Kad Lisce Pada

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Nesto kao necu to vise da nosim, tebi se svidela, evo ti... I bacila joj u lice onu roze jaknicu, kaputic, sta li je vec...

Inace, meni su Lejla i Sefket likovi iz bajke. Muz/zena ih lazu, mazu, varaju, siluju, zabijaju im noz u ledja i ovi sve to oprastaju bez problema... Kako se ono kaze - ljubav je slepa, ali ovi ga bas preterase...

Lejla se bas uobrazila..Zaslepljena je poklonima i parama..Bas je glupo bilo to sto je bacila onu jaknicu Nedzli u facu..U fazonu kao: ja sad imam bundu,evo tebi ovo..-.-

Ali Riza je jedan veoma dobar covjek koji je stabilan i veoma ucen i zelio bi od svoje djece da budu dobra i da budu uspjesna u zivotu.Meni se licno dopada Ferhunde jer je kulturna osoba i ponasa se kao dijete koje je odraslo u kulturnoj familiji.Nekako mi porodica Ali Rize izgleda dosta patrijarhalno i mislim da su trebali dodati kako klanja Ali Riza i kako su okrenuti vjeri Islamu.

Ali Riza je jedan veoma dobar covjek koji je stabilan i veoma ucen i zelio bi od svoje djece da budu dobra i da budu uspjesna u zivotu.Meni se licno dopada Ferhunde jer je kulturna osoba i ponasa se kao dijete koje je odraslo u kulturnoj familiji.Nekako mi porodica Ali Rize izgleda dosta patrijarhalno i mislim da su trebali dodati kako klanja Ali Riza i kako su okrenuti vjeri Islamu.

Mislim da Ali Riza ima najbolju ulogu..Mnogo mi se svidja..Vidi se da je na svom mestu..Na kraju ce biti upravu za sve..Njegova uloga je prejaka..:D

Ali Riza je jako nepravedan prema Fikret, bas mi se srozao skroz... Jedina dostojna je ostala Fikret, mada me njena uloga malo iritira, ne volim te konstantne zivotne zrtve.
Ferhunde je slatko zlobna :mrgreen:
Lejla me malo nervira, bas je ona okorela seljanka, koju pare mogu da zaslepe, a to kolika je seljanka je pokazala kada je dosla iz Pariza, pa je Fikret pitala da li su bili u Luvru, a ona rekla nismo, bila je guzva pa smo otisli u shoping...
Oguz mi je simpatican, voli da vara, al dobro ko ne voli :mrgreen: definitivno mi je simpaticniji od Sevketa (ne volim te postenjacine), ali sto neko rece gore, trebalo bi brke da obrije gadan je s brkovima :mrgreen:
Dzem je kritican :zcepanje:

Ali Riza je jako nepravedan prema Fikret, bas mi se srozao skroz... Jedina dostojna je ostala Fikret, mada me njena uloga malo iritira, ne volim te konstantne zivotne zrtve.
Ferhunde je slatko zlobna :mrgreen:
Lejla me malo nervira, bas je ona okorela seljanka, koju pare mogu da zaslepe, a to kolika je seljanka je pokazala kada je dosla iz Pariza, pa je Fikret pitala da li su bili u Luvru, a ona rekla nismo, bila je guzva pa smo otisli u shoping...
Oguz mi je simpatican, voli da vara, al dobro ko ne voli :mrgreen: definitivno mi je simpaticniji od Sevketa (ne volim te postenjacine), ali sto neko rece gore, trebalo bi brke da obrije gadan je s brkovima :mrgreen:
Dzem je kritican :zcepanje:

haha mene mnogo nervira Fikret.Ona mi se tu pravi pametna.Ferhunde je prava opasnica.. sevket po meni nije nikakav covek..A dzem je uzas. :DD

Back