Kad bih bio moderator

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E,pa zato je tu moderator da kontroliše teme na svom pdf-u...ja sam donekle uspela
da oživim kult a znaš i sama koliko je to teško..
I baš me zanima tvoje iskustvo..kako se unapredjuje neki ugašeni pdf?:)

nemam takvih iskustava jer ni jedan nije bio ugasen kad sam ja bila supermoderator hohoho, salim se naravno... Ako se na nekom pdf prica o kultnim temama, onda moras da nadjes temu koja ce pogoditi sustinu i podici je iz mrtvih, zato postoje dobri moderatori, i odlicni moderatori... e ti odlicni dizu pdf iz mrtvih... a ti si dobar moderator...

Pre neki dan reče jedna pametna žena sa ovog foruma ‚‚ administratori su ljudi koji imaju korist od foruma a moderatori su ljudi od kojih forum ima korist"

Mirka nemoj sad da digneš nos što sam te citirao :hahaha:

Jok ti ces :mrgreen:

Ko je ta pametna žena, da joj udelim reputaciju? :)

Kako ko ???
Pa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:

I gde je ta reputacija ???? :rtfm:

E pa lepo smo se ispričali, sad je vreme za
lock.gif

ili očistite temu pa da nastavimo, ali u pravom smeru :D

Mirka, sve moje bone su tvoje :D

Izvol'te. Al' imajte na umu da od ovog trenutka polažem pravo na korišćenje vaše intelektualne svojine kao svoje sopstvene, jerbo je transakcija izvršena kako treba i dolikuje. :)

Pajz vamo....
Obzirom da je intelektualna svojina iznesena bez znanja autora i dopuštenja istog ja cu sad da pokrenem krivicni postupak protiv ovog manijaka al ne zbog koriscenja iste nego sto me nije vise i bolje hvalio....tolike sam mudrosti iznela a on samo jednu citirao :rtfm:

Back