Juventus

Ne verujem da ce mu uticati na moral, cak naprotiv, ocekujem da mu poraste samopouzdanje, i to iz razloga zato sto je ispracen aplauzom kad je napustao teren ... Bez obzira na penal, navijaci veoma cene ono sto je do sad pruzio u Juventusu za ovo kratko vreme na terenu, i daju mu do znanja da ocekuju da on bude predvodnik novog Juventusa ...

Ja se nimalo ne brinem za buducnost Juventusa, imacemo dominantan tim a zabari reprezentaciju ...

4-2 na kraju, prilicno ocekivano ... Iako smo mogli da ih ispratimo sa 5-6 golova u mrezi (kako sam se proderao kad je Jakvinta promasio onaj zicer na kraju) ... No, i ovakva pobeda je dovoljna da im pokazemo ko je pravi gazda u Italiji ...

Razbili smo ih u igri, pogotovu u drugom poluvremenu, i da se nisi opustili posle iskljucenja Zambrote mogli su dati bar 3 gola ... Markizio fenomenalan, bez greske odigrao, sve i jedan pas mu je bio precizan, par odlicnih suteva je imao, dosta pretrcao, stvarao kontre i sve vise i vise napreduje u igracinu ... Amauri cudesan - dominantan u vazduhu, mnogo jak na zemlji, odlicno cuva loptu, i sjajno se snalazi u 16-ercu ... De Celje isto fantastican, asistencija Amauriju, veoma smiren i ne panici, jako dobro cuva loptu, iznudio crveni, i par puta izblamirao Zambrotu - jos 2-3 godine i bice najbolji spoljni igrac u kalcu ... Kjelini isto fantastican, i lep gol dao ...

Molinaro i Markioni odigrali iznad proseka, ostali mogu i moraju bolje ...

Al' i dalje ostaje zal sto ih nismo razvalili sa minimum 5-2 ... Takodje smo i osteceni za penal (namerno igranje rukom Sedorfa posle Del Pjerovog slobodnjaka), ali nije toliko uticalo na tekmu ...

Odrzan cas Milanu! ...Kjelini, Amauri, Sisoko i Pinturicchio izvanredni...
De Celje izrasta u cudo...
Meni se izuzetno dopao Markioni u posljednjim nedjeljama...

P.S. Gazda u Italiji je Inter...

Cas smo odrzali besplatno, a dalji seminar nastavljmo u Evropi u februaru :D ...

Sisoko i DP su odigrali dobro, ali nisu bili bas izvanredni, posto sam od njih navikao na mnogo bolje partije, koje su i pruzali tokom ove sezone ...

Kjelini je carina, stub odbrane, ispravlja kikseve ostalih, stigne i da postigne lep gol (nazalost, njega je lopta malo zakacila prilikom gola Ambrozinija), relativno je mlad (24 godine), sto znaci da u narednih 6-7 godina imamo fantasticnog stopera ... Dzoni je bio ubedjen da je Kjelini prosecan igrac, ali Djordjo svojim partijama na terenu potvrdjuje moje misljenje da je trenutno prvi bek kalca i jedan od najboljih u Evropi ...

Eto i ti si primetio da De Celje izrasta u vrsnog igraca (moze igrati i beka i krilo, kao Zambrota), a ja bih dodao i Markizia ...

Markioni i Molinaro su i mene iznenadili svojim odlicnim partijama ...

PPS. Gazda je ipak Juve ;), Inter je lazni 'gazda' koji iskoristio vorholovskih 5 minuta slave (ne svojom zaslugom), i kad se Juve potpuno oporavi od kalcopolija (a na odlicnom su putu), opet Interu sledi nekih 15-20 godina agonije, i trganja za titulom ...

Bice to kao u Tolkinovom remek-delu "The Return of the King" :D ...

evo i mene vratio sam se sa puta pa da bacim koji komentar...Walken gazda je Inter i to je realnost pa pobogu pisao si ovde danima pre tekme Inter-Juve kako vi preuzimate prvo mesto i bla bla,sto niste pokazali svoju igru tada?hehehe u derbiju Italije smo vam pokazali ko je gazda i tako to.to mozete protiv ovog Milana i njihovog pogubljenog trenera da se izivljavate ali kad ste se sastali sa nama tada ste napustili teren pognute glave,heheh sad opet najavljujes revans u Torinu i tamo cemo vas pobediti videces. a ovo za traganje za titulom pa druze vi vec tragate dugo poslednji put ste bili sampioni 2003 godine,heehhe i jos cete da cekate.

inace veceras ste zasluzeno pobedili i lepo je to ovaj derbi je odlucivao ko ce biti drugi na kraju posto je prvo mesto rezervisano zna se za koga

U derbiju Italije je sudija pokazao ko je gazda (nedosudjen penal za Juve, i neregularan gol Intera) ... Lepo sam rekao na pocetku sezone da ce juve biti prvi ako sudjenje bude OK, i taman da je bilo u tom derbiju sudjenje kako treba, Juve bi sad bio na celu ... No, nema veze, cekamo vas u Torinu ...

Vi ste vasu potragu za titulom poceli u vremenu kad se pola navijaca nije ni rodilo, a da ste imali malo mutnijeg gazdu na celu kluba, ta potraga bi uveliko trajala ...

Od poslednje Juventusove zvanicne titule, proslo je 5 godina, a tu smo uzeli 2 na terenu, jedne nismo ni ucestvovali, a jednu su nam ukrali ... Znaci, imali smo rano jednu priliku da se borimo za titulu, i zbilo se to da su o njoj odlucivale sudije a ne Del Pjero, Trezege, Bufon, Kjelini, Maicon, Ibra, Zaneti i ostatak ...

Ne bih se ja hvalio takvim ucinkom Gari ;) ...

bla bla bla mislim znam ja da si vatreni navijac Juvea ali pokusaj bar nekad da budes realan,pa mislim stvarno opet krive sudije,bili smo bolji u derbiju Italije i zasluzeno pobedili,kazem meni je to priznao drugar koji je veliki navijac Juvea i prezire Inter,to mi je dovoljno...vi nemate vec 5godina nikakvih trofeja znaci ne samo skudeta,tako da ne bi se ja hvalio time,sa obzirom da je Juve veliki klub cisto sumnjam da su zadovoljni sto 5 godina nisu osvojili NIJEDAN trofej,istina mi smo cekali jos dosta duze na skudeto ali smo bar uzimali neke druge trofeje za to vreme tri kupa uefa,nekoliko domacih kupova...a videcemo koliko cete vi cekati na skudeto sve ukupno..

Pa realno sam ti i rekao da je Inter bio malo bolji, ali ako treba da nas dobiju nek dobiju zaslugom Zlatana, Kambijasa ili nekog treceg a ne sudije ... Juve je odigrao ispod proseka, ali to nije razlog da im se ne svira penal i faul prilikom gola Muntarija ...

Ti ne kontas za ovih 5 godina? Od tih 5 godina imamo 2 skudeta, jednu titulu B lige :D, jedan skudeto ukraden i jednom je Milan bio sampion ...

ta dva skudeta su vam oduzeta zbog namestanja tako da poslednji skudeto ste osvojili 2003 godine a to je ujedno i poslednji trofej koji ste uzeli...dobro bili ste sampioni serije B:D

Pa kad Inter priznaje ove papirne, i ovaj sudijski, mozemo i mi one oduzete ... Priznaje ih uprava koja ce staviti trecu zvezdicu na dres ... Eeeee, treba igrati po onim njivama i pripizdinama u seriji B, nije to tako lako osvojiti :D ...

Vrlo lako mogu i vama oduzeti taj skudeto, nikad se ne zna u kalcu ...

pa brate nema sta Inter da priznaje,dzaba vam sto uprava priznaje kad fudbalski savez ne priznaje namestali ste i oduzete su vam titule zasluzeno,sad kad bi tako isli evo nek Interova uprava objavi da ne priznaje nijednu titulu Juvea i Milana i Inter je sampion zauvek:lol::D:confused: znaju se pravila i kome se broje titule
ma znam ja nije lako osvojiti seriu B:P
a za oduzimanje skudeta pa ako dokazu Interu ono sto su dokazali Juveu i treba da im oduzmu ali to se nece desiti znas i sam...jao umoran sam od ovih prepucavanja Inter-Juve,sad u Londonu sam se druzio sa jednim likom koji je navijac Juvea i stalno su bila ta prepucavanja,najbolji drug mi navija za Juve,rodjeni brat mi navija za Milan i mozes misliti kako se stalno svadjam sa njima:D

pa brate nema sta Inter da priznaje,dzaba vam sto uprava priznaje kad fudbalski savez ne priznaje namestali ste i oduzete su vam titule zasluzeno,sad kad bi tako isli evo nek Interova uprava objavi da ne priznaje nijednu titulu Juvea i Milana i Inter je sampion zauvek:lol::D:confused: znaju se pravila i kome se broje titule
Mi smo njih uzeli na terenu isto kao i Inter ovu poslednju (uz pomoc sudija) ... Nema razlike izmedju tih titula ... A sto Milanu? Oni u tim namestanjima nisu uzeli nijednu titulu ...

a za oduzimanje skudeta pa ako dokazu Interu ono sto su dokazali Juveu i treba da im oduzmu ali to se nece desiti znas i sam...jao umoran sam od ovih prepucavanja Inter-Juve,sad u Londonu sam se druzio sa jednim likom koji je navijac Juvea i stalno su bila ta prepucavanja,najbolji drug mi navija za Juve,rodjeni brat mi navija za Milan i mozes misliti kako se stalno svadjam sa njima:D
Eeee, ja sam znao i da se Juventusu nece desiti da im oduzmu pa su im i oduzeli ... Nije Morati nista manji krimos od Modjija, i postoji verovatnoca da Inter prodje ko Juve ....

druze vama je dokazano namestanje dokle to da ponavljam,ti stalno prebacujes paznju na Inter,svako je nevin dok se ne dokaze krivica,Modji je dokazani prevarant a za Moratija ti samo imas nagadjanja...to je ona varijanta "drzte lopova" a ovi tvoji najvece lopovcine,nismo vam mi krivi sto ste igrali necasno,pa je dosao dan da platite za sve namestaljke...a ovo za Milan sam rekao ovako generalno

To namestanje su dokazali ljudi iz uprave Intera, koji su vodili glavnu rec u kalcopoliju ... To ti znaci da je Inter imao lukavije i jace krimose iza sebe nego sto su Modji i Berluskoni ... Svaki zlocin se moze kamuflirati, tako da ne stoji ta teza da je svako nevin dok se ne dokaze krivica ... Imas milion ljudi koji nevini trunu u zatvori, a imas i olosa koji slobodno seta ulicama ...

Pa evo onda i ja kazem za Inter generalno da spijuniraju igrace i sudije, i videces da ce im se to kad tad obiti o glavu, da ce platiti za to (ja iskreno ne bih voleo da ih bace u nizu ligu) ... Morati ti je ista bagra kao i Modji i Berluskoni, cak je i sposobniji za muljanje od njih ...

To ti je kao kod nas, Dzaja se smuca po zatvorima a Bjeka i Zeka ne, i znaci li to da je ovaj dvojac iz Partizana posten, a Dzaja nevidjeni olos koji je samo krao? Vidis, po meni to znaci da su ovi nasi iz Partizana sposobniji za muljanje i malverzacije, i da se tako sposobni nece vucarati po zatvorima i sudnicama ...

Ako je ko poznat po nesposobnosti to je Morati...
Ja stvarno ne znam kad se on promjenio...pa moze stati u rang jednog Modjija i jednog Berluskonija...

I ne znam zasto Walken provlacis pricu sa sudijama kada je u derbiju stvarno bio bolji Inter...da nijesu pobjedili bilo bi neposteno...a ti govoris o penalu i faulu prije gola...

evo i mene vratio sam se sa puta pa da bacim koji komentar...Walken gazda je Inter i to je realnost
Bolje da nisi bacao nista.Gazda Italije nije Inter, Inter cak nije ni gazda svoga grada a kamoli cele Italije :)

[qute]hehehe u derbiju Italije smo vam pokazali ko je gazda i tako to.to mozete protiv ovog Milana i njihovog pogubljenog trenera da se izivljavate ali kad ste se sastali sa nama tada ste napustili teren pognute glave[/quote]
Isti taj Milan sa pogubljenim trenerom je nadigrao Inter i dokazao mu ko je gazda Milana.

Ako cemo samo po jednom derbiju da odlucujemo o gazdi onda cemo se grdno zajebati. Gazda se ne bira ni na osnovu jedne sezone, decenije...a kamoli tekme. Mene nije blam da priznam da je Juve gazda jer je najtrofejniji, ali isto tako me nije blam da kazem da je Milan drugi a Inter treci. Tako kaze statistika. Medjutim Milan je Italijanski klub koji je imao najvise uspeha u internacionalnim takmicenjima, ne samo od 'talijana vec uopste tako da ga ja sa razlogom krunisem u "cara Evrope" :)

Ako je ko poznat po nesposobnosti to je Morati...
Ja stvarno ne znam kad se on promjenio...pa moze stati u rang jednog Modjija i jednog Berluskonija...
Ma on je nesposoban za fudbal i vodjenje kluba, ali za mutne radnje je u rangu ove dvojce, ako ne i jaci ...

I ne znam zasto Walken provlacis pricu sa sudijama kada je u derbiju stvarno bio bolji Inter...da nijesu pobjedili bilo bi neposteno...a ti govoris o penalu i faulu prije gola...
Jel bio penal za Juventus? Jeste.

Jel bio neregularn gol Intera? Jeste.

To je sve bilo pri rezultatu 0-0, i kako onda da ne pljujes po sudijama kad cete te iste sudije mozda kostati skudeta (umesto da budemo prvi na tabeli, sad zaostajemo 6 bodova) ...

E sad bih bas voleo da Celsiju fali jedan bod za titulu na kraju, i to onaj koji su zasluzili protiv Arsenala (da Van Persi nije dao gol iz ociglednog ofsajda, ne bi Arsenal pobedio) ...

Jeste Inter bio bolji u toj tekmi, ali nisu uradili nista zbog cega su zasluzili pobedu (jedna 100%-tna sansa za Zlatana nakon greske Legrotaljea, kao i jedna za Del Pjera) ... Jedino u cemu su bili bolji je agresivnost na terenu i pritisak na odbranu ... NIsu nikakve konkretne akcije stvarali, sve se odnosilo na trazenje Zlatana, pa sta uradi uradi ...

Jony ja ti govorim da je Inter gazda u kalcu vec tri godine a to nije mali period jer tri skudeta zaredom osvojena nije malo...ne zanimaju me nikakva opravdanja vec samo cinjenice:cool:
kapiram ja da je ovo tezak period za sve navijace Milana i Juvea(vidim to po mom burazeru i najboljem drugaru koji su navijaci Milana i Juvea,kad otvore novine i vide tabelu nije im lako samo tuzni pogledi i uzdasi kad vide ko je prvi u kalcu:P:P:P:cool:)

Ispravka Gari, dva osvojena + jedan poklonjen iz nuzde ... Jedino taj iz 2007 je kolko-tolko zasluzen, posto su igrali odlicno tada u ligi, ali znamo ko je tad igro u ligi i kakva je bila ...

I ja kapiram da je tesko biti navijac Intera, kad pogledas kroz istoriji i vidis kako se klub mucio da dodje do drugog mesta, i kolko je para potroseno da bi se uzela koja titula, dok ih je Juve demolirao svake sezone :P ... Doce i kraj ovom laznom 'gazdovanju', i vratice se Inter tamo gde mu i jeste mesto, osim ako ih ne daj boze izbace ko Juve ...

Sta da ti kazem Gari osim da uzivas u ovih 5 minuta Interove slave, nekako ste i zasluzili posle onih silnih godina plakanja i kukanja ...

E ako bismo tako pricali...onda bi ispalo da Celzi nije bio bolji od Vest Hema u posljednjoj utakmici...ma daj:mrgreen:
Nisam gledao tekmu ybg ... Nego pretpostavimo da je Celsi bio malo bolji od West Ham-a (tj. igrao je lose, ali ne toliko lose kao West Ham), i da je postigao neregularan pogodak, a da pri tom penal nije sviran za WH, jel bi rekao da je Celsi zasluzeno pobedio?

Jel Arsenal zasluzeno pobedio Celsi, ili je onaj neregularan gol dobrano uticao na krajnji ishod?

Vidis kako jedna pogresna sudijska odluka moze da utice na mec, tako da i Celsi i Juve mogu izgubiti titule zbog sudija, tj. 'zasluzene' pobede protivnika ...

Celsi ima jedan takav mec tokom sezone, a Juve je samo prosle godine imao bar desetak (ni ne racunam one poklonjene pobede Interu), i onda se neko napravi pametan i pocne sa pricom kako je Inter najjaca sila u ligi ... Meni ne smeta da Inter bude najjaci, ali da se igra kako treba a ne da sudije kroje prvenstvo ... Jednom su to uradile, i to prvenstvo je ponisteno i velik broj svetskih zvezvda je napustio ligu ... Ali dobro, treba razumeti i navijace Intera - nisu imali prilike da se raduju 100 godina, tako da bi oni velicali titulu pa makar je osvojili u konkurenciji 2 ekipe (Kjeva i Lecea npr.) ...

Poslednja izmena:

Back