guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
sto sam to procitala, idi u k.urac, sa necu ni da ucim, ni da studiram, idem u manastir, uzecu monasko ime Jaroslava
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislish ovakvi normalni ljudi
http://forum.krstarica.com/showthread.php/555425-Otac-sa-malom-decom-iskočio-kroz-prozor
porodichni do kraja
IZASAO SAM SA DECKOM DVA PUTA I NECUU VISEE DA GA VIDIM, NE POSTOJI KONKARETAN RAZLOG ALI MI NE ODGOVARA, STA DA RADIM? MNOGO JE DOBAR ZAO MI JE DA GA SAAMO KULIRAM... ALI NE ZNAM STA DA MU KAAZEM
jesmo viša rasa u odnosu na prenosnike side
Реци му да те мушкарци више не занимају.
Hahahahaaaaaa...Taman sad kad su ga pustili iz pritvoraidi do miroljuba petrovica on ima lek za tvoj problem
Ime ne biraš ti nego ti ga daje igumanija tako da lako možeš postati Evpraksija, Jevgenija, Tavita....sto sam to procitala, idi u k.urac, sa necu ni da ucim, ni da studiram, idem u manastir, uzecu monasko ime Jaroslava
IZASAO SAM SA DECKOM DVA PUTA I NECUU VISEE DA GA VIDIM, NE POSTOJI KONKARETAN RAZLOG ALI MI NE ODGOVARA, STA DA RADIM? MNOGO JE DOBAR ZAO MI JE DA GA SAAMO KULIRAM... ALI NE ZNAM STA DA MU KAAZEM
AHAHAHAHAHAHAHHAHa
to mu darlin'?
nisam bas ukapiralaIZASAO SAM SA DECKOM DVA PUTA I NECUU VISEE DA GA VIDIM, NE POSTOJI KONKARETAN RAZLOG ALI MI NE ODGOVARA, STA DA RADIM? MNOGO JE DOBAR ZAO MI JE DA GA SAAMO KULIRAM... ALI NE ZNAM STA DA MU KAAZEM
Jesi ti neka stupidna. Da nisu svi oni stavili te smajlije ti ne bi dosla staviti isti taj. A mislim da nemas pojma cemu se oni smeju.