gost 15307
Legenda
- Poruka
 - 56.060

jadni....majomuni : (

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma naravno..zar misliš da mi ne volimo da se šalimo..naprotiv, obožavamo..![]()
VI ko da ste posebna vrsta...
 kad bi baba bila deda .... 

nešto nema mooderatora na ovoj temi.........
anarhija i na krsti!!!!!!!

(overim) Staloneta...

el može šećer, ulje, brašno...neka polutka...kol`ka je plata?
...ne bih nikada bila moderatpr, jer bi onda ovaj forum postao obaveza, a ne zabava...Zanima me bas, kad bisete vi bili moderatori, kako biste se ponasali? Da li biste bili strogi ili popustljivi? Da li bi ste se drzali strogo pravilnika, ili bi gledali korisnicima kroz prste? Da li bi...ma ajd sad malo vi smisljajte...

ne bih nikada bila moderatpr, jer bi onda ovaj forum postao obaveza, a ne zabava...
ali, ali...
da sam IPAK moderator, bila bih verovatno ona najgora streberka, stroga, koja igra po pravilima, i samo deli kaznene...
osecam, btw, da je ova tema opipavanje pulsa krstarice i regrutovanje novih moderatorskih snaga![]()
pa, to sam i rekla..onda forum vise nije zabava, vec moranje...plus, sto moras sigurno da se uzdrzis masu puta da budes malo bezobrazan, ili lascivan, ili da se sa nekim iz srca posvadjas i slicno...nekako...ne ide, ima taj mod oreol oko glaveMisliš?
Svaki mod mora da pročita svaku temu i post pdf-a koji moderiše.
Dakle, nije im lako.

pa, to sam i rekla..onda forum vise nije zabava, vec moranje...plus, sto moras sigurno da se uzdrzis masu puta da budes malo bezobrazan, ili lascivan, ili da se sa nekim iz srca posvadjas i slicno...nekako...ne ide, ima taj mod oreol oko glave![]()