cekaj ti meni pricas o zdravom razumu a govoris o poklonjenim titulama???mi smo osvojili dva skudeta na terenu a onaj 2006 nam je dodeljen zbog vasih namestanja,upravo ste vi ti ti koji ste dobijali poklonjene titule sto je i dokazano tako da opusti se

vi imate 27 skudeta a ne 29,ok ako ces tako jel po tebi klub koji ima 16skudeta,dva titule sampiona Evrope,tri kupa uefa,5 kupa Italije,3 superkupa Italije i dva titule prvaka sveta luzerski klub???
Poklonile su vam ga sudije, kao i nama 2005 i 2006 ... Mi smo nase vratili, tako da nemas razloga da ih svrstavas kao poklonjene ...
Pa kako nije luzerski kad za 17 godina ne osvoji nijedan glavni trofej, a svake godine puknu najvise para i trube na sav glas kako su najjaci ... Izuzetno sampionski tim, nema sta ... Razumem ja tebe Gari, ipak si navijac Intera, nije to nimalo lako

...
a i za tih 17godina koliko nismo osvajali skudeto mi smo bar osvajali druge trofeje-tri puta kup uefa,jedan kup Italije i jedan superkup Italije dok vi 5 godina nemate nikakvih trofeja tako da ako ti nazivas Inter luzerskim klubom jer 17godina godina nije uzeo skudeto(mada smo uzimali druge trofeje)zasto ja nebi mogao da nazivam Juve luzerima(govorim za ovih pet godina) posto 5 godina nemate nikakvih trofeja?
Auuu, svaka cast na impresivnoj zbirci ... Jedan Kup? Fantastican rezultat, nema sta ... Nema bas puno klubova koji se mogu pohvaliti ovim rezultatom
Jedan Superkup? E ovo vas vec svrstava u najjace klubove ikada, i skidam kapu na ovom rezultatu ... Zavidim veoma navijacima Intera, na ovoj trofejcini za 17 godina ...
Kup Uefa? Jel to ono takmicenje najjacih ekipa, ili sam pomesao nesto ... Pa i Juve ga je osvajao 3x (2x u tom sampionskom razdoblju Intera), ali se trude da ga ne spominju, jer za klub poput Juventusa sramota je i da igra taj kup ... Posto je Inter uvek bio 3-4 ekipa u Italiji, to je ogroman uspeh za njih ...
stvarno si neverovatan govoris kako su Interu poklonjene titule a upravo je bilo obrnuto Milan i Juve su namestali i osvajali na taj nacin titule
Poklonjene su vam naravno, dal preko papira dal na terenu od strane sudija ... Ne teraj me da ponovo postavljam one video zapise, koji progone navijace Intera kao djavo nekrsta ...
Jesu li te titule oduzete? Jesu ... Prema tome, Juve je svoj prekrsaj platio i odlezao ... I zbog te dve titule jadni Inter godinama nije mogao nista
Koje titule je osvojio Milan? Milan je poslednju osvojio 2004, a za namestanje su optuzeni u sledece dve sezone ... Podhitno Gari na casove matematike ...