gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
meni je ona jedan od jačih ž likova uopšte...e sad kao mod...to je bilo pre nego ja da dođem...missim znam je i sa mirca...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......
I da...nikad ne bih pristao da budem moderator pošto bih dobio samo gomilu obaveza i nikakvu korist.

ček...a Lilu...ona beše mod nekad...? Šta ima da kaže ona...?
I da...nikad ne bih pristao da budem moderator pošto bih dobio samo gomilu obaveza i nikakvu korist.

pa vlas...sila boga ne moli
Pre neki dan reče jedna pametna žena sa ovog foruma ‚‚ administratori su ljudi koji imaju korist od foruma a moderatori su ljudi od kojih forum ima korist"
Mirka nemoj sad da digneš nos što sam te citirao![]()

Lilu cita i mudro cuti... i pita se, da li je fer da moderator kaze korisniku, kad ti budes moderator mozes da uredjujes kako zelis... a pri tom postoje teme takvog tipa na istom pdf... zar ne treba svaki korisnik da se ispostuje? Ako za mene nema, onda nema ni za ostale? Zar ne?![]()

DLOA ono za mirc si slagao.. .sve ostalo je istina hohohoho
to sam htela da cujemznaci nije pravilnik u pitanju, vec licna procena...

pošteno...Neće dok mu radi posao.i dođe Tjalac i banuje te![]()
izvini Barbara, nisam imala nameru da provciram, ali mislim da temama kao sto su IGRA ISTINE i ASOCIJACIJE nije mesto ovde, a temu sam otvorila samo da pokazem kako bi bilo da svi sada zaredjamo da otvaramo teme tog tipa a svaki forumas ima pravo da se ljuti sto je bas njegova zatvorena... Jel tako? Jos sam naglasila da je to bila nekada kultna tema i da zasluzuje onda da bude ovde... Ne treba naravno da postoji, postoji vec na Forumskim igrama bez granica, kao sto postoje i asocijacije a i Igra istine, pdf se ne unapredjuje na takav nacin...

Jesi li mu napisao da ti je čast što te je banovao?jednom me banovo Ivan Pavlović lično...

jednom me banovo Ivan Pavlović lično...