Juventus

Juventusu su primarni bekovi, tačnije desni, i jedan centralni ako ne planiraju da vrate Krišita ... Sredina je odlična, dok bi u napadu takođe dobro došlo osveženje, ali nije toliko hitno jer napad je dobar samo što su sada u goroj formi od Partizanovih veterana ... Ali neće ni to doveka da traje, moraju kad tad ući u formu a Inter ispasti iz iste ... Juventus je sa očajnim rezultatima u poslednje vreme samo 4 boda iza Intera ...

Moje misljenje da vam je neophodan novi napadac,kao sto rekoh Dzeko bi vam odlicno legao,mislim da bi se bas lepo uklopio u Juventus,cuo sam da Juve hoce da ga otme Milanu.Treba vama generalno po jedan novi igrac iu odbrani,sredini i napadu,ukoliko zelite da budete konkurentni u Evropi.U Italiji mozete sa ovim timom mozda do nekog trofeja,i to ukoliko Inter odigra jako losu sezonu,jer sem Intera nemate drugog rivala,Milan se raspada...Ali za neka veca dostignuca,trebaju vam pojacanja u svakoj liniji...A ovo sto si rekao za Inter u pravu si ne moze Inter doveka da igra u dobroj formi,ali fora je u tome sto Inter,kao sto si sam rekao,sad ni ne igra u nekoj formi a opet pobedjuje i to ubedljivo.Sta ce biti kad udju u punu formu,to cemo da vidimo...

Ne treba u vezi, veza je paklena samo kada su svi zdravi naravno, Melo, Marchisio, Sissoko i Diego, vise nego dobro... Napad je bzvze, David kada igra daje golove, ali nije vise to to, Del Piera jos nema, ova ostala 2 nisu klasa, nego mogu da budu samo dobar back up... Tako da treba bar jedan spic, a Dzeko bi bio savrsen...
U odbrani trebaju 3 nova igraca ako se ne vraca Criscito, dakle levi bek, stoper i desni bek, ako se Mimmo vrati onda stoper i desni bek, posto smem da se kladim da bi kod nas igrao levog beka....

Ali izgleda da nam pre svega treba trener, i to dobara trener, a ne ucenik... Ciro vidi se da veze nema, igra skroz nepovezana, Diego odsecen i od veze i od napada, neke duge lopte se forsiraju, do momenta kada damo gol to i lici na nesto, a posle toga, ne lici vise na fudbal... nego nemam pojma ni ja na sta... A tek izmene, jurimo rezultat on ubacuje De Cegliea umesto spica, a na klupi Giovinco i David, sta je sa tim hteo, mozda da izazove histerican smeh kod protivnika, pa da lakse ih savladamo, nemam pojma...

Sve dakle krece od ove formacije koju forsira, sa 2 panja u napadu, koji smetaju jedan drugom, a ne uspevaju da daju gol sa 3 m... A pozadi tri defanzivna vezna, i tako Diego nema sa kim da igra... Umesto da igra sa jednim velikim spicem i Sebom kao poluspicem, da kombinuje i pomaze Diegu, ili Camu pozadi sa 2 defanzivna, cisto da ima sa kim Diego da igra... Ovako se bapaju one duge lopte, koje naravno nista ne donose... Dalje ovoj formaciji su potrebni mocni bocni igraci, tj. bekovi, koji su dobri i napred i pozadi (Maicon, Alves, Maxwell...), on to nema, u stvari onaj mali Urugvajac bi mozda i mogao da igra to, ali iz nepoznatog mi razloga forsira se Grigera...

Evo kako citam protiv Maccabija ce probati sa 4-2-3-1, Melo-Sissoko zadnji vezni, Camo i De Ceglie kao krila, Diego poluspic, napadaca David ili Amauri. Ovde bi Seba legao kao budali samar, ali opet iz nekog razloga, decka nema nikako na terenu, forsira se De Ceglie, koji ne zna ni da trci kako treba...

Treba Ciri pruziti sansu, ali ako se ne promeni igra do kraja sezone i to bude ne licilo iole na fudbal, onda ***. treba menjati, nismo mi Spezia,Bari,Vicenza, pa da se tu uci trenerska skola...

Inace Walken, Inter i nije u nekoj formi, u istoj su kao i mi, ali razlika je u sledecem, oni protiv Udina u zadnjem minutu daju gol za pobedu, i osvajaju 2 boda, a mi u zadnjem minutu primamo gol od Bologne i gubimo 2 boda... Imaju mentalitet pobednika, mi nemamo... Naravno nije to samo do trenera, jer ako neko zna da pobedjuje to je Cito... Uzroke treba traziti u rezu koji nije napravljen povratkom iz Serie B, nego ce se izgleda desiti na kraju ove godine, ali onda se zapitamo, pa gde su utrosene zadnje tri sezone?Radilo se totalno neplanski... Tu ne mesam ekonomsku situaciju, samo o fudbalskoj govorim...

Drugi gol Amaurija z aprekinut post, i nadam se izlazak iz rezultatske krize, a i Amaurijeve golgeterske ... Taman u ovo vreme prošle godine je Amauri kidao, i valda će nastaviti u tom ritmu ...

Điđi i povređen dokazuje da je briljantan i da mu nema premca na svetu, jer nenromalno teške lopte je skinuo u poslednjih nekoliko tekmi i sačuvao dosta bodova :worth: ... I u repki i u Juveu ...

Eh, kada bi stalno mogli kao sinoc... Niko ne bi mogao da nas zaustavi... Ali ***. vec u sledeca 2-3 kola ocekujem kix...

Ova formacija 4-2-3-1 je mozda i jedina koja moze da donese zeljene rezultate, ali gde cemo onda sa Marchisiom, Aleom i ostalom 2-icom spiceva... a bas smo lepo sinoc izgledali, najbolja partija u zadnje 2-3 godine...

Ona mrtva 4-3-1-2 ne dolazi u obzir... U tom slucaju, ako se zatvori Diego, zatvoren je i Juventus...

Ni novembar,a sezona zavrsena... Problem su trener,koji kolika god da je legenda kluba,nema iskustva i kvalitet za ovako tvrdu klupu,kao i igraci sh kategorije,kojima je limit chievo ili bologna,a oni eto igraju u nekada velikom Juventus,od koga su ostali samo ime i boje...
I dok budu ti igraci u ovom timu,Juventus ce zavrsavati sezonu krajem oktobra...

Ma daleko je sezona od gotove, ali sa ovom tendecijom povređivanja ni ja ne verujem da će izdržati do kraja ... Nije trener toliki problem, jer povrede su nepredvidive a njih baš tera maler ... Glavni problem su bekovi, jer skoro 90% golova smo primili zbog očajnih Grigere, Molinara, Grosa ili Zebine ...

I da, koliko sam primetio ova kriza je počela od kada se povredio Markizio, jer pre povrede je bio naš ubedljivo najbolji igrač ... A i Sisoko se opet povredio nakon samo jedne tekme, i opet pauza oko mesec dana ... Zbog toga ne mogu svu krivicu na trenera da svalim, jer nikad nije imao kompletan tim, a ima očajne bekove u odbrani ... Kriva je više uprava zbog nesposobnosti da dovede vrhunske bekove ...

Pissbottlman Inter ce bez zasluge uzeti skudeto?(ako ga uzme)Zato sto je najbolji i zato sto nije Inter kriv sto Milan i Juve stalno kiksaju...Svojim postovima samo pokazujete svu mrznju prema Interu i potvrdjuje se ona cinjenica da navijaci Milana i Juvea vise mrze Inter nego jedni druge,i onda covek da ulazu u neku rapravu,Boze sacuvaj:roll:

A slazem se da sezona nije zavrsena,tek je pocela bez obzira na prednost Intera,ima jos da se igra mnostvo utakmica,medju kojima dva derbia Inter-Juve i jos jedan Inter-Milan.Daleko je to od gotovog i moze sve da se preokrene...

Potrebna je podhitna promena trenera. Juve ima tim za scudetto,ali nema coveka koji ce da ga sredi... Odmah skloniti ovog amatara,i dovesti trenera koji ce uigrati tim do kraja sezone,da bi iduce ekipa bila konkretna...
Cestitam Interu na tituli...

Potrebna je podhitna promena trenera. Juve ima tim za scudetto,ali nema coveka koji ce da ga sredi... Odmah skloniti ovog amatara,i dovesti trenera koji ce uigrati tim do kraja sezone,da bi iduce ekipa bila konkretna...
Jebigga, sami su ga birali, znali su da je neiskusan i ispašće idioti ako ga sad zamene, jer bilo je nerealno očekivati neke ogromne rezultate u njegovoj prvoj sezoni ... Mogu i Brian Clough i Rinus Michels vaskrsnuti i sesti na klupu Juvea, ali to neće promeniti činjenicu da Juve ima ubedljivo najgore bekove u istoriji, da od centralnih veznih jedino Kjelini valja, i da ih povrede konstantno zajebbavaju ... Da Ferara ima vrhunske igrače na svakoj poziciji, da ih ne jebbu povrede i da onda ima ovakve rezultate, tek tada bi trebali da ga se reše a ovako još uvek ne treba ... Ne bi novi trener puno više mogao izvući iz takve situacije ...

Cestitam Interu na tituli...
Još nije gotovo prvenstvo, treba sačekati sa čestitkama, pogotovu jer imamo oba derbija sa njima da odigramo ... Nisu ni oni ništa bolji od Juvea ili Milana po igri, ali imaju te sreće sa povredama, izvlače se pre kraj meča, a vidiš i da im sude sumnjive penale kad se rezultat lomi ...

Jebigga, sami su ga birali, znali su da je neiskusan i ispašće idioti ako ga sad zamene, jer bilo je nerealno očekivati neke ogromne rezultate u njegovoj prvoj sezoni ... Mogu i Brian Clough i Rinus Michels vaskrsnuti i sesti na klupu Juvea, ali to neće promeniti činjenicu da Juve ima ubedljivo najgore bekove u istoriji, da od centralnih veznih jedino Kjelini valja, i da ih povrede konstantno zajebbavaju ... Da Ferara ima vrhunske igrače na svakoj poziciji, da ih ne jebbu povrede i da onda ima ovakve rezultate, tek tada bi trebali da ga se reše a ovako još uvek ne treba ... Ne bi novi trener puno više mogao izvući iz takve situacije ...

Uprava bi svakako bila na udaru da mu nisu pruzili sansu... Ali lik ne verujem da zna mnogo vise od mene o trenerskom poslu... Jbbt. ako si gledao juce tekmu to je bio vrhunac, ni 1 igrac ne zna sta treba da radi, vuku se po terenu kao mrcine, bez ikakvog cilja i motivacije, totalno bezidejno, postavka igre presmesna, Marchisio na levom krilu, a Seba koju je usao u veoma formu, na klupi, i ulazi u igru u 80 minutu, Del Piero isto... Diego je majstor, ali on nije odigrao ni 1 utakmicu na nivou osim onu protiv Rome, sta je razlog, jednostavno ne ume Ciro da ga koristi, bekovi su olos, ali nisu oni razlog i opravdanje za bezidejnu igru na sredini i u napadu... Inace Caceres igra odlicno, bori se, nije po vokaciji pravi bek,ali odlicno radi taj posao...

Da, jbbt. decembar je, a mi jos nemamo formaciju i igru... Ko je kriv? Bekovi?

Novi trener, ali pravi trener, ne amater, bi ih poslozio do kraja sezone, i uz par adekvatnih pojacanja, tim bi bio konkurentan i u serie A i u Evropi... I glupo je pricati da igracki ovaj tim ne moze mnogo, bez obzira na bekove...

Još nije gotovo prvenstvo, treba sačekati sa čestitkama, pogotovu jer imamo oba derbija sa njima da odigramo ... Nisu ni oni ništa bolji od Juvea ili Milana po igri, ali imaju te sreće sa povredama, izvlače se pre kraj meča, a vidiš i da im sude sumnjive penale kad se rezultat lomi ...

Pa nisu bolji,ali imaju trenera, i ne desava im se da od Cagliaria primaju 2 komada, od Napolija kuci 3, itd. Nema ko da ih stigne...

Poslednja izmena:
Uprava bi svakako bila na udaru da mu nisu pruzili sansu... Ali lik ne verujem da zna mnogo vise od mene o trenerskom poslu...
Ja verujem da Ferara zna puno o fudbalu, ali jednostavno nema iskustvo ... Radio je sa vrhunskim trenerima i sigurno je nešto naučio ...

Jbbt. ako si gledao juce tekmu to je bio vrhunac, ni 1 igrac ne zna sta treba da radi, vuku se po terenu kao mrcine, bez ikakvog cilja i motivacije, totalno bezidejno, postavka igre presmesna, Marchisio na levom krilu, a Seba koju je usao u veoma formu, na klupi, i ulazi u igru u 80 minutu, Del Piero isto... Diego je majstor, ali on nije odigrao ni 1 utakmicu na nivou osim onu protiv Rome, sta je razlog, jednostavno ne ume Ciro da ga koristi
Nisam gledao, u kladionici su puštali Inter - Fiorentina, pa sam bio prinuđen njih da gledam ... Bolje da sam gledao Juve, manje bih se iznervirao :D ...

Ne moraš ti sad meni pričati da Ferara nije trener za Juve trenutno, znam i ja to, to je tako očigledno, ali ja mislim da može da bude ako mu se pruži prava šansa, i ako uprava pokaže makar malo sposobnosti ... Sad je gotovo, treba ga ostaviti do kraja, jer sigurno da nije bio kratkoročno rešenje i nisu od njega očekivali ogromne rezultate u prvoj godini ... Ili su ga trebali smeniti odmah na početku i pustiti ga da za početak vodi manje klubove (poput Kontea) ili je plan bio da Ćiro bude dugoročno rešenje, jer idiotski bi bilo planirati ga za dve il tri sezone ...

bekovi su olos, ali nisu oni razlog i opravdanje za bezidejnu igru na sredini i u napadu...
A jebbem li ga, napad nekad zna da funkcioniše perfektno, a nekad deluju kao poluretardirana grupa koja se prvi put sastala ... Bekovi jesu krivci za primljene golove, jer ne može napad dati golova koliko ovi mogu da prime ... Bar 90% golova koje smo primili su zbog očajnih bekova ...

Inace Caceres igra odlicno, bori se, nije po vokaciji pravi bek,ali odlicno radi taj posao...
Gledao sam ga svaki put kad je igrao, i stvarno se bori i može biti jako koristan napred, a u prilog mu ide činjenica da je mlad i da može napredovati, ali nekako mi je nesiguran pozadi, a i ne dobija toliko šanse ... Raspali Grigera i Zebina su 5x više igrali od njega ...

Da, jbbt. decembar je, a mi jos nemamo formaciju i igru... Ko je kriv? Bekovi?
Trener naravno, ali šta si drugo mogao da očekuješ? Da ima sezonu kao Guardiola? Jebigga, Pep je imao perfektne igrače, nije imao problema sa povredama, te je izvukao maksimum iz te situacije ... Ferara nit ima perfektne igrače u odbrani (osim Kjelinija), nit ima vrhunskog napadača koji garantuje 20+ golova po sezoni (Trez je mator i ubiše ga povrede kao i kapitena, a Amauri i Jakvinta su klasični džokeri), a nema ni sreće sa povredama (Sisoko nikako da uđe u ritam, a Markizio se povredi dok je bio u carskoj formi, a sada i Trezege koji je počeo lepo da daje golove) ...

Novi trener, ali pravi trener, ne amater, bi ih poslozio do kraja sezone, i uz par adekvatnih pojacanja, tim bi bio konkurentan i u serie A i u Evropi... I glupo je pricati da igracki ovaj tim ne moze mnogo, bez obzira na bekove...
Hidink bi bio genijalno rešenje, ali ******, uprava je zasrala oni treba i da se vade, a ne Ferara koji ispada žrtveno jagnje kao i Dešamp ... Možda je Ćiro imao drugačije ideje, ali mora da gura Grosoa i Kanavara u ekipu zbog repke, jer to je toliko očigledno ...

Ovaj tim može mnogo, i verujem i da će se to ostvariti, ali sve više sumnjam zbog ovakve uprave koja umesto Krišita dovodi Grosa i Kanavara ... Sredina je vrhunska i ne treba je nikako menjati, Sisoko, Diego, Markizio i Đovinko daju garant za budućnost ... Prioritet treba da bude odbrana (mada je rešenje jednostavno vratiti Krišita, ili lepo forsirati De Čeljea i Ariauda) i napad koji nije kritičan, ali Trez i DP su već pri kraju, i treba dovesti nekog napadača od 23-24 godine koji je u usponu, tipa Rosi, Iguain, Mata, Aguero itd. ...

Pa nisu bolji,ali imaju trenera, i ne desava im se da od Cagliaria primaju 2 komada, od Napolija kuci 3, itd. Nema ko da ih stigne...
Konkretniji su, a to je najviše zasluga Murinja koji je sjajan motivator i zna da izvuče najbolje od igrača, i time nadomešćuju slabu igru, a uz to nemaju povreda i povremeno im sudije dunu u leđa ...

Ufff, Hiddink bi nam legao kao budali samar...

„Tutosport“ tvrdi da je Elkanova poruka bila jasna, protiv intera se računa jedino pobeda, ili će Ferara biti smenjen, a promene neće zaobići ni rukovodeće strukture...

Navijam da dodje X...:D

Ufff, Hiddink bi nam legao kao budali samar...
Bi, ali ja bih ipak pružio šansu Ferari, i smenio idiotsku upravu ...

Derbi nije bio zanimljiv, ali verujem da će im ova pobeda mnogo značiti, pogotovu pred Bajern ...

Markizio :worth: za gol, :worth: za igru u ofanzivi, :worth: za igru u defanzivi i još more :worth:-a za precizne paseve, za onu petu, za mirnoću u igri, agilnost i požrtvovanje ... Kjelini je takođe odigrao dobar meč i Kaseres, Sisoko odličan u defanzivi, ostali prosek ... Kod Intera su mi Zaneti i Kambiaso delovali najbolje, Milito loš, Eto solidan ...

Gol opet primljen iz centaršuta, više sam i prestao da brojim koji po redu ...

Težak meč za suđenje (na kraju se i Bufon zakačio sa nekim, a on je verujem najpošteniji i najmirotvorniji od svih igrača u Evropi), mogući penali i za Inter i za Juve, mogao je i Muntari dobiti crveni, Melo ga je dobio, a trebao ga je i Kivu za udaranje Sisoka ...

Murinjo opet pokazao koliko je bahat, a Baloteli koliki je majmun (ne, ovo nije na rasnoj osnovi, jer i Savu je ceo sever častio tim epitetom, pa nisu nagrađeni za rasizam) ...

Lepo je videti kako navijaci Milana i Juvea se medjusobno podrzavaju protiv Intera,to znaci da smo ipak najbolji ... :) Sto se tice utkamice cestitam na pobedi,mada mi se cini da ste imali pomoc sudija,prvi gol je sumnjiv,jedan igrac Juventusa je mislim bio u ofasajdu,plus cuo sam da je Inter ostecen za penal...Ali dobro moralo je da se spasi prvenstvo,da ipak bude zanimljivo... :) U sustini nama je ova utakmica dosla u losem trenutku po nas,jer nismo u nekoj formi trenuno,kao sto smo bili na pocetku sezone,plus igrali smo bez dva mozda najbitnija igraca Majkona i Snajdera...Ali dobro i dalje smo prvi na tabeli ne moze uvek da se pobedjuje... ;) :)

Nije gol sumnjiv, posle Mela lopta je dirala cini mi se Samuela, tako da nije bio ofsajd... Penal je mozda bio nad Sissokom, na pocetku i Militom, ali nisu se svirali, uz to je bilo jos jedno igranje rukom u 16 od strane Samuela...

Pobedu su doneli igraci koji igraju srcem, Marchisio i Caceres, samo zbog ove utakmice zasluzio je da ga otkupe,a svaku utakmicu igra sve bolje i bolje i mislim da smo resili poziciju desnog beka, a moze da igra i na stoperu, igrac koji ce otplatiti 11 miliona....

Marchisio je fenomenalan, nas definitivno najbolji i najkompletniji igrac sredine terena... Imam zamerke na Diega, koji za mene do sada predstavlja jos jedno u nizu razocarenja, sinoc opet nevidljiv...

Bitno je da se David oporavio, treba neko da nam daje golove, a to u Juventusu trenutno ne ume niko bolje... Od scudetta nema nista, ali ova pobeda mi je dala snagu i veru u bolje sutra...

Lepo je videti kako navijaci Milana i Juvea se medjusobno podrzavaju protiv Intera,to znaci da smo ipak najbolji ... :)
Ja bih rekao da su najmanje loši, a ne najbolji ... Ybgg Gari, Inter je sjjebao kalčo (tačnije Morati), pa ne treba da te čudi što su udružili protiv njih ... Da je Berluskoni najviše profitirao od kalčopolija, udružili bi se interisti i juventini ...

Sto se tice utkamice cestitam na pobedi,mada mi se cini da ste imali pomoc sudija,prvi gol je sumnjiv,jedan igrac Juventusa je mislim bio u ofasajdu,plus cuo sam da je Inter ostecen za penal...
Melo je bio malo u ofsajdu, ali nije on dirao loptu nego Lusio ... I ne čudi me što si čuo da je samo Inter oštećen, ali da si gledao tekmu video bi da je negde u 5 minutu trebao biti penal za Juventus (Sisoko gurnut sa leđa), da je Kivu namerno udario glavom Sisoka u onoj gužvi (a Melo je za to dobio crveni, Kivu nije), i da je Muntariju oprošten crveni negde oko 50-minuta ...

Mogao je da se svira penal nad Samjuelom (Kanavaro ga vukao), ali kasnije je Samjuel vukao Kjelinija (manje očito, ali neko bi i tu svirao penal) ... Penal nad Militom nije postojao, jer je Milito zgazio Kaseresa ...

Uglavnom suđenje očajno za obe strane, niko je imao veću pomoć

Ali dobro moralo je da se spasi prvenstvo,da ipak bude zanimljivo... :) U sustini nama je ova utakmica dosla u losem trenutku po nas,jer nismo u nekoj formi trenuno,kao sto smo bili na pocetku sezone,plus igrali smo bez dva mozda najbitnija igraca Majkona i Snajdera...Ali dobro i dalje smo prvi na tabeli ne moze uvek da se pobedjuje... ;) :)
Nije ni Juve bio u bog-zna-kakvoj formi, imaju Bajerna u utorak/sredu isto kao i Inter Rubina, a i Trezege se povredio taman kad je počeo da daje golove ...

Kod Intera se izostanak Maikona i nije osetio, jer Zaneti je doktorirao na toj poziciji, dok Snajdera ipak nema ko da nadomesti ...

Poslednja izmena:
Walken nisu Inter i Morati sjebali kalco,nego upravo Juventus i Milan svojim malverzacijama.Kako Inter moze biti kriv zbog toga?Druga je stvar sto su oni najvise profitirali,ali to nije njihova krivica,Milan i Juventus su profitirali od tih malverzacija i morali su da plate cenu za te necasne radnje koje su im dokazane,da su radili...;)

Gresis jako da se izostanak Majkona nije osetio,zbog toga nije bilo njegovih prepoznatljivih prodora i centarsuta posle kojih Inter obicno daje golove...Nije ni Juve u nekoj velikoj formi,ali Inter bas nije u formi,kad se pogleda realno ova utakmica je Interu stvarno dosla u najgori moguci trenutak,plus kao sto rekoh nisu igrali dva mozda najbitnija igraca...

Walken nisu Inter i Morati sjebali kalco,nego upravo Juventus i Milan svojim malverzacijama.Kako Inter moze biti kriv zbog toga?Druga je stvar sto su oni najvise profitirali,ali to nije njihova krivica,Milan i Juventus su profitirali od tih malverzacija i morali su da plate cenu za te necasne radnje koje su im dokazane,da su radili...;)
Morati i njegova uprava su pokrenuli kalčopoli, i odlučivali o kaznama, te jedino Juventusa izbacili u drugu ligu ... Morati npr nije kažnjen za to što je prisluškivao fudbalere i sudije, iako je dokazano ... Što on Gari nije platio cenu za svoje nečasne radnje?

Očigledno je da je cilj kalčopolija bio da se syebe samo Juve, jer Inter drugačije nije mogao da postane lider kalča ...

Sada je u toku novo suđenje, jedan linijski sudija je rekao i da je Inter uticao na sudije,

Gresis jako da se izostanak Majkona nije osetio,zbog toga nije bilo njegovih prepoznatljivih prodora i centarsuta posle kojih Inter obicno daje golove...Nije ni Juve u nekoj velikoj formi,ali Inter bas nije u formi,kad se pogleda realno ova utakmica je Interu stvarno dosla u najgori moguci trenutak,plus kao sto rekoh nisu igrali dva mozda najbitnija igraca...
Ne grešim jako, jer Zaneti je odlično odradio svoj posao, i čini mi se da ga nijednom nisu prošli po toj strani ...

Da nisu igrali Milito i Stanković, i to bi onda bila dva najvažnija igrača, kao i Kambiaso i Cezar, kao i Kivu i Lusio ...

Back