gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke, ne znam za vas, ali ja grozničavo čekam da se "Gumuš" završi, i da počne naša serija.
Budući da smo sve bile tužne prethodnih epizoda, jesam li mazohista što jedva čekam da počne?![]()

Zato ja pazim. Onuru su svi pomrli.![]()

Cula sam da su Ali Riza i Ferhunde u pravom zivotu muz i zena
beban preminuo kazu da je imao srcani napad,
Staaa ? ja bih vise rekla za njega i Hajrije.Nekako su lep par.Mozda su u stvarnom zivotu muz i zena.Ali za ferhunde ne bih rekla.
Pa nista.. Stigao nam je vikend.Nema nam serije,ali mozemo se bar odmoriti,neko cak i lepo provesti.Uzivajte.
Izgleda po svemu sudeci da jesu Ferhundei Ali Riza muz i zena u stvarnom zivotu...
Isto kao i Dzemi i Selin, mislim da su oni isto muz i zena koliko sam uspela da skontam.
Beban je Ivan Ivanovic Djus
Pogledajte kako ce da srede kucu
![]()
Promenili jer je prvi imao veliki problem sa drogama, tako sam negde procitao

Nemoj zezati, ja mislila da je on neki dobrica u pravom zivotu...
Tako sam mislila i za Kerema iz 1001 noci, pa se ispostavilo da je neki probisvet![]()

Izgleda po svemu sudeci da jesu Ferhundei Ali Riza muz i zena u stvarnom zivotu...
Isto kao i Dzem i Selin, mislim da su oni isto muz i zena koliko sam uspela da skontam.
Beban je Ivan Ivanovic Djus
Ni ja ne mogu da verujem da su Ali Riza i Ferhunde bračni par. Nikako mi dosad nisu išli jedno uz drugo. Ipak sve je moguće.
Nedelja mi je nekako preduga.
Još jedan dan do serije. Sada se baš zahuhtava situacija.
Šta kažete na rečenicu koju Oguz reče Nedžli: "Gde si bila dok sam se ja ČERUPAO sa tvojim ocem?". Kakav prevod, htela sam da umrem od smeha.![]()
Ma sta cerupao..Ali riza ga ubio od batina.