Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Nije dirala ni Mela ni Samjuela, nego je Lusio poslednji igrao ... Nad Militom nije bio, a ona ruka se često ne svira jer je napucana (na to sam i zaboravio) ...Nije gol sumnjiv, posle Mela lopta je dirala cini mi se Samuela, tako da nije bio ofsajd... Penal je mozda bio nad Sissokom, na pocetku i Militom, ali nisu se svirali, uz to je bilo jos jedno igranje rukom u 16 od strane Samuela...
Još je rano za Kaseresovu procenu, ali verujem da može biti rešenje za tu poziciju, jer nema baš nekog izbora na tržištu ...Pobedu su doneli igraci koji igraju srcem, Marchisio i Caceres, samo zbog ove utakmice zasluzio je da ga otkupe,a svaku utakmicu igra sve bolje i bolje i mislim da smo resili poziciju desnog beka, a moze da igra i na stoperu, igrac koji ce otplatiti 11 miliona....
Za mene nije razočarenja, jer tek je došao u novi tim, u novu ligu i treba vremena da se adaptira ... Do sada je imao nekoliko bitnih asistencija, a i rešio je meč u Rimu ...Marchisio je fenomenalan, nas definitivno najbolji i najkompletniji igrac sredine terena... Imam zamerke na Diega, koji za mene do sada predstavlja jos jedno u nizu razocarenja, sinoc opet nevidljiv...
Meni se čini da njega koči ova formacija, jer nema sa kim da kombinuje kao kad igramo sa jednim napadačem i Đovinkom i Maurom u sredini, a sinoć je Del Pjero bio daleko od njega na terenu, te ni on nije puno uradio ...