Kabul u Avganistanu bezbedniji za zivot nego skoro svi americki gradovi, stopa ubistava u Kabulu 6-10 puta niza nego u Vasingtonu, Cikagu, Detroitu

Čim kauboji odu stvarii se unormale

A normalnost u Kabulu je šerijatska, represivna, talibanska vlast po srednjovekvnom principu vladanja :mrgreen:
Žene u kuhinju, muškarci u talibane, jedina privreda je srednjovekovna poljoprivreda i to je otprilike sva perspektiva stanovništva...

Pa da. Evo ti recimo da odeš u Kabul i kažeš ja sam hrišćanin, gde je najbliži pravoslavni hram da se pomolim Gospodu, antiamerički brat taliban bi ti rekao: pa kaurima obično sečemo glave, ali za tebe ćemo da napraimo jedan hram, ako može manji, da baš ne štrči, Džafer i Mustafa su nešto nervozni danas...

Imao sam sreće da putujem dosta, pa sam bio i u Kabulu i u Detroitu i u Washingtonu i u Chicagu.

Za život je meni najlepši Washington DC, pa onda tesno drugo mesto Chicago, pa Detroit. U Kabulu ne bih živeo nipošto, iz milion razloga.

Tako da je statistika kurwa.

Imao sam sreće da putujem dosta, pa sam bio i u Kabulu i u Detroitu i u Washingtonu i u Chicagu.

Za život je meni najlepši Washington DC, pa onda tesno drugo mesto Chicago, pa Detroit. U Kabulu ne bih živeo nipošto, iz milion razloga.

Tako da je statistika kurwa.

sto onda Tramp salje vojsku na ulice Vasingtona?

Kazu da je bezbednost katastrofalna

Moraš malo sam da putuješ a manje da čitaš američke radikale po Tviteru.

Uvek je bolje videti stvari svojim očima, nego očima nekog rednecka.
Citam Trampa

Tramp je izveo vojsku na ulice Vasingtona i preuzeo vlast nad policijom zbog ekstremne stope ubistava i kriminala u Vasingtonu

Tramp prakticno kopira Putina i lansirao je specijalnu vojnu operaciju ali protiv sopstvrne prestonice u Vasingtonu
:cepanje:
z:D

Poslednja izmena:
Naravno, u diktaturama su brojevi uvek pouzdani, baš kao i sloboda medija. Verovatno veruješ i kako predsednici imaju 99% glasova na poštenim izborima. Ali kriminala realno i nema, postoje samo "protivnici režima" koji nestaju. Porediti to sa državom gde ima demokratije i transparentnosti je kao da porediš civilizaciju i srednji vek. Ali razumem posao, dobio si zadatak da promovišeš takve "blistave" sisteme kako bi ova država postala zatucana i kao takva pogodna za tranziciju u rudarsku koloniju. Svaka čast tebi i tvojim poslodavcima. ;)

Naravno, u diktaturama su brojevi uvek pouzdani, baš kao i sloboda medija. Verovatno veruješ i kako predsednici imaju 99% glasova na poštenim izborima. Ali kriminala realno i nema, postoje samo "protivnici režima" koji nestaju. Porediti to sa državom gde ima demokratije i transparentnosti je kao da porediš civilizaciju i srednji vek. Ali razumem posao, dobio si zadatak da promovišeš takve "blistave" sisteme kako bi ova država postala zatucana i kao takva pogodna za tranziciju u rudarsku koloniju. Svaka čast tebi i tvojim poslodavcima. ;)

zasto je u americi kriminal 50 puta veci nego recimo u Kini?

Eто идеално места да изградиш осамнаесту кућу по реду.

Znas nemam nameru nigde da idem iz Srbije i Raskog okruga in general kolega.

Ako nesto ne valja trudim se da popravim mesto da rusim kucu Asta se neki blokaderi anarhisti zalazu.

Upravo to ti kažem. Manje radikali, populisti i slični ludaci, a više sopstveno iskustvo.

U Washingtonu sam bio bez preterivanja jedno 10 puta, pa znam grad solidno. Samo muzeje da obiđeš (koji su većinom besplatni), trebalo bi ti jedno 3 meseca. Da ne pričam o prelepoj geografiji. Naravno, kao i u svakom velikom gradu, ne treba se petljati sa narko dilerima i sličnom ekipom koja diže stopu smrtnosti jer se ubijaju međusobno, isto kao i svugde drugde.

Stari deo grada Georgetown je impresivan, prelep, najstarije naselje u USA.

georgetown-skyline-washington-dc-usa-potomac-54053739.webp

Znas nemam nameru nigde da idem iz Srbije i Raskog okruga in general kolega.

Ako nesto ne valja trudim se da popravim mesto da rusim kucu Asta se neki blokaderi anarhisti zalazu.
Зашто промовишеш Талибане? Јеси заборавио да су они клали и руске војнике?

Back