Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
halil-ergun-9.jpg

Staaa ? ja bih vise rekla za njega i Hajrije.Nekako su lep par.Mozda su u stvarnom zivotu muz i zena.Ali za ferhunde ne bih rekla.

Izgleda po svemu sudeci da jesu Ferhundei Ali Riza muz i zena u stvarnom zivotu...
Isto kao i Dzem i Selin, mislim da su oni isto muz i zena koliko sam uspela da skontam.
Beban je Ivan Ivanovic Djus

Poslednja izmena:
Nemoj zezati, ja mislila da je on neki dobrica u pravom zivotu...
Tako sam mislila i za Kerema iz 1001 noci, pa se ispostavilo da je neki probisvet :zcepanje:

Kad sam procitao da se zaljubio u Edu odmah mi je bilo jasno da sa njim nije nesto u redu. Gde od svih onih glumica Sezen, Benu, Seherezada, Kerem nadje bas Edu. :D

A ovo me je bas iznenadilo za Sefketa, a jos vise za Ali Rizu i Ferhunde. :)

Ni ja ne mogu da verujem da su Ali Riza i Ferhunde bračni par. Nikako mi dosad nisu išli jedno uz drugo. Ipak sve je moguće.
Nedelja mi je nekako preduga. :(

Još jedan dan do serije. Sada se baš zahuhtava situacija. :)

Šta kažete na rečenicu koju Oguz reče Nedžli: "Gde si bila dok sam se ja ČERUPAO sa tvojim ocem?". Kakav prevod, htela sam da umrem od smeha. :)

Ni ja ne mogu da verujem da su Ali Riza i Ferhunde bračni par. Nikako mi dosad nisu išli jedno uz drugo. Ipak sve je moguće.
Nedelja mi je nekako preduga. :(

Još jedan dan do serije. Sada se baš zahuhtava situacija. :)

Šta kažete na rečenicu koju Oguz reče Nedžli: "Gde si bila dok sam se ja ČERUPAO sa tvojim ocem?". Kakav prevod, htela sam da umrem od smeha. :)

Po ovim slikama koje su postavljene izgleda da jesu muz i zena.Ona samo ima takvu ulogu.Sigurno je super u stvarnom zivotu. Nedelja je i meni dosadna.Nemam nikada sta da radim,i uglavnom mi ceo dan prodje uz komp. :( Ma sta cerupao..Ali riza ga ubio od batina. :D

Back