i treba da se zblize. A ta Dzevrije me toliko nervira, samo ogovara Fikret kad god stigne, dobro joj je ova rekla.. Sta ce i ona tamo sa njima. :D

Back