Kad bi muskarci uistinu poznavali zene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja vam garantujem da ni jedan vise nikad ne bi prisao zeni, a pogotovo ne bi bilo tog slihtanja i podilazenja.

Sto sam stariji sve vise vidim koja su to govna i gamad, jadan je taj koji smrt doceka da mu zena da casu vode. Bolje da mu crni vrag doda tu casu.

Smrt se dočekuje s čašom vina a ne vode. Meni će obavezno ženska ruka da doda čašu, neće valjda muška?? :hahaha:

...dva smo mi svijeta
nema dogovora i otvorenosti
ima samo
ne iskazi sve
ne idi nigdje do kraja
ostavi nedoreceno
jer samo dok je magla
sve je dobro
kad je obasjano
kako i zasto naprijed...

Нема искрености јер свако има своје приоритете.
Често дијаметрално супротстављене. А у љубави и рату, све је дозвољено.

- - - - - - - - - -

Smrt se dočekuje s čašom vina a ne vode. Meni će obavezno ženska ruka da doda čašu, neće valjda muška?? :hahaha:

Само Бог драги зна како ћеш скончати. Неки не добију ни гробно место, а не чашу вина.

Мање триповања да ти је Тони Монтана биолошки татко. Јер није.

Mislim da nikako ne bi bilo dobro,da muskarci stvarno upoznaju zene.Bojim se,kada bi do toga doslo,da ni jedan muskarac vise ne bi pristupio ni jednoj zeni.
Treba nastojati na svaki nacin,da zene ostanu za muskarce tajna,zagonetka.Jednostavno,treba da ostane onako,kako je bilo vekovima i kako je sadasnje stanje.
Zene su za muskarce "tabula raza".To je dobro,i nikako ne treba cackati nista oko toga,da Pandorina kutija,ne bi bila otvorena.!:think:

Mislim da nikako ne bi bilo dobro,da muskarci stvarno upoznaju zene.Bojim se,kada bi do toga doslo,da ni jedan muskarac vise ne bi pristupio ni jednoj zeni.
Treba nastojati na svaki nacin,da zene ostanu za muskarce tajna,zagonetka.Jednostavno,treba da ostane onako,kako je bilo vekovima i kako je sadasnje stanje.
Zene su za muskarce "tabula raza".To je dobro,i nikako ne treba cackati nista oko toga,da Pandorina kutija,ne bi bila otvorena.!:think:

Ни у гостима самовољно не цуњаш по собама, где те пусте -- пусте те. А и шта има да се претерано упознајемо. Битно да нам је лепо док траје.

И да се разиђемо као људи, кад за то дође време. То поштујем.

Не волим ситуације које подсећају на кризу са таоцима. Нити желим да будем нечији тамничар. Кад ти се иде - ти иди. Нисмо се родили заједно.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back