Juventus

Sjebbace ih Sisoko, bio je najbolji na sredini. Da on nije iskljucen kec bi dosao lagano mada mislim da ni sada nije nemoguce. Amauriju i Del Pieru ne traba mnogo da postignu gol, dovoljna je jedna prava sansa dok sa druge strane Palermo nema takvog igraca.

majko mila Palermo je odneo sva tri boda iz Torina,ja sam budala sto sam igrao kec na Juvea,e ljudi Del piero je jedino sto je ostalo od velikog Juvea...ladno 1-2 za Palermo,jedino sto je dobro u ovome sto moj Inter je pobegao opet na 4 boda prednosti Juveu,ali ja od toga nemam nista bolje da sam uzeo pare u kladzi

OTKAZ RANIJERIJU SMESTA>>>>>>DEBIL.....
Pa taj koji je god tim vodio on ga je upropatio....Na klupi mu sedi jedan PAVEL NEDVED,pa on je sa svojih 36 godina jedan od najbitnijih igraca,na klupi mu Chielini,Salihamidzic,Camoranesi,Nedved,a u startnoj postavi mu igraju glupavi de celje,marsizo,KNEZEVIC>>>>DEBILCINA HRVATSKA....
PA KAKO DA NE IZGUBIMO ONDA.....
Ne mogu da verujem stvarno sam poludeo....
Onog ranijerija treba streljati na sred olimpica za primer deci....

i jankovic ne igra u palermu ,pozajmljen je djenovi,cisto da znas...

Zivo me zanima koja je zadnja utakmica Juventusa koju si gledao, moram da je protiv Reggine 2006,da te obavestim,vise nema Zambrotte,Cannavara,Thurama,Emersona,Viere...
De Ceglie je 3x bolji od Volinara,Marchisio od Poulsena koji pored utakmice sa Violom nista vise nije uradio, totalno neprimetan i beskoristan, kao da smo postavili balvan na teren cisto da tim broji 11 clanova,Chiellini je povredjen, jedan Pavel Nedved je senka i ne zasluzuje mesto glavnog igraca, vec status regularnog clana, Seba moze vise da pruzi.Ranieri je los trener i treba ga skloniti,ali je izveo najjaci sastav koji imamo,ne racunam povredjene.
Juventus nema ekipu i to treba shvatiti sto pre,da bi moglo nesto da se menja. Ovo je gora situacija nego ona u Serie B, tamo je jos uvek postojao ponos i nada, sada je i to ugaseno. Prosle godine trece mesto je bilo posledica ogromne zelje igraca da pokazu da su zasluzili prethodna scudetta na terenu, doslo je do zasicenja i zato ove sezone dolaze losi rezultati, ekipa je nepovezana, bez motiva, bez ideje, bez igre, cekamo slobodan udarac, ili penal... a onda Ranijeri kaze nismo imali srece, gonite se i ti i tvoja sreca u Parmu ili Cagiari, bilo gde samo sto dalje od Juventusa, povedi i Secca ssa sobom, a Gigglia, otkud znam odvedite do starackog doma posto je matori izlapeo, cim govori kako ovaj tim moze puno.

Poslednja izmena:
Zivo me zanima koja je zadnja utakmica Juventusa koju si gledao, moram da je protiv Reggine 2006,da te obavestim,vise nema Zambrotte,Cannavara,Thurama,Emersona,Viere...
Zaboravio si najboljeg napdaca danasnjice ...

De Ceglie je 3x bolji od Volinara,Marchisio od Poulsena koji pored utakmice sa Violom nista vise nije uradio, totalno neprimetan i beskoristan, kao da smo postavili balvan na teren cisto da tim broji 11 clanova
E to je ono sto sam ti ja govorio da nama treba Ranijeri ... De Celje je danas odigrao odlicno, ponajbolji kod nas bio, i ako nastavi ovako bice jedan od boljih bekova na svetu ... Vidis da je dobro ispalo sto je Ranijeri prvo gurao Volinara, da malo pripremi De Celjea i mene samo plasi da ce oni nazadovati odlaskom Ranijerija (isto vazi za Markizia i Sebu) ... Ne znam koji bi trener tako postupao sa njima i polako stvarao svetsku klasu od njih (a pozamasan je broj igraca koji su nakon rada sa Ranijerijem postali svetska klasa) ... Zbog toga sam ja da on ostane trener bar do kraja sezone (a ni ova nije izgubljena, sacekajmo kraj) ... Meni je draze da vidim da stvaramo oslonce za naredne sezone, da De Celje, Markizio i Seba pocinju zajedno utakmicu, nego da pobedimo ... Pobeda ce biti uvek, a ovakvi igraci su retkost ...

Chiellini je povredjen, jedan Pavel Nedved je senka i ne zasluzuje mesto glavnog igraca, vec status regularnog clana, Seba moze vise da pruzi.Ranieri je los trener i treba ga skloniti,ali je izveo najjaci sastav koji imamo,ne racunam povredjene.
Nije on sad iskljucivi krivac za poraz od Palerma ... Imas idiota Sisoka koji ima zuti karton i onako glupavo i agresivno ide u svaki naredni duel; imas to da su ti prva dva centralna beka povredjena, treci se povredi u toku tekme, i ja nisam ni ocekivao da pobedimo sa Grigerom i Knezevicem kao odbrambenim ... A i Palermo je u odlicnoj formi ... Dosad smo imali tezak raspored, a zaostajemo samo 4 boda za Interom (a posto mi njih redovno deljemo, nema razloga za brigu) ...

Juventus nema ekipu i to treba shvatiti sto pre,da bi moglo nesto da se menja. Ovo je gora situacija nego ona u Serie B, tamo je jos uvek postojao ponos i nada, sada je i to ugaseno.
Nema, i zato me cudi sto ocekujete od Ranijerija da ima sve pobede i da je prvi non stop ... Pa u ovoj ekipi osim starih igraca niko nije igrao u sampionskom klubu, treba malo da se priviknu na velicinu Juventusa ... Ne razumem zasto je ugasena ponos i nada? Juventus treba da bude ponosan na to sto ima najboljeg golmana na svetu, sto ima najboljeg odbrambenog u Italiji, sto ima tri igraca koji ce biti oslonac repke u narednim godinama, sto ima jedinstvene legende u svetu fudbala (Del Pjero i Nedved), sto su prosle sezone bili najbolji na terenu, sto su se posle najtezeg perioda vratili na velika vrata ...

I ne razumem zasto da se ne nadate? Pa Fiorentina je bila u 3x goroj situaciji, pa vidi gde su sada ... Od 4 lige do LS ... A Juventus je institucija za Firencu ... Ja sam i dalje optimistican kao i prosle sezone, to bih i vama preporucio ...

Sam si rekao da nemamo ekipu, a pesimistican si iako smo na samo 4 boda od Intera (oni su imali jednu tesku tekmu i izgubili) ... Nemaju ni oni neku sigurnu igru, Serija A je mnogo jaca nego prosle sezone (razlika izmedju prvog i 14-og je samo 6 bodova) i nerealno je ocekivati da svaku tekmu dobijemo, kao ni da Inter svaku dobije ...

Zaboravio si najboljeg napdaca danasnjice ...
Nisam zaboravi Zingara, ali on i nije toliki gubitak, prvu sezonu je dao nekoliko golova, a posle je statirao, a Capitano je morao da ulazi sa klupe da vadi kestenje iz vatre.

Nema, i zato me cudi sto ocekujete od Ranijerija da ima sve pobede i da je prvi non stop ... Pa u ovoj ekipi osim starih igraca niko nije igrao u sampionskom klubu, treba malo da se priviknu na velicinu Juventusa ... Ne razumem zasto je ugasena ponos i nada? Juventus treba da bude ponosan na to sto ima najboljeg golmana na svetu, sto ima najboljeg odbrambenog u Italiji, sto ima tri igraca koji ce biti oslonac repke u narednim godinama, sto ima jedinstvene legende u svetu fudbala (Del Pjero i Nedved), sto su prosle sezone bili najbolji na terenu, sto su se posle najtezeg perioda vratili na velika vrata ...

I ne razumem zasto da se ne nadate? Pa Fiorentina je bila u 3x goroj situaciji, pa vidi gde su sada ... Od 4 lige do LS ... A Juventus je institucija za Firencu ... Ja sam i dalje optimistican kao i prosle sezone, to bih i vama preporucio ...

Sam si rekao da nemamo ekipu, a pesimistican si iako smo na samo 4 boda od Intera (oni su imali jednu tesku tekmu i izgubili) ... Nemaju ni oni neku sigurnu igru, Serija A je mnogo jaca nego prosle sezone (razlika izmedju prvog i 14-og je samo 6 bodova) i nerealno je ocekivati da svaku tekmu dobijemo, kao ni da Inter svaku dobije ...

Ja govorim za ovu sezonu, kako se ponasaju prema nama, maltene ismevaju nas, to je posledica Giglia koji je izjavio da nije bitno da pobedjujemo nego da smo svima simpaticni, ova sezona je propala, zato nema cemu se nadati, igru nikakvu nemamo, kiksamo protiv slabijih ekipa, Inter mozda nema igru ali pobedjuju, a to je bitno za scudetto, koliko je puta Juventus tako uzeo scudetto...
4 boda posle 6 kola, od mogucih 18 uzeli smo 9.
Vratice se Juve, pobedjivacemo mi i uzimati scudetta ponovo u to ne sumnjam, ybg to nam je zapisano u DNK, ali nece toga skoro biti, najveci problem je u upravi, neka ostane ove sezone Ranijeri, ionako je propala, a za sledecu treba skloniti upravu, pokusati dovesti Marina iz Napolija za SD, ili Viallia, skloniti Gigglija, staviti neku stariju legendu, Zoffa npr i krenuti u reorganizaciju kluba, naci zamena za Pavela i Alessandra, dovesti Hamsika, Felipea, Zapatu, vratiti Palladina, uz igrace koji stasaju u ekipi bice to jak sastav, sve ostalo je gubljenje vremena.

Pogodila si boju ali ne i grb ...

http://www.jamd.com/image/in-search/deschamps/#17g1530085

Ovde mi nesto ne stima?

Deschamps bi bio idealno resenje trenutno, a i na duge staze ... Bio je igrac kluba dugo vremena, odlicno prica italijanski (ne bi mu trebao prevodilac kao hidinku npr.), a i vec je bio trener kluba
article-0-00B8B20C000004B0-324_468x706.jpg

Htijela sam da kazem, da sam zeljela njega za trenera kad je Grant dobio otkaz :) .

Deschamps bi bio idealno,ali IDEALNO rijesenje.

Ovaj text je iskopan na INDEXU. Ni ja ne verujem u ovo ali je zanimljivo pa cu ga "okaciti".
LUKA MODRIĆ u Juventusu

Zvuči zaista nevjerojatno da bi samo nekoliko mjeseci nakon mega transfera na White Hart Lane, hrvatski veznjak mogao ponovno promijeniti nogometnu sredini i preseliti na veliku čizmu. No, talijanski Corriere Dello Sport, kao i neki engleski mediji tvrdi da priča donekle drži vodu. Samo jedanaesto mjesto na početku nove sezone uzburkalo je duhove u Staroj Dami pa se kao posljedica najavljuje veliki šoping koji bi Claudio Ranieri trebao obaviti u siječnju ne bi li pojačao kadar koji, barem za sada, ne opravdava velike planove uoči starta ovogodišnje Serie A.

Direktori Juvea navodno su već sada podcrtali nekoliko imena koje uključuju Dejana Stankovića koji grije klupu kod Mourinha u Interu, Gilberta Silvu iz Panathinaikosu i nogometaša Lazija Christiana Ledesmu. No ime koje je nama najzanimljivije je ono Luke Modrića koji je u sjevernom Londonu najavljivan kao čovjek koji će na White Heart Lane napokon donijeti Ligu prvaka, ali koji se za sada pokazao kao veliko razočarenje. Neki mediji već su objavili i cifru koja se kreće oko 30 milijuna eura, a koju je klub iz Torina spreman platiti ne bi li u svoje redove doveo posrnuli hrvatski potencijal kojem surovi engleski travnjaci očito ne odgovaraju.
Ajde sve i nekako...ali Juve ,koji je poznat po tome da ne trosi mnogo novca, da izdvoji 30 milki za ovu posrnulu "zvezdu" zasluzuje :rotf:

Pogledajte vi ovaj spisak igraca koje zelimo da dovedemo,pa Secco pratis li ti fudbal,bolje neka ne dovode nikoga,nego StankoWC,G.Silva,Modrica... Gospode gde si? Hamsik,Zapata, Felipe(Santaroce) i Rossi,bi bilo mnooooogo bolja kupovina.
Uz Gigija,Chiellinia,De Cegliea,Sisoka,Marchisia,Sebu,Amauria i pravog trenera ovaj tim bi harao nekoliko sezona u Serie A,
Ale ne moze 2 tekme nedeljno,on ce biti tu da resava pitanje pobednika ako zatreba.

Nadam se da Modrić neće doći u Juventus...ovi mu tamo deru kožu ko da je sam kriv za ove katastrofalne rezultate (ako je neko gledo Tottenham ove sezone mogao je jasno vidjeti s kim čovjek igra), a kad bi došo u Juve (koji je isto trenutno pun prosječnih igrača, a gaji velike ambicije) potonuo bi do kraja...nego vi koji ga pljujete konstantno jel znate da nakon svake utakmice nije u stanju trenirati 2,3 dana jel mu koljeno otiče....na onu konstituciju i svoje godine bio je preopterećen zadnje 2 sezone,a sad su ga načetog bacili lavovima...

Da je ijedan srpski vezist zadnje 2 godine igrao za svoju repku onako kako je igrao Modrić, pito bi vas kakvi bi vam bili komentari nakon par lošijih partija u premierki.
Sigurno ne bi rekli da ne valja ništa.

A da ne bi mislili da sam subjektivan ili nešto, a i tema je Juve. Evo gledo sam Kneževića protiv Palerma (a nisam ni to morao) i jasno je da ne posjeduje kvalitetu za Juve...nažalost nije jedini takav u Juventusu....

nego vi koji ga pljujete konstantno jel znate da nakon svake utakmice nije u stanju trenirati 2,3 dana jel mu koljeno otiče....na onu konstituciju i svoje godine bio je preopterećen zadnje 2 sezone,a sad su ga načetog bacili lavovima...

To isto kao da krenes sa ribom u krevet bez one stvari... Mozes ti biti na glasu ali ako je ne mozes povaliti dzaba. Modric je jedan od najvecih promasaja, ne zato sto je Hrvat vec zato sto deluje izgubljeno, evo da ne bi delovao subjektivno isto to vazi i za Zigica, mada je on za dve sezone dobio manje sanse nego modric za mesec dana....

Da je ijedan srpski vezist zadnje 2 godine igrao za svoju repku onako kako je igrao Modrić, pito bi vas kakvi bi vam bili komentari nakon par lošijih partija u premierki.
Sigurno ne bi rekli da ne valja ništa.
Nije isto igrati za klub i repku, neko mozda nema volje da igra za klub, tj. boli ga uvo dok prima platu, dok u repki gine i daje 120% mogucnosti ...

Iz nase repke, golman Stojkovic mi prvi pada na pamet ... Kad brani u repki, izgleda kao da je medju 3-4 najbolja golmana na svetu, dok u klubu ne moze da se pohvata ... Kod Stankovica je obrnuta situacija, u Interu i Laciu je bio fenomenalan, a u repki go qratz ... Takvih primera imas zilion ...

Daleko je od toga da Modric ne valja nista, po meni je dobar igrac, ali precenjen ... A to su ga precenili novinari iz Hrvatske, ja nikad od njega nisam cuo izjave da je u rangu Kake ili Mesija (Pantelic je npr. imao tako neke izjave), ali u stampi on je opisan kao jedan od 5-6 najboljih igraca u Evropi, kao neko ko ce Totenhem dovesti do titule, da ce biti glavni igrac Premier lige itd. Jednostavno, on nije izdrzao taj pritisak i ta prevelika ocekivanja, i zato sad igra lose ... Eduardo nije bio ispracen sa toliko pompe, pa je bio odlican u Arsenalu pre one povrede ... Po meni, najveci krivci za Modriceve igre su novinari i stampa u Hrvatskoj ...

Stvarno onaj Ranijeri kesa od trenera , jos prosle sezone su trebali da ga najure , ma nisu ni trebali da ga dovode ...
Sta mislis da bi neko drugi bio bolji? Ja sumnjam u to, i mislim da smo napravili pravi potez kad smo postavili Ranijerija da pravi temelje novog Juventusa ... Kad on napravi temelj (a to radi odlicno) drugi neka nadogradjuju kako znaju i umeju ... I opet ponavljam da ne treba imati prevelika ocekivanja ...

Sad bih Juventus uporedio sa nasom kosarkaskom repkom ... U istoj su situaciji - bili su na samom vrhu, a onda dno dna ...

I sta sad treba da pljujemo Ivkovica ako ne osvoji titule prvaka Evrope? Da ga pljujemo sto je gubio od Irana i Finske?

Jednostavno, covek mora da krene ispocetka, da pravi osnovu reprezentacije za naredne godine ... Sta bi bilo kad bi sad posle svakog poraza nasa repka menjala trenera? Pa nikad se ne bi vratili tamo gde nam je mesto ...

Ja sam veliki optimista, i sto se tice repke i sto se tice Juventusa, samo treba pustiti Ranijerija i Ivkovica da rade svoj posao ...

Back