Pinturicchio
Primećen član
- Poruka
- 567
Jos ovo da dodam...
Jes da sam rekao da se necu zaliti na sudije, ali...

Jes da sam rekao da se necu zaliti na sudije, ali...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam gledao samo drugo poluvreme, a tu je bio odličan ... Nekoliko presečenih lopti, borio se do kraja, ima par fantastičnih dodavanja (ono spoljnom za Jakvintu), i jako dobar je protok lopte bio dok je on vukao konce ...Sa ovim se ne bih bas slozio... Dobro je odigrao kod gola, posle je bio nonsalantan previse... Neozbiljno se ponasa, kao da igra negde na vasaru...
Pa ove sezone igra u boljoj formi od svih ostalih, i ubedljivo naš najbolji igrač ... Ako ovako nastavi, verujem da će biti uz De Rosija glavna karika Italije u Africi ...Markizio zmaj... Igra decko za orden, uz De Rossija i Pirla najbolji italijanski igrac sredine terena...
Nisam sve gledao, ali ako ćemo realno Bolonja je zaslužila bod, jer od onoga što sam gledao Bolonja je imala bolje šanse (mada je i Mauro pogodio stativu pred kraj), nego je glupo primiti gol iz poslednje akcije na meču ... Da su ga dali ranije ne bih toliko kukao, ali ovako je šteta ...J.gb. treba biti realna i reci da su igrali kao pic.ke...
ja sam optimista, i mislim da uz pošteno suđenje nama i Interu sigurno uzimamo titulu ... Kao prvo, ni Inter ne briljira, imaju i oni svojih mana, te ne treba strahovati od njih uopšte ... Kao drugo, fali nam dosta važnih igrača, a i bez njih smo odlično počeli prvenstvo, a kad se oni vrate ekipa može biti samo bolja ...Ovo se ponavlja iz utakmice u utakmicu od kada smo dosli iz Serie B, igramo dobro, dominiramo dok ne postignemo gol, posle toga se povlacimo i panicno branimo... Veoma bledo izdanje, a i ovako se gubi titula... Kako igramo i kakav pristup imamo, sve sam manji optimista...
Fabio je igrač kome nenormalno leži kalčo, koji doktor za odbranu u kalču gde se dosta polaže na taktiku, tako da zaista sa njim odbrana deluje sigurnije ...Inace, Fabio Cannavaro nenormalno fali, sa njim je sve nekako mirno pozadi, nema panike...
ja sam optimista, i mislim da uz pošteno suđenje nama i Interu sigurno uzimamo titulu ... Kao prvo, ni Inter ne briljira, imaju i oni svojih mana, te ne treba strahovati od njih uopšte ... Kao drugo, fali nam dosta važnih igrača, a i bez njih smo odlično počeli prvenstvo, a kad se oni vrate ekipa može biti samo bolja ...
Jedini pravi problem su bekovi, i podhitno treba dovesti kvalitetnog desnog beka, jer dok se Kaseres privikne na kalčo, mogu izgubiti dosta bodova kao danas ...
I drago mi je da je Tre dao još jedan gol, ovo će mu dobro doći za meč protiv Bajerna ... Samopouzdanje mu je sada na najvišem nivou ...
Meni se sviđa naša igra ... Može to još bolje naravno, ali i ovako je odlično ...Da, cinjenica dje da cemo biti konkurentiji interu ove sezone, manje zbog nase igre i pristupa istoj, koliko zbog toga sto inter ima svoje slabosti....
Možda može da se navikne, Ferara je uspešnio igrao i desnog i centralnog beka, tako da će imati šta i da ga nauči ...Kaseres ne ume da igra desnog beka, koliko samo ga pratio pretprosle sezone u Recreativu, on je igrao stopera i bio je zaista sjajan, danas ga gledam, njemu Camoranesi daje instrukcije,sto se tice kretanja i izvodjenja lopte... A i sa njegove strane je usledio centarsut kod gola, Zebina je odigrao odlicno i ako ostane zdrav prvi pik za desnog beka do kraja sezone, a onda dovesti nekoga...
Mislim da ga Ferara baš zbog toga i drži u postavi, jer jedan gol je dovoljan da on ekslodira, a moraće doći kad tad ... Prvi deo prošle sezone je bio možda i najbolji igrač kod nas, tako da mu kvaliteta sigurno ne manjka ...A sto se tice Amaurija, jos jedna ocajna partija, ajde sto ne daje golove, ali vise nije koristan za ekipu, ne pravi visak, driblinzi mu ne prolaze, pravi faulove u napadu... Jeste da ga ne volim previse, ali voleo bih da da krene gol, ne zbog njega samog koliko zbog ekipe, posto igra non stop, a ne koristi timu, ovako golom ce valjda probiti tu psiholosku barijeru i poceti da ih daje i ujedno bude koristan...
Meni se sviđa naša igra ... Može to još bolje naravno, ali i ovako je odlično ...
Mislim da ga Ferara baš zbog toga i drži u postavi, jer jedan gol je dovoljan da on ekslodira, a moraće doći kad tad ... Prvi deo prošle sezone je bio možda i najbolji igrač kod nas, tako da mu kvaliteta sigurno ne manjka ...
Ovi gore i treba da se prodaju izuzev Sisoka, jer je mlad igrač, a jedan je među boljima na svojoj poziciji ... Melo, Markizio, Sisoko i Diego treba da čine jaku sredinu za narednih 5-6 godina, sa Sebom i Iagom u rotaciji ... Najveći idiotizam ove uprave je Krišito, jer je već igračina i može biti samo bolji, a ako nemaju plan da ga vrate u Juve (jer ja ne znam njegov status) onda su idioti što nisu odbranu ojačali ... Sa Krišitom i Kjelinijem na centralnim bekovima, De Čeljeom levo, ostao bi samo problem desnog beka i to treba biti prioritet u januaru ... Ariaudo neka bude alternativa štoperima, a možda i on postane igračina i zasluži svoje mesto u timu ... Nisam ga puno gledao, ali ono što sam video je odlično ...Prodace se TIago, Sissoko, Poulsen, Grigera, Molinaro i ostali biseri, kao i matori igraci izuzev Del Piera...
Dakle ostace Buffon, Ale, Marchisio, Diego, Chiellini i verovatno Melo, uz par dece koja ce ciniti back up... I krece se od 0 bez obzira kako se zavrsi ova sezona... To bi znacilo da smo spicili 3 sezone u vetar, kao da ih nije ni bilo, osim naravno kolicine izgubljenog novca... Totalni amaterizam... Ovo jesu tracevi, ali moram malo da ozivim temu...![]()