ceca123
Zainteresovan član
- Poruka
- 165
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, aj svi da im pošaljemo po mail![]()
I Turci bi rekli: hajde
Nevezano za ovu seriju, strašno su iskvarili program.
Sve nešto mediokritetsko.
Hleba i igara.
Jednostavan život.
Rekla bih još i: prost(ački) život.
Serija je extra!Sve pohvale gmucima,maisorki su uradili svoj posao...mislim da nikad nisam gledala bolju seriju...konačno nešto novo,nakon onih špansih sapunica.....Eto,taj Ali Riza sve prohteve i želje ispinjavao svojoj deci,a eto šta su mu uradili zauzvrat..uništili ga...e,,,Da li pratite Tursku seriju Kad Lisce Pada i jednog dobrog covjeka kao sto je Ali Riza.Mislim da je ova serija jos bolja od 1001 noci i da je nekako uradjena na domaci nacin i opisuje zivot jedne patrijarhalne porodice.Ali Riza je jedna dobricina koji zeli da ima skldan zivot a mislim da Ferhunde nije tako zla kako se cinilo na prvi pogled.Ona je veoma zgodna i kulturna osoba.Inace serija se na Turskom zove Yaprak Dokumu.
![]()
http://4.***************/_YQvY8AUpQ34/TRtGAQC_-BI/AAAAAAAAL18/XCWB4aZaBSM/s1600/yaprakdokumufinalizle.jpg
Jel će ono da krene Veličanstveno stoleće ??
:-DDD
Hajde kažii ukratko, tek sutra mogu da pogledam, a kopka me.konačno da i ova Lejla uradi nešto pametno... nego mi je žao Alija![]()
Hajde kažii ukratko, tek sutra mogu da pogledam, a kopka me.![]()
Hajde kažii ukratko, tek sutra mogu da pogledam, a kopka me.![]()
kako to mislis, pa rekla je istinu?Samo me zanima kako ce po bilo kojim zakonima da izbegne optuzbu za krivokletstvo