Kad bih bio moderator

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dozvoli, boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka. :cool:

Vrci orudje , ne poštujes ga dovoljno....vraticu ti reputaciju i kraj .

s tragičnim posledicama po širu okolinu :D

Jeste ...moze da ti se dogodi da te citiraju i napisu da si pametan i onda sta ...treba da branis tu reputaciju nit luk jeo nit luk mirisao. :lol:

Bila bih moderator onoliko dugo koliko bi mi trebalo da *provalim* klonove,
raznorazne pa i moderatorske,kojih ovde ima koliko hoces.Malo li je sto je
moguce pod *krinkom* biti ko hoces,nego se jos i kloniraju kako bi mogli
shizofrenisati do mile volje....
Preporucila sam se dovoljno ,nadam se ......da ne budem ;)....ikad

Oce ovaj forum da da zasluznoj registrovanoj korisnici LILU neku nagradu sto dize pdf-ove iz mrtvih???

Prvo muskarci , sad kultni....Bga mi Lilu ....ide ti ovo , si razmisljala da trazis neku novcanu nadoknadu ???

Bar daj oglas ...dizem pdf ...iz mrtvih....zainteresovani moderatori da se jave na pp.

Da je mene pitala ja bi joj odmah rekao, ovako,samo isprepada taba na brzinu :mrgreen:

Pa reci bez da te pitam, posle ce da kazu da sam trazila da me hvalite a ja nisammmm.
Mislim tabe sad mi fali onaj smajli sto trepće zanosno ...jel vidis sta ti ja govorim ! :lol:

sta cu moram da je slusam :rumenko:

Mirka je najbolja :)

:per: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jel vidite ????

Samo Font nije prikladan , koristi 7 :mrgreen: da se bolje vidi :mrgreen:

Oce ovaj forum da da zasluznoj registrovanoj korisnici LILU neku nagradu sto dize pdf-ove iz mrtvih???

Prvo muskarci , sad kultni....Bga mi Lilu ....ide ti ovo , si razmisljala da trazis neku novcanu nadoknadu ???

Bar daj oglas ...dizem pdf ...iz mrtvih....zainteresovani moderatori da se jave na pp.

dobro ispekla zanat kod popa..mislim ovo oko dizanja :hahaha:

Back