GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
@Pinturicchio Lijepo! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jo Walken evo Juve gubi a ja igrao keca na njih ajde brate reci im da moraju da dobiju zog mog tiketa...cekam jos Juve kec i Zvezda-Partizan iks

Zaboravio si najboljeg napdaca danasnjice ...Zivo me zanima koja je zadnja utakmica Juventusa koju si gledao, moram da je protiv Reggine 2006,da te obavestim,vise nema Zambrotte,Cannavara,Thurama,Emersona,Viere...
E to je ono sto sam ti ja govorio da nama treba Ranijeri ... De Celje je danas odigrao odlicno, ponajbolji kod nas bio, i ako nastavi ovako bice jedan od boljih bekova na svetu ... Vidis da je dobro ispalo sto je Ranijeri prvo gurao Volinara, da malo pripremi De Celjea i mene samo plasi da ce oni nazadovati odlaskom Ranijerija (isto vazi za Markizia i Sebu) ... Ne znam koji bi trener tako postupao sa njima i polako stvarao svetsku klasu od njih (a pozamasan je broj igraca koji su nakon rada sa Ranijerijem postali svetska klasa) ... Zbog toga sam ja da on ostane trener bar do kraja sezone (a ni ova nije izgubljena, sacekajmo kraj) ... Meni je draze da vidim da stvaramo oslonce za naredne sezone, da De Celje, Markizio i Seba pocinju zajedno utakmicu, nego da pobedimo ... Pobeda ce biti uvek, a ovakvi igraci su retkost ...De Ceglie je 3x bolji od Volinara,Marchisio od Poulsena koji pored utakmice sa Violom nista vise nije uradio, totalno neprimetan i beskoristan, kao da smo postavili balvan na teren cisto da tim broji 11 clanova
Nije on sad iskljucivi krivac za poraz od Palerma ... Imas idiota Sisoka koji ima zuti karton i onako glupavo i agresivno ide u svaki naredni duel; imas to da su ti prva dva centralna beka povredjena, treci se povredi u toku tekme, i ja nisam ni ocekivao da pobedimo sa Grigerom i Knezevicem kao odbrambenim ... A i Palermo je u odlicnoj formi ... Dosad smo imali tezak raspored, a zaostajemo samo 4 boda za Interom (a posto mi njih redovno deljemo, nema razloga za brigu) ...Chiellini je povredjen, jedan Pavel Nedved je senka i ne zasluzuje mesto glavnog igraca, vec status regularnog clana, Seba moze vise da pruzi.Ranieri je los trener i treba ga skloniti,ali je izveo najjaci sastav koji imamo,ne racunam povredjene.
Nema, i zato me cudi sto ocekujete od Ranijerija da ima sve pobede i da je prvi non stop ... Pa u ovoj ekipi osim starih igraca niko nije igrao u sampionskom klubu, treba malo da se priviknu na velicinu Juventusa ... Ne razumem zasto je ugasena ponos i nada? Juventus treba da bude ponosan na to sto ima najboljeg golmana na svetu, sto ima najboljeg odbrambenog u Italiji, sto ima tri igraca koji ce biti oslonac repke u narednim godinama, sto ima jedinstvene legende u svetu fudbala (Del Pjero i Nedved), sto su prosle sezone bili najbolji na terenu, sto su se posle najtezeg perioda vratili na velika vrata ...Juventus nema ekipu i to treba shvatiti sto pre,da bi moglo nesto da se menja. Ovo je gora situacija nego ona u Serie B, tamo je jos uvek postojao ponos i nada, sada je i to ugaseno.
Nisam zaboravi Zingara, ali on i nije toliki gubitak, prvu sezonu je dao nekoliko golova, a posle je statirao, a Capitano je morao da ulazi sa klupe da vadi kestenje iz vatre.Zaboravio si najboljeg napdaca danasnjice ...
Nema, i zato me cudi sto ocekujete od Ranijerija da ima sve pobede i da je prvi non stop ... Pa u ovoj ekipi osim starih igraca niko nije igrao u sampionskom klubu, treba malo da se priviknu na velicinu Juventusa ... Ne razumem zasto je ugasena ponos i nada? Juventus treba da bude ponosan na to sto ima najboljeg golmana na svetu, sto ima najboljeg odbrambenog u Italiji, sto ima tri igraca koji ce biti oslonac repke u narednim godinama, sto ima jedinstvene legende u svetu fudbala (Del Pjero i Nedved), sto su prosle sezone bili najbolji na terenu, sto su se posle najtezeg perioda vratili na velika vrata ...
I ne razumem zasto da se ne nadate? Pa Fiorentina je bila u 3x goroj situaciji, pa vidi gde su sada ... Od 4 lige do LS ... A Juventus je institucija za Firencu ... Ja sam i dalje optimistican kao i prosle sezone, to bih i vama preporucio ...
Sam si rekao da nemamo ekipu, a pesimistican si iako smo na samo 4 boda od Intera (oni su imali jednu tesku tekmu i izgubili) ... Nemaju ni oni neku sigurnu igru, Serija A je mnogo jaca nego prosle sezone (razlika izmedju prvog i 14-og je samo 6 bodova) i nerealno je ocekivati da svaku tekmu dobijemo, kao ni da Inter svaku dobije ...
Pogodila si boju ali ne i grb ...
http://www.jamd.com/image/in-search/deschamps/#17g1530085
Ovde mi nesto ne stima?
Deschamps bi bio idealno resenje trenutno, a i na duge staze ... Bio je igrac kluba dugo vremena, odlicno prica italijanski (ne bi mu trebao prevodilac kao hidinku npr.), a i vec je bio trener kluba
![]()
.Ajde sve i nekako...ali Juve ,koji je poznat po tome da ne trosi mnogo novca, da izdvoji 30 milki za ovu posrnulu "zvezdu" zasluzujeLUKA MODRIĆ u Juventusu
Zvuči zaista nevjerojatno da bi samo nekoliko mjeseci nakon mega transfera na White Hart Lane, hrvatski veznjak mogao ponovno promijeniti nogometnu sredini i preseliti na veliku čizmu. No, talijanski Corriere Dello Sport, kao i neki engleski mediji tvrdi da priča donekle drži vodu. Samo jedanaesto mjesto na početku nove sezone uzburkalo je duhove u Staroj Dami pa se kao posljedica najavljuje veliki šoping koji bi Claudio Ranieri trebao obaviti u siječnju ne bi li pojačao kadar koji, barem za sada, ne opravdava velike planove uoči starta ovogodišnje Serie A.
Direktori Juvea navodno su već sada podcrtali nekoliko imena koje uključuju Dejana Stankovića koji grije klupu kod Mourinha u Interu, Gilberta Silvu iz Panathinaikosu i nogometaša Lazija Christiana Ledesmu. No ime koje je nama najzanimljivije je ono Luke Modrića koji je u sjevernom Londonu najavljivan kao čovjek koji će na White Heart Lane napokon donijeti Ligu prvaka, ali koji se za sada pokazao kao veliko razočarenje. Neki mediji već su objavili i cifru koja se kreće oko 30 milijuna eura, a koju je klub iz Torina spreman platiti ne bi li u svoje redove doveo posrnuli hrvatski potencijal kojem surovi engleski travnjaci očito ne odgovaraju.

siroma'...
nego vi koji ga pljujete konstantno jel znate da nakon svake utakmice nije u stanju trenirati 2,3 dana jel mu koljeno otiče....na onu konstituciju i svoje godine bio je preopterećen zadnje 2 sezone,a sad su ga načetog bacili lavovima...
I ja se nadam da nece doci, takac profil igraca imamo (Giovinco), a Luku bi verovatno skupo platili ... Za njega je idealna Primera, tesko da ce on ista uraditi u Engleskoj a pogotovu u kalcu ...Nadam se da Modrić neće doći u Juventus...
Nije isto igrati za klub i repku, neko mozda nema volje da igra za klub, tj. boli ga uvo dok prima platu, dok u repki gine i daje 120% mogucnosti ...Da je ijedan srpski vezist zadnje 2 godine igrao za svoju repku onako kako je igrao Modrić, pito bi vas kakvi bi vam bili komentari nakon par lošijih partija u premierki.
Sigurno ne bi rekli da ne valja ništa.
Sta mislis da bi neko drugi bio bolji? Ja sumnjam u to, i mislim da smo napravili pravi potez kad smo postavili Ranijerija da pravi temelje novog Juventusa ... Kad on napravi temelj (a to radi odlicno) drugi neka nadogradjuju kako znaju i umeju ... I opet ponavljam da ne treba imati prevelika ocekivanja ...Stvarno onaj Ranijeri kesa od trenera , jos prosle sezone su trebali da ga najure , ma nisu ni trebali da ga dovode ...