Uprava bi svakako bila na udaru da mu nisu pruzili sansu... Ali lik ne verujem da zna mnogo vise od mene o trenerskom poslu...
Ja verujem da Ferara zna puno o fudbalu, ali jednostavno nema iskustvo ... Radio je sa vrhunskim trenerima i sigurno je nešto naučio ...
Jbbt. ako si gledao juce tekmu to je bio vrhunac, ni 1 igrac ne zna sta treba da radi, vuku se po terenu kao mrcine, bez ikakvog cilja i motivacije, totalno bezidejno, postavka igre presmesna, Marchisio na levom krilu, a Seba koju je usao u veoma formu, na klupi, i ulazi u igru u 80 minutu, Del Piero isto... Diego je majstor, ali on nije odigrao ni 1 utakmicu na nivou osim onu protiv Rome, sta je razlog, jednostavno ne ume Ciro da ga koristi
Nisam gledao, u kladionici su puštali Inter - Fiorentina, pa sam bio prinuđen njih da gledam ... Bolje da sam gledao Juve, manje bih se iznervirao

...
Ne moraš ti sad meni pričati da Ferara nije trener za Juve trenutno, znam i ja to, to je tako očigledno, ali ja mislim da može da bude ako mu se pruži prava šansa, i ako uprava pokaže makar malo sposobnosti ... Sad je gotovo, treba ga ostaviti do kraja, jer sigurno da nije bio kratkoročno rešenje i nisu od njega očekivali ogromne rezultate u prvoj godini ... Ili su ga trebali smeniti odmah na početku i pustiti ga da za početak vodi manje klubove (poput Kontea) ili je plan bio da Ćiro bude dugoročno rešenje, jer idiotski bi bilo planirati ga za dve il tri sezone ...
bekovi su olos, ali nisu oni razlog i opravdanje za bezidejnu igru na sredini i u napadu...
A jebbem li ga, napad nekad zna da funkcioniše perfektno, a nekad deluju kao poluretardirana grupa koja se prvi put sastala ... Bekovi jesu krivci za primljene golove, jer ne može napad dati golova koliko ovi mogu da prime ... Bar 90% golova koje smo primili su zbog očajnih bekova ...
Inace Caceres igra odlicno, bori se, nije po vokaciji pravi bek,ali odlicno radi taj posao...
Gledao sam ga svaki put kad je igrao, i stvarno se bori i može biti jako koristan napred, a u prilog mu ide činjenica da je mlad i da može napredovati, ali nekako mi je nesiguran pozadi, a i ne dobija toliko šanse ... Raspali Grigera i Zebina su 5x više igrali od njega ...
Da, jbbt. decembar je, a mi jos nemamo formaciju i igru... Ko je kriv? Bekovi?
Trener naravno, ali šta si drugo mogao da očekuješ? Da ima sezonu kao Guardiola? Jebigga, Pep je imao perfektne igrače, nije imao problema sa povredama, te je izvukao maksimum iz te situacije ... Ferara nit ima perfektne igrače u odbrani (osim Kjelinija), nit ima vrhunskog napadača koji garantuje 20+ golova po sezoni (Trez je mator i ubiše ga povrede kao i kapitena, a Amauri i Jakvinta su klasični džokeri), a nema ni sreće sa povredama (Sisoko nikako da uđe u ritam, a Markizio se povredi dok je bio u carskoj formi, a sada i Trezege koji je počeo lepo da daje golove) ...
Novi trener, ali pravi trener, ne amater, bi ih poslozio do kraja sezone, i uz par adekvatnih pojacanja, tim bi bio konkurentan i u serie A i u Evropi... I glupo je pricati da igracki ovaj tim ne moze mnogo, bez obzira na bekove...
Hidink bi bio genijalno rešenje, ali ******, uprava je zasrala oni treba i da se vade, a ne Ferara koji ispada žrtveno jagnje kao i Dešamp ... Možda je Ćiro imao drugačije ideje, ali mora da gura Grosoa i Kanavara u ekipu zbog repke, jer to je toliko očigledno ...
Ovaj tim može mnogo, i verujem i da će se to ostvariti, ali sve više sumnjam zbog ovakve uprave koja umesto Krišita dovodi Grosa i Kanavara ... Sredina je vrhunska i ne treba je nikako menjati, Sisoko, Diego, Markizio i Đovinko daju garant za budućnost ... Prioritet treba da bude odbrana (mada je rešenje jednostavno vratiti Krišita, ili lepo forsirati De Čeljea i Ariauda) i napad koji nije kritičan, ali Trez i DP su već pri kraju, i treba dovesti nekog napadača od 23-24 godine koji je u usponu, tipa Rosi, Iguain, Mata, Aguero itd. ...
Pa nisu bolji,ali imaju trenera, i ne desava im se da od Cagliaria primaju 2 komada, od Napolija kuci 3, itd. Nema ko da ih stigne...
Konkretniji su, a to je najviše zasluga Murinja koji je sjajan motivator i zna da izvuče najbolje od igrača, i time nadomešćuju slabu igru, a uz to nemaju povreda i povremeno im sudije dunu u leđa ...