Kad bih bio moderator

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lilu cita i mudro cuti... i pita se, da li je fer da moderator kaze korisniku, kad ti budes moderator mozes da uredjujes kako zelis... a pri tom postoje teme takvog tipa na istom pdf... zar ne treba svaki korisnik da se ispostuje? Ako za mene nema, onda nema ni za ostale? Zar ne? ;)

A draga Lilu zna da me je malko provocirala..;)..a ja se sad pitam zašto je to uradila
ako je bila to što je bila i zna kako neke stvari funkcionišu na forumima..
Dozvolila sam postojanje dve takve teme na pdf-u "kultne teme" jer su kultne
bile skroz ugašene pre nego sam postala moderator,nikog nije bilo tu...
..mnogi odavde znaju šta je bilo i kako...:)

izvini Barbara, nisam imala nameru da provciram, ali mislim da temama kao sto su IGRA ISTINE i ASOCIJACIJE nije mesto ovde, a temu sam otvorila samo da pokazem kako bi bilo da svi sada zaredjamo da otvaramo teme tog tipa a svaki forumas ima pravo da se ljuti sto je bas njegova zatvorena... Jel tako? Jos sam naglasila da je to bila nekada kultna tema i da zasluzuje onda da bude ovde... Ne treba naravno da postoji, postoji vec na Forumskim igrama bez granica, kao sto postoje i asocijacije a i Igra istine, pdf se ne unapredjuje na takav nacin...

izvini Barbara, nisam imala nameru da provciram, ali mislim da temama kao sto su IGRA ISTINE i ASOCIJACIJE nije mesto ovde, a temu sam otvorila samo da pokazem kako bi bilo da svi sada zaredjamo da otvaramo teme tog tipa a svaki forumas ima pravo da se ljuti sto je bas njegova zatvorena... Jel tako? Jos sam naglasila da je to bila nekada kultna tema i da zasluzuje onda da bude ovde... Ne treba naravno da postoji, postoji vec na Forumskim igrama bez granica, kao sto postoje i asocijacije a i Igra istine, pdf se ne unapredjuje na takav nacin...

E,pa zato je tu moderator da kontroliše teme na svom pdf-u...ja sam donekle uspela
da oživim kult a znaš i sama koliko je to teško..
I baš me zanima tvoje iskustvo..kako se unapredjuje neki ugašeni pdf?:)

Back