Juventus

Bledo izdanje, imali smo sansu za pobedu ali nisamo imali srece,***. sreca treba da se zasluzi...
A jebbiga, Bordo je dao gol iz ofsajda, Markizio pogodio prečku a i Jakvinta je imao odličnu šansu ... Sa druge strane Bufon je imao tri sjajne odbrane, mogao je i Bordo ranije do gola ... Uglavnom, ne brinem za prolaz dalje, a i ako ne prođu ne brinem puno ... Skudeto je 5x važniji ... Biće to bolje i čvršće kad se vrate Sisoko i Diego ...

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/3426763/

Amaurija na klupu pod hitno, decko ne ume da da gol, dzaba mu ono preskakanje lopte i pokusaj izvodjenja biciklice, kada on ne ume ono osnovno za spica, da da gol... Uz to svaku kontru zasere, nije igrac za veliki klub i gotovo, prodati ovo na kraju sezone i dovesti spica koji ume da radi ono za sta je placen... Ovaj je u ovoj godini, 2009. postigao jedan jedini gol, a non stop igra, poserem se ja na takvog napadaca...
Ne treba ga prodavati nipošto, za rotaciju je odličan igrač ... Istina da ne postiže golove, ali trudi se i igra dobro, ali jednostavno nema sreće ... Bar se Jakvinta raspucava pored njega ...

Ne treba ga prodavati nipošto, za rotaciju je odličan igrač ... Istina da ne postiže golove, ali trudi se i igra dobro, ali jednostavno nema sreće ... Bar se Jakvinta raspucava pored njega ...

Neka se trudi u Palermu, previse izvodi, pokusava da dribla a ne ume,momak ima ko ce to da radi tvoje je da das gol, to ne radis, izvoli na klupu... Uz to svaku kontru koci, ali svaku... I nije to stvar srece nego znanja...

Nego onaj Sebastian, veceras sam video da on ne moze biti vodja u nekom velikom klubu, nema za to srce, moze da igra dobro pored nekog majstora, ali od njega da zavisi igra veoma, veoma tesko, i ja za to krivim najvise Ranijerija, trebao je mali da mu igra uz Capitana, a ne da trune na klupi, sada je on jos uvek talenat a vec ima 22 godine, nista od njega... Progutao sam sopstvene reci...

Neka se trudi u Palermu, previse izvodi, pokusava da dribla a ne ume,momak ima ko ce to da radi tvoje je da das gol, to ne radis, izvoli na klupu... Uz to svaku kontru koci, ali svaku... I nije to stvar srece nego znanja...
Na stvar sreće sam mislio silne njegove stative i prečke koje je pogađao ... Ja sam za to da se Amauri zadrži kao džoker i igrač u rotaciji a da dovedemo npr. Rosija iz Viljareala za budućnost ... Ako već ne planiraju da dovode vrhunskog napadača, Amauri je više nego pristojno rešenje, kao i Jakvinta ... Moraće i njega da proradi kad-tad, kao u prvom delu prošle sezone kad je bio odličan i dao neke bitne golove ...

Nego onaj Sebastian, veceras sam video da on ne moze biti vodja u nekom velikom klubu, nema za to srce, moze da igra dobro pored nekog majstora, ali od njega da zavisi igra veoma, veoma tesko, i ja za to krivim najvise Ranijerija, trebao je mali da mu igra uz Capitana, a ne da trune na klupi, sada je on jos uvek talenat a vec ima 22 godine, nista od njega... Progutao sam sopstvene reci...
Polako jbbg, i Gurkuf ima 23 godine pa je i dalje više veliki talenat koji tek treba da napreduje negoli formiran igrač ... Bolje nek ide polako, nego da se syebe i da bude propali talenat (čitaj Kasano ili Saviola) ...

Ne možeš na osnovu jedne loše tekme (mada ne znam ni kako je odigrao) proreći njegovu dalju ulogu u Juventusu ... Đovinko ima potencijal za najviše domete, ali ipak treba sačekati malo ... Mali broj igrača se razvio svetlosnom brzinom, tako da ne moraš odmah otpisivati Đovinka kome je ovo tek druga sezona u velikom klubu ...

Vidiš kako se Markizio razvio u igračinu, i sad ga ne bih menjao ni za jednog drugog, a tako će biti i sa Sebom ...

Kazem, ume on da odigra kada pored sebe ima igraca na koga ce da padne najveca odgovornost(Diego i Del Piero) ali da bude vodja - jok... Napravai po koji potez, ali nije to to... Vecinu meca se krio iz drugih igraca, i kada bi povukao gledao je kako da padne a ne da preda loptu, sutne ili nesto slicno...

Mislim da je to zbog prevelikog ocekivanja u javnosti, ali da je on igrao prosle godine,i bio druga violina, to bi mnogo lakse islo, spao bi pritisak, igrao bi solidno zato sto nema opterecenja, dobio bi na samopouzdanju... Sada to izgleda veoma slabo, a njegova buducnost uopste ne izgleda svetlo i pre ce zavrsiti kao Cassano ili Saviola, nego sto ce izrasti u igracinu...

Kazem, ume on da odigra kada pored sebe ima igraca na koga ce da padne najveca odgovornost(Diego i Del Piero) ali da bude vodja - jok... Napravai po koji potez, ali nije to to... Vecinu meca se krio iz drugih igraca, i kada bi povukao gledao je kako da padne a ne da preda loptu, sutne ili nesto slicno...
Ja sam gledao par mečeva gde je Seba uzimao loptu, i odlično vodio napad ... Imaj malo strpljenja, ispašće odličan igrač od Đovinka i De Čeljea ... Markizio je već sad jedan od naših boljih igrača, i nema razloga da tako ne bude i sa ovom dvojcom ...

Mislim da je to zbog prevelikog ocekivanja u javnosti, ali da je on igrao prosle godine,i bio druga violina, to bi mnogo lakse islo, spao bi pritisak, igrao bi solidno zato sto nema opterecenja, dobio bi na samopouzdanju... Sada to izgleda veoma slabo, a njegova buducnost uopste ne izgleda svetlo i pre ce zavrsiti kao Cassano ili Saviola, nego sto ce izrasti u igracinu...
Pa niko ni nema trenutno velika očekivanja od njega, upravo iz razloga što ga je Ranijeri postepeno uvodio u tim ... Ove sezone bi morao da ima veću minutažu, ali tek od one tamo da bude standardan prvotimac na kog se možeš osloniti ... Prva sezone je otprilike priprema za veliki klub i pomalo na teren, ova druga bi trebala da mu služi da dobije čvrstinu i iskustvo i da tek onda od treće-četvrte bude vođa na terenu ... Tako je Milan trebao da radi sa Gurkufom, ali su se debelo zajebali ...

Tako je i Rajkard Mesija uvodio, samo što se Mesija razvio brzinom svetlosti, a to je jako redak slučaj ... I on je u početku pored sebe imao igrače koji su preuzimali odgovornost, nije preterano silio loptu i pokazivao da će biti vođa, pa pogledaj kako sada teroriše po Evropi ... Krkić je već dve godine u prvom timu Barse, igra minimalno, a i dalje imaju ogromne planove za njega u budućnosti ... Ako Sebina budućnost nije svetla, onda nije ni Krkićeva, ni od Balotelija, a videćeš da će svi oni postati igračine ...

Poslednja izmena:
Ja sam gledao par mečeva gde je Seba uzimao loptu, i odlično vodio napad ... Imaj malo strpljenja, ispašće odličan igrač od Đovinka i De Čeljea ... Markizio je već sad jedan od naših boljih igrača, i nema razloga da tako ne bude i sa ovom dvojcom ...

Ima, pogotovo sa De Ceglieom, decko nije dovoljno dobar za Juventus...

Seba ima talenat i moze da bude materijal za Juventus, ako se ove sezone isprave greske ...

Pa niko ni nema trenutno velika očekivanja od njega, upravo iz razloga što ga je Ranijeri postepeno uvodio u tim ... Ove sezone bi morao da ima veću minutažu, ali tek od one tamo da bude standardan prvotimac na kog se možeš osloniti ... Prva sezone je otprilike priprema za veliki klub i pomalo na teren, ova druga bi trebala da mu služi da dobije čvrstinu i iskustvo i da tek onda od treće-četvrte bude vođa na terenu ... Tako je Milan trebao da radi sa Gurkufom, ali su se debelo zajebali ...

Tako je i Rajkard Mesija uvodio, samo što se Mesija razvio brzinom svetlosti, a to je jako redak slučaj ... I on je u početku pored sebe imao igrače koji su preuzimali odgovornost, nije preterano silio loptu i pokazivao da će biti vođa, pa pogledaj kako sada teroriše po Evropi ... Krkić je već dve godine u prvom timu Barse, igra minimalno, a i dalje imaju ogromne planove za njega u budućnosti ... Ako Sebina budućnost nije svetla, onda nije ni Krkićeva, ni od Balotelija, a videćeš da će svi oni postati igračine ...

Itekako su mnoge oci uprte u njega, prosle sezone je morao vise da igra... Njemu je potreban kontinuitet, a on to nije imao, niti ima u Juventusu... Mesi je mnogo vise igrao prve sezone, nego Seba prosle...

Ja znam samo da ako ne bude igrao vise ove sezone, on ce izgubiti samopouzdanje i propasce, uz to ce mu se smesiti transfer u Genovu, Palermo, Sienu ili slican klub, e tek tada ga je ugasio....

Ima, pogotovo sa De Ceglieom, decko nije dovoljno dobar za Juventus...

Seba ima talenat i moze da bude materijal za Juventus, ako se ove sezone isprave greske ...
Ma ne boj se ništa, biće De Čelje igračina sigurno ... Zambrota i Toričeli su bili poluanonimusi i svi su se čudili šta će oni u Juventusu kad nemaju kvalitet za to, pa je od njih napravljena svetska klasa ... De Čelje je talentovaniji od njih, i ako od njega ne naprave vrhunskog levog beka neće od nikog ...

Itekako su mnoge oci uprte u njega, prosle sezone je morao vise da igra... Njemu je potreban kontinuitet, a on to nije imao, niti ima u Juventusu... Mesi je mnogo vise igrao prve sezone, nego Seba prosle...
Smanjen je dosta pritisak na njega i to mi se sviđa ... Pa Baloteli je prošle sezone igrao mnogo više, a nije preterano napredovao, a pitanje je i hoće li iskoristiti talenat zbog toga što je dečko debil, i što je mnogo poleteo nakon što mu je Murinjo dao šansu ... Santon je primer kako treba da se ponaša i razvija mladi igrač, a tako se radi i sa Đovinkom ...

Nije Mesija mnogo više igrao, ulazio je povremeno umesto onog Francuza Žilija, i onda svake godine sve više ... Tek nakon odlaska Ronaldinja, Mesi preuzima ulogu vođe ekipe, do tada je bio u njegovoj senci, kako na terenu, tako i medijski ...

Ja znam samo da ako ne bude igrao vise ove sezone, on ce izgubiti samopouzdanje i propasce, uz to ce mu se smesiti transfer u Genovu, Palermo, Sienu ili slican klub, e tek tada ga je ugasio....
Pre će izgubiti samopouzdanje ako bude igrao a ne ispuni Ferarina očekivajna ... Bolje neka on još ojača i stekne još malo iskustva, nego da sagori prerano ...

Ma ne boj se ništa, biće De Čelje igračina sigurno ... Zambrota i Toričeli su bili poluanonimusi i svi su se čudili šta će oni u Juventusu kad nemaju kvalitet za to, pa je od njih napravljena svetska klasa ... De Čelje je talentovaniji od njih, i ako od njega ne naprave vrhunskog levog beka neće od nikog ...

Daj, spor, slab, kontrola lopte nikakva, centarsut solidan, nista preterano, nema ovde materijala za Juventus...

Ja se nadam da ce se Mimmo vratiti, posto je Genoi ipak prodato 50% ugovora, a ne ceo i da cemo zakrpiti poziciju levog beka...

Daj, spor, slab, kontrola lopte nikakva, centarsut solidan, nista preterano, nema ovde materijala za Juventus...
Oš neku opkladu da bacimo, da vidiš da će De Čelje biti standardan u Italiji i Juventusu za koju godinu, i jedan od boljih spoljnih na svetu?

Kažem ti, ni kad su dovodili Zambrotu i Toričelija govorili su kako nema tu materijala za Juve, a ljudi postadoše svetska klasa ...

Ja se nadam da ce se Mimmo vratiti, posto je Genoi ipak prodato 50% ugovora, a ne ceo i da cemo zakrpiti poziciju levog beka...
Ja sam siguran da će se Mimo vratiti, on je već zreo za Juve ... Samo se nadam da neće igrati levog, nego centralnog beka u paru sa Kjelinijem ... Valjda će i od Kaseresa Ferara napraviti kvalitetnog igrača za koju godinu, pa da odbrana bude De Čelje, Krišito, Kjelini i Kaseres (ili da dovedu ovog Motu iz Rome što je kapiten mlade repke) ...

Oš neku opkladu da bacimo, da vidiš da će De Čelje biti standardan u Italiji i Juventusu za koju godinu, i jedan od boljih spoljnih na svetu?

Prihvatam....

Ja sam siguran da će se Mimo vratiti, on je već zreo za Juve ... Samo se nadam da neće igrati levog, nego centralnog beka u paru sa Kjelinijem ... Valjda će i od Kaseresa Ferara napraviti kvalitetnog igrača za koju godinu, pa da odbrana bude De Čelje, Krišito, Kjelini i Kaseres (ili da dovedu ovog Motu iz Rome što je kapiten mlade repke) ...

Kod nas je poceo kao stoper, a onda ga je Gasperini prebacio na beka u Genoi, doduse Genoa igra sa tri u odbrani, tu je igrao ili levog u toj trojci ili cak u sredini kao levog spoljnjeg i bio odlican, sada u reprezentacij i juniorskoj i seniorskoj igra beka, i na toj poziciji igra odlicno, tako da ne znam da li ce ponovo igrati stopera... Da nije bilo ove glupave klauzule on je vec letos trebao da dodje u Juventus...

Inace da dodam, Cannavaro igrao odlicno, nadam se da povreda nije ozbiljna, posto bez njega odbrana izgleda duplo ranjivije i po prikazanim partijama nas najbolji odbrambeni...Chiellinije je dobio najboljeg ucitelja... Klasa za sebe...:worth:

Poslednja izmena:
Ne znam sta je ovo, ali dosta super timova me je razoracalo postavkom igre! Sta ce Juventusu formacija gde igraju Markizio, Tijago i Melo, a u napadu su dvojica klasicnih napadaca, spori, samo gol igraci (mada Jakvinta ume da trci). To je osudjeno na propast. Ispada da je Dijego pola tima. Bolje je dok su igrali sa krilima, Nedvedom i Kamonarezijem. Tad bar centrasutevima mogu da gadjaju ovu dvojicu. Ovo sa 3 defanzivna mi lici na Pirlo Gatuzo Ambrozini.

Ne znam sta je ovo, ali dosta super timova me je razoracalo postavkom igre! Sta ce Juventusu formacija gde igraju Markizio, Tijago i Melo, a u napadu su dvojica klasicnih napadaca, spori, samo gol igraci (mada Jakvinta ume da trci). To je osudjeno na propast. Ispada da je Dijego pola tima. Bolje je dok su igrali sa krilima, Nedvedom i Kamonarezijem. Tad bar centrasutevima mogu da gadjaju ovu dvojicu. Ovo sa 3 defanzivna mi lici na Pirlo Gatuzo Ambrozini.

Nema vise krila, a i tim se pravi oko Diega... Eh, kamo srece da su gol igraci, Amauri nije dao gola od februara... Del Piero je povedjen, ali kada se vrati mislim da ce igrati ispred Diega, tako da bi to trebalo da bude bolje...

Ove povrede opet ubise, Cirro je kao doveo novi tim strucnjaka, mnogo vise se radi na strucnoj spremi i evo mi u 4 kolu vec nemamo pola ekipe... Cannavaro, Tiago, Diego, Del Piero, Sissoko, Salihamidzic, Melo... Sa ovakivm tempom za koje kolo cemo igrati sa Primaverom....:dash:

Ajde biraj šta je ulog ...

Kod nas je poceo kao stoper, a onda ga je Gasperini prebacio na beka u Genoi, doduse Genoa igra sa tri u odbrani, tu je igrao ili levog u toj trojci ili cak u sredini kao levog spoljnjeg i bio odlican, sada u reprezentacij i juniorskoj i seniorskoj igra beka, i na toj poziciji igra odlicno, tako da ne znam da li ce ponovo igrati stopera... Da nije bilo ove glupave klauzule on je vec letos trebao da dodje u Juventus...
Ma ko jednom nauči da igra neku poziciju, zna je za celu kerijeru, tako da sa Krišitom neće biti problem ... Pa Tiram je bio uglavnom desni bek, a kod nas je igrao centralnog ... Naš trener je takođe celu karijeru bio sjajan na obe pozicije ...

Ako bude trebalo da Krišito igra centralnog beka, on će to bolje odraditi nego kao levi bek ...

Inace da dodam, Cannavaro igrao odlicno, nadam se da povreda nije ozbiljna, posto bez njega odbrana izgleda duplo ranjivije i po prikazanim partijama nas najbolji odbrambeni...Chiellinije je dobio najboljeg ucitelja... Klasa za sebe...:worth:
Kanavaro je Italijan, i očekivano je da igra 5x bolje u kalču koji mu apsolutno leži, nego u Primeri gde je otišao pred kraj karijere ... Ovde je Knavaro doktorirao odbranu, a i godinama je saigrač sa Bufonom a par godina i sa Kjelinijem u repki ...

Ajde biraj šta je ulog ...
Ti odredi ulog...

Ma ko jednom nauči da igra neku poziciju, zna je za celu kerijeru, tako da sa Krišitom neće biti problem ... Pa Tiram je bio uglavnom desni bek, a kod nas je igrao centralnog ... Naš trener je takođe celu karijeru bio sjajan na obe pozicije ...

Ako bude trebalo da Krišito igra centralnog beka, on će to bolje odraditi nego kao levi bek ....

Nekako mi nejak za stopera, ma nebitno, samo da se vrati... Dobicemo igraca koji moze sjajno da igra na obe pozicije, svakako...

Del Pjero pomaže Federeru forhend

Fudbaler Juventusa Alesandro del Pjero poznat je kao veliki ljubitelj tenisa, a komentarišući Dejvis kup duel Italija i Švajcarske, u šali je rekao da će naučiti najboljeg tenisera sveta Rodžera Federera kako da igra forhend udarac.

- Nije teško shvatiti zašto se svi dive šampionu kao što je on. Tenis je lep sport, pokušaću Federeru da objasnim kako se igra forhend, pošto mu taj udarac ne ide baš od ruke u poslednje vreme - rekao je Del Pjero za dnevni list Il Sekolo iz Đenove.

Švajcarski teniser, reagujući na Del Pjerovu šalu, rekao je da je spreman da šasluša savete italijanskog fudbalera.

- Da, možda mi stvarno treba par saveta, pošto sam izgubio finale Ju-Es Opena i potrebna mi je dodatna energija - uzvratio je Federer.

Italija i Švajcarska danas u Đenovi počinju duel u plej-ofu za Svetsku grupu Dejvis kupa.

Gajba piva je standardan ulog :D ...

Moze...:cool:

Cetvrta pobeda u nizu... Livorno je porazen 2-0 na Olimpicu, strelci Iaquinta i Marchisio posle Camoranesijevih asistencija... Pobeda sa nekih pola snage, odbrana ne bas sjajna,dosta nesigurnija nego kada je Fabio tu, ali na golu je vanzemaljac, pa onda ti propusti mogu da se oproste...

Sebastianovo samopuzdanje otislo u ****... Pokusao je nesto na pocetku, ali to je brzo izbledelo i bio je najslabiji pojedinac meca...Nije pokazao nista ni protiv prosecnih igraca, kada god bi dobio loptu odmah bi je predava najblizem do sebe, imao je par prilika da povuce i iznese napad, ali bi odma loptu dodao Marchisiu ili Camoranesiju... Camoranesi je preuzeo ulogu organizatora i delovao je zaista mocno...Eh, kada bi stalno ovako igrao...:confused:

Sve u svemu bez Del Piera, Cannavara, Diega, Mela, Sisoka doslo se do pobede... Sledeci mec je protiv Genoe u Djenovi, i to ce biti prvi pravi test za Juve, da se vidi od cega su napravljeni...

Sebastianovo samopuzdanje otislo u ****... Pokusao je nesto na pocetku, ali to je brzo izbledelo i bio je najslabiji pojedinac meca...
NIje njemu palo samopouzdanje, nego je u malo lošijoj formi jer se tek vratio posle povrede, imao je tokom leta nastupe sa žabarima na prvenstvu mladih, i jednostavno mu nedostaje svežine malo ... Ne možeš očekivati da se on posle povrede raspuca i razigra ...

Camoranesi je preuzeo ulogu organizatora i delovao je zaista mocno...Eh, kada bi stalno ovako igrao...:confused:
Mauro je vrhunski odigrao, i kao što rekoh ranije ne treba ga prodavati jer je za rezervu idealan ... Neka odigra svaku treću kao starter (a i igraće zbog ovih povreda), na ostalima nek ulazi po 20-ak minuta ili pola sata, i imaće odličnu sezonu ...

Ono što me raduje je to da je Markizio potpuno sazreo kao igrač, i najbolji je bio od svih za ova četiri kola ... A i odličan gol je dao ... Slučajno ili ne, jako lepo je izgledalo ...

Sve u svemu bez Del Piera, Cannavara, Diega, Mela, Sisoka doslo se do pobede... Sledeci mec je protiv Genoe u Djenovi, i to ce biti prvi pravi test za Juve, da se vidi od cega su napravljeni...
Đenoa je danas igrala bez pola ekipe, izgleda da ih je Gaspreini odmarao za Juve ... Inače, to je možda i najvrući teren na čizmi, tako da ni bod ne bi bio loš ... Ako im ne bude igrao Krišito zbog kartona, onda imamo mnogo veće šanse za pobedu ...

Sutra sa sjajnim Đenovljanima, ko pobedi ostaje na prvom mestu, a ako dođe X, deli se prvo mesto sa Interom ...

Za sada odlično guramo, 5 tekmi 5 pobeda, najbolja odbrana u ligi (preciznije najbolji golman) a ni napad nije loš s obzirom na povrede ... Još kad se Momo vrati u ekipu, i kad kapiten bude spreman da uđe na nekih pola sata i da ga uvalja iz slobodnjaka ili nekom majstorijom, biće ovo fantastična ekipa sa sjajnim šansama i za skudeto i da daleko dogura u LŠ ....

Sutra sa sjajnim Đenovljanima, ko pobedi ostaje na prvom mestu, a ako dođe X, deli se prvo mesto sa Interom ...

Za sada odlično guramo, 5 tekmi 5 pobeda, najbolja odbrana u ligi (preciznije najbolji golman) a ni napad nije loš s obzirom na povrede ...

Уууу па ти к'о да си већ уписао победу вечерас.:think: Имате их 4, колико сте и одиграли.
Доћи ће Х гарантовано и очекујем добру текму вероватно са доста голова.

Nezasluzen remi... Bili smo dosta bolji protivnik, ali nismo imali srece, Genoa je imala 3 suta u gol i dali su 2 gola...

Ovo je strasno vruc teren i x nije katastrofa, ali kako smo igrali, pobeda je bila vise nego zasluzen... Amauri je imao 2 odlicne sanse kod 1-0, primamo gol zato sto imamo smesog desnog beka, to je 1-1...

Iaquinta u drugom izlazi ispred golmana i staje misleci da je ofsajd-totalna glupost, posle toga nam ponisten cist pogodak, iz sledeceg napada crespo daje gol... U 88. (mislim) Trezeguet zabija za 2-2...Majstor je majstor, ne dribla pored aut linije, ne koci svaku kontru, ali zabija, to mu valjda posao...

Necu da kukam na sudjenje, zato sto smo morali da resimo ovaj mec ranije, i da zatvorimo utakmicu... Ali eto cisto radi poredjenja, sinoc je Milito dao gol iz ofsajda, a veceras je Juventusu ponisten regularan gol... Kome smetamo?

Necu da kukam na sudjenje, zato sto smo morali da resimo ovaj mec ranije, i da zatvorimo utakmicu... Ali eto cisto radi poredjenja, sinoc je Milito dao gol iz ofsajda, a veceras je Juventusu ponisten regularan gol... Kome smetamo?
Dva gola su poništena, jedan uopšte nije bio ofsajd, a drugi je bio na ivici (tu i ne može da se kaže da je pogrešio) ... Pri rezultatu 1-1 Jakvinti je poništen regularan, i onda sledeći napad Krespo daje gol ... Jebbiga, nije da nismo navikli na to, kako za Inter tako i za Juve ... Već sam se uplašio da će suđenje biti normalno :D ...

Inače, Markizio igrač utakmice :worth:, i napredovao je ne za jednu, nego za dve klase u odnosu na prošlu godinu ... I Kamoranezi je takođe odigrao fantastičnu partiju, i podseća na one stare dane kada je bio jedno od najboljih krila na svetu ...

Dva gola su poništena, jedan uopšte nije bio ofsajd, a drugi je bio na ivici (tu i ne može da se kaže da je pogrešio) ... Pri rezultatu 1-1 Jakvinti je poništen regularan, i onda sledeći napad Krespo daje gol ... Jebbiga, nije da nismo navikli na to, kako za Inter tako i za Juve ... Već sam se uplašio da će suđenje biti normalno :D ...

Inače, Markizio igrač utakmice :worth:, i napredovao je ne za jednu, nego za dve klase u odnosu na prošlu godinu ... I Kamoranezi je takođe odigrao fantastičnu partiju, i podseća na one stare dane kada je bio jedno od najboljih krila na svetu ...

Sa ovim se ne bih bas slozio... Dobro je odigrao kod gola, posle je bio nonsalantan previse... Neozbiljno se ponasa, kao da igra negde na vasaru...

Markizio zmaj... Igra decko za orden, uz De Rossija i Pirla najbolji italijanski igrac sredine terena...

Back