gost 230618
Veoma poznat
- Poruka
- 10.610
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa meeni je tesko jer ne zelim da ga povredim, hocu da budem pazljiv saamo toboli bre istina plase je se
Šta god uradio, manje će te boleti nego oštećenu stranu, samo da znaš. Tako da nema mnogo prepreka, ako će ti biti lakše raskinuti nego nastaviti.
pa meeni je tesko jer ne zelim da ga povredim, hocu da budem pazljiv saamo to
da znaam i bas sam tuzan zbog tooga ali zaato i trazim najpogodniji nacin
jer situacija je specificna jer ne raskidam iz nekog posebnog razloga pa da on moze da oseti da se to sprema, sve je kul ali niije dovoljno kul
IZASAO SAM SA DECKOM DVA PUTA I NECUU VISEE DA GA VIDIM, NE POSTOJI KONKARETAN RAZLOG ALI MI NE ODGOVARA, STA DA RADIM? MNOGO JE DOBAR ZAO MI JE DA GA SAAMO KULIRAM... ALI NE ZNAM STA DA MU KAAZEM
kooje vreme, drugarice, kratko je to vreme a ja sam tek sad siguran da mi se svidja bivsi iako ne moug da budem sa njim, a opet ne zelim da ovaj pomisli da sam zaljubljen u njjeganisi pazljiv nego si pic.kica....neces sebe da uvlacis u neugodnu situaciju....da i malo mislis na njega ne bi ga drzao u zabludi celo vreme....
Ma ja sigurno raskidam ali piitam kaako jer je on mnogo fin ne zelim puuno da ga povredim jaaaaaaaaaaoDobro, hajmo sada onda otvoreno: šta će biti gore po tebe? Da budeš i dalje tamo gde ne želiš i lažeš sebe i stekneš prezir, ili da prekineš i pokažeš samopoštovanje i time stekneš veće poštovanje?
Ma ja sigurno raskidam ali piitam kaako jer je on mnogo fin ne zelim puuno da ga povredim jaaaaaaaaaao
..ima se naljuti i sam ce otici
valjda

Ова тема йе болестна и изопачена и трѣба йе затворити йер йе створена с мишљу изазивања и саблажњавања пристойнога свѣта и заговарања зла Содоме и Гоморе. И наравно трѣба казнити отворитеља, због наведених разлог.
Ова тема йе болестна и изопачена и трѣба йе затворити йер йе створена с мишљу изазивања и саблажњавања пристойнога свѣта и заговарања зла Содоме и Гоморе. И наравно трѣба казнити отворитеља, због наведених разлог.

reci mu da si postao heteroseksualac i da te samo zanimaju sisice i prirodna pic.ka i tako te stvari, i da ti je jako zao jer si vas vec video zajedno u dalekoj buducnosti kako gajite macke, ali avaj ne mozes protiv svoje prirodeIZASAO SAM SA DECKOM DVA PUTA I NECUU VISEE DA GA VIDIM, NE POSTOJI KONKARETAN RAZLOG ALI MI NE ODGOVARA, STA DA RADIM? MNOGO JE DOBAR ZAO MI JE DA GA SAAMO KULIRAM... ALI NE ZNAM STA DA MU KAAZEM
i jos pustis koju suzu i kazes da cete zauvek biti prijatelji, ko u pravim romanticnim...komedijama 
reci mu da si postao heteroseksualac i da te samo zanimaju sisice i prirodna pic.ka i tako te stvari, i da ti je jako zao jer si vas vec video zajedno u dalekoj buducnosti kako gajite macke, ali avaj ne mozes protiv svoje prirodei jos pustis koju suzu i kazes da cete zauvek biti prijatelji, ko u pravim romanticnim...komedijama
![]()

naterasi, par puta izdrami ljubomoru i onda mu reci da ne možeš da živiš sa tim .

IZASAO SAM SA DECKOM DVA PUTA I NECUU VISEE DA GA VIDIM, NE POSTOJI KONKARETAN RAZLOG ALI MI NE ODGOVARA, STA DA RADIM? MNOGO JE DOBAR ZAO MI JE DA GA SAAMO KULIRAM... ALI NE ZNAM STA DA MU KAAZEM
pa sta cu taki sam