Kad bi muskarci uistinu poznavali zene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поцркаше Срби, док се оне не одлуче.

Odnosi muskaraca i zena se nisu promenili, menja se socijalna sredina i ko se kako snadje...

Dakle, zene biraju kao i pre nego sto je otkriven tocak....na zez, a zez je masta i stimulans...

- - - - - - - - - -

Hirka, ti si forumasica, a prema tome nisi zena, nego clan sekte...niko se ne zaljubljuje u sektu....

dobro da ne kvarim taj poredak muškarci su rukovaoci a žene su vlasništvoi to je romantično a nacionalno nešto ko kolo :think:?

- - - - - - - - - -

dobro nešto kao kolo ali kola su različita a ima i ples

Ti govoris o zlostavljanju
Boljarin je skroz na suprotnoj strani
Muskarac koji ne zna da rukuje,radi upravo to,zlostavlja

- - - - - - - - - -

Da udje u zapisnik da lajt ume da slusa,kad se lepo objasni

I posto smo utvrdili da su ipaak muskarci za sve odgovorni,odo spavam ko beba :mrgreen:

rukuje kao programira je ... volim da jedem to i to
volim seks ovako onako :per:
nešto kao psa a njoj je lakše :heart: jer ne mora da misli, a dok nema tipa mora da ima samo svoju ev. roditeljsku glavu ili posao :confused:
mada i žene mogu da zlostavljaju ali verovatno retko prebijanjem, ili se ljudi prosto nekad ne razumeju a iz nekog razloga moraju da budu zajedno tj tako zaključe a ne rešavaju problem

Hirka je forumasica i razume samo forumski jezik po kome su "muskarci oni zli i mrze zene"...
Sto je opet potreba da se opravdaju svoji pogresni izbori ili postupci...

Bem mu,pa i ja sam forumasica :sad2:

- - - - - - - - - -

rukuje kao programira je ... volim da jedem to i to
volim seks ovako onako :per:
nešto kao psa a njoj je lakše :heart: jer ne mora da misli, a dok nema tipa mora da ima samo svoju ev. roditeljsku glavu ili posao :confused:
mada i žene mogu da zlostavljaju ali verovatno retko prebijanjem, ili se ljudi prosto nekad ne razumeju a iz nekog razloga moraju da budu zajedno tj tako zaključe a ne rešavaju problem

Joj bre..
Sve pored puta

Hirka je forumasica i razume samo forumski jezik po kome su "muskarci oni zli i mrze zene"...
Sto je opet potreba da se opravdaju svoji pogresni izbori ili postupci...

pa neki se baš deklarišu kako su žene niža bića, e sad to može da bude kao fora al par puta mi nije bilo svejedno dok sam čitala nisa se tu upuštala :think:
inače je valjda ok diskusija

- - - - - - - - - -

Bem mu,pa i ja sam forumasica :sad2:

- - - - - - - - - -

Joj bre..
Sve pored puta

pa ako si ti sad u stanju da neko rukuje tobom, kako ti to znaš? valjda onda ne bi znala :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back