Julian Assange

Julian Asanz sluzi da vam pokaze da u totalitarnom svetu postoje i dalje Robin Hudovi.

I da nam pokazu da "majka demokratije" ne preza ni od cega da tog Robina skrati za glavu. Kako se usudio da podeli sa sirotinjom saznanja o svim zlotvorima koji im unistavaju zivote a sve pod oreolom demokratije, ljudskih i manjinskih prava i sloboda i bla, bla, bla.
Tebe su ocito toliko zaveli da vise verujes njihovoj propagandi nego originalnim dokumentima koje je on objavio i koje NIKO nije dematovao. Probudi se!

I da nam pokazu da "majka demokratije" ne preza ni od cega da tog Robina skrati za glavu. Kako se usudio da podeli sa sirotinjom saznanja o svim zlotvorima koji im unistavaju zivote a sve pod oreolom demokratije, ljudskih i manjinskih prava i sloboda i bla, bla, bla.
Tebe su ocito toliko zaveli da vise verujes njihovoj propagandi nego originalnim dokumentima koje je on objavio i koje NIKO nije dematovao. Probudi se!

Nisam zelela da se upustam u neku dublju pricu, ali ocigledno moram.
Djulian Asanz dobije neka "poverljiva dokumenta" o kojima svi mi znamo od nekog tamo vojnika na disku sa muzikom Lejdi Gage, je l' tako? On odlucuje da objavi to u "Njujork Tajmsu" i sl. novnama, koje su kao nezavisne, a ciji vlasnici su ljudi, koji veoma oblikuju politiku celog sveta, upravo takvu politiku, koju ta dokumenta "razotkrivaju". Je l' ti stvarno mislis da je neko dozvolio da se objavi nesto sto nije hteo?
Pre par godina je u Srbiji bio sou "Veliki brat", u kojem je ucestvovao i onaj glupi Miki, koji je pretpostavljam za tebe i tebi slicne sinonim za inteligenciju. I onda je on ispljuskao par nekih fraza o politicarima, kako svi kradu, kako tajkunima treba dati jos vise para i bla, bla. Cela Srbija se odusevila, jer je on to kao nekom nesto skresao. I sta je onda bilo? Je l' se to svet promenio? Naravno da nije. Asanz ti je globalni Miki. Dok se ti oko njega ovde brines, umiru ljudi od gladi u Africi, muslimani ubijaju Hriscane u Iraku i Egiptu, a i sire, i Jevreje po Izraelu,... nema potrebe ni da idem dalje u objasnjvanju ostalih problema, koje svet zaista ima, a svetska politika ostaje ista.

Nisam zelela da se upustam u neku dublju pricu, ali ocigledno moram.
Djulian Asanz dobije neka "poverljiva dokumenta" o kojima svi mi znamo od nekog tamo vojnika na disku sa muzikom Lejdi Gage, je l' tako? On odlucuje da objavi to u "Njujork Tajmsu" i sl. novnama, koje su kao nezavisne, a ciji vlasnici su ljudi, koji veoma oblikuju politiku celog sveta, upravo takvu politiku, koju ta dokumenta "razotkrivaju". Je l' ti stvarno mislis da je neko dozvolio da se objavi nesto sto nije hteo?
Pre par godina je u Srbiji bio sou "Veliki brat", u kojem je ucestvovao i onaj glupi Miki, koji je pretpostavljam za tebe i tebi slicne sinonim za inteligenciju. I onda je on ispljuskao par nekih fraza o politicarima, kako svi kradu, kako tajkunima treba dati jos vise para i bla, bla. Cela Srbija se odusevila, jer je on to kao nekom nesto skresao. I sta je onda bilo? Je l' se to svet promenio? Naravno da nije. Asanz ti je globalni Miki. Dok se ti oko njega ovde brines, umiru ljudi od gladi u Africi, muslimani ubijaju Hriscane u Iraku i Egiptu, a i sire, i Jevreje po Izraelu,... nema potrebe ni da idem dalje u objasnjvanju ostalih problema, koje svet zaista ima, a svetska politika ostaje ista.

Ti ocito nisi citala te depese. Ili posto sve znas nisi ni imala potrebu? Da jesi, videla bi da se radi o istorijskim dokumentima koji se obicno otvaraju posle 50 godina. Da li je nekome odgovaralo da se oni objave bas sada pa se malo preigrao, saznacemo iz nekog novog Vikiliksa ali ono sto sam ja saznao jeste za mene od izuzetnog znacaja. Jer, pokazalo se pravo lice svakog naseg zvanicnika. Mozda ti ovako pises jer ti se bas to ne dopada? Mozda ne zelis da verujes da su "tvoji" bas takvi kakvi su se pokazali u depesama?
Opis stanja u svetu si odlicno dala (ukljucujuci i ono o Mikiju) ali ti je tesko da shvatis da je bas u tim depesama moguce sagledati zasto je to tako. Pobogu, iz depesa se vidi sva licemernost americke politike i vladanja svetom ma koliko da su sami odlucili da to objave u sta si ti ocito ubedjena. I Boris i Sloba su raspisali vanredne izbore misleci da ce sigurno pobediti. Kako se zavrsilo za obojicu, znamo. Mozda su se i ameri preigrali oko Vikiliksa pa ce im doci glave? Pokusaj i ovako razmisljati!

Ti ocito nisi citala te depese. Ili posto sve znas nisi ni imala potrebu? Da jesi, videla bi da se radi o istorijskim dokumentima koji se obicno otvaraju posle 50 godina. Da li je nekome odgovaralo da se oni objave bas sada pa se malo preigrao, saznacemo iz nekog novog Vikiliksa ali ono sto sam ja saznao jeste za mene od izuzetnog znacaja. Jer, pokazalo se pravo lice svakog naseg zvanicnika. Mozda ti ovako pises jer ti se bas to ne dopada? Mozda ne zelis da verujes da su "tvoji" bas takvi kakvi su se pokazali u depesama?
Opis stanja u svetu si odlicno dala (ukljucujuci i ono o Mikiju) ali ti je tesko da shvatis da je bas u tim depesama moguce sagledati zasto je to tako. Pobogu, iz depesa se vidi sva licemernost americke politike i vladanja svetom ma koliko da su sami odlucili da to objave u sta si ti ocito ubedjena. I Boris i Sloba su raspisali vanredne izbore misleci da ce sigurno pobediti. Kako se zavrsilo za obojicu, znamo. Mozda su se i ameri preigrali oko Vikiliksa pa ce im doci glave? Pokusaj i ovako razmisljati!

A pokusaj ti da shvatis, koliko to sto je otkriveno, a svi znamo, utice na tvoj zivot?

Што се тиче Асанжа, који угнездио у Амбасади Еквадора.

Вест краја јуна, која није била баш приметио.
http://gpnews.ru/politics/224288-fsb-rossii-budet-sotrudnichat-s-razvedkoy-ekvadora.html

МОСКВА, 26 июн - РИА Новости.
Федеральная служба безопасности (ФСБ) России будет сотрудничать с Национальным секретариатом разведки республики Эквадор. Соответствующее распоряжение, подписанное президентом РФ Владимиром Путиным, опубликовано во вторник на портале правовой информации.
Федерална служба безбедности (ФСБ) Русије ће сарађивати са Националном Секретаријату истраживања Еквадора.

Или неко мисли да је такав "моћан монстр" као Еквадор одлучио да се бори са англосаксонами ?
Их би ће се размазали по зиду, и већ одавно.

Ovo je tipican materijalisticki zapadni sistem pravdanja svih zala.
Po tom principu se i najveci zlocini mogu pravdati. Tako se i vlada svetom. Valjda sem licnog uzitka postoji jos nesto po cemu se covek razlikuje od zivotinje?

Onda pretpostavljam da bi tvojoj porodici i tebi bilo odlicno da se pokupite i dajete podrsku Asanzu. Zasto ti placas porez? Zasto koristis internet? Sta to svet ima od Asanzovog paradiranja? Ko je taj Asanz uopste? I je l' vi mislite da bi neko sa njim igrao macke i misa? Da je on opasan, zaista, neko bi vec pronasao nacin da ga eliminisu. Ne zaboravi da sve sto pises na internetu se negde belezi ili kontrolis. Je l' ti mislis da to neko ne bisprecio da se objavi na Vikiliksu? Sta mislis zasto se stalno menjaju adrese Vikiliksa? Da je stalno na istoj adresi ne bi postojala ta ekskluzivnost. Ja, koja samo znam da upalim moj rozi lap top i da slusam muziku i gledam filmove, znam da ta igra nema veze sa zivotom.

http://gpnews.ru/politics/224288-fsb-rossii-budet-sotrudnichat-s-razvedkoy-ekvadora.html

Федерална служба безбедности (ФСБ) Русије ће сарађивати са Националном Секретаријату истраживања Еквадора.

Или неко мисли да је такав "моћан монстр" као Еквадор одлучио да се бори са англосаксонами ?

Rusi su pocrkali od gladi i samo malte praznim pistoljima, neka se Asanz cuva njih. Nas su prevarili milion puta, prevarice i njega i Ekvador.

Zdravstvuj Bacuska. Ocenj interesnij artikl, uvidel tam cto u Ekvadora svjazi s Belorusiej toze, ne pravda ? No cto eto znacit na samom dele ? Sotrudnicestvo v oborone ? No ti smotri posilal ti nam kakie to ruskie modeli toze!? :huh:

Onda pretpostavljam da bi tvojoj porodici i tebi bilo odlicno da se pokupite i dajete podrsku Asanzu. Zasto ti placas porez? Zasto koristis internet? Sta to svet ima od Asanzovog paradiranja? Ko je taj Asanz uopste? I je l' vi mislite da bi neko sa njim igrao macke i misa? Da je on opasan, zaista, neko bi vec pronasao nacin da ga eliminisu. Ne zaboravi da sve sto pises na internetu se negde belezi ili kontrolis. Je l' ti mislis da to neko ne bisprecio da se objavi na Vikiliksu? Sta mislis zasto se stalno menjaju adrese Vikiliksa? Da je stalno na istoj adresi ne bi postojala ta ekskluzivnost. Ja, koja samo znam da upalim moj rozi lap top i da slusam muziku i gledam filmove, znam da ta igra nema veze sa zivotom.

Vrlo je tacvno sto si napisala. :ok:

99% ljudi na svetu to ne moze da shvati.

Asanza podrzavaju jer misle da je ostetio ozbiljno nekoga koga oni ne vole, a ne smeju to da kazu javno.

Pa mu sada daju podrsku u stilu: "Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj!".

Da Zapad nece da Vikiliks izadje na svetlo dana = nikada se ne bi ni culo za njega.

A Asnaz bi negde nestao....Ne bi ga ekvadorska ambasada spasla.(Niti bilo koja druga)

Asanza podrzavaju jer misle da je ostetio ozbiljno nekoga koga oni ne vole, a ne smeju to da kazu javno.

Pa mu sada daju podrsku u stilu: "Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj!".

Da Zapad nece da Vikiliks izadje na svetlo dana = nikada se ne bi ni culo za njega.

A Asnaz bi negde nestao....Ne bi ga ekvadorska ambasada spasla.(Niti bilo koja druga)

Cica je uvek u pravu.

Zdravstvuj Bacuska. Ocenj interesnij artikl, uvidel tam cto u Ekvadora svjazi s Belorusiej toze, ne pravda ? No cto eto znacit na samom dele ? Sotrudnicestvo v oborone ? No ti smotri posilal ti nam kakie to ruskie modeli toze!? :huh:

Здраво, Парун. :)

Да. Белорусија и Еквадор такође потписали су споразум о сарадњи. Али , у области одбрана ! И пази, преко 3 дана после Русије.
РИА "Новости" 29 июня 2012 | 03:42:54

Белоруссия и Эквадор подписали предварительное соглашение о сотрудничестве в области обороны, в числе прочего содержащее положения об обмене военными делегациями.
Документ был подписан в рамках визита в Южную Америку президента Белоруссии Александра Лукашенко.

Мислим да наши жели да се подигне цео Јужну Америку против Британији.
САД су већ самоелиминисани од овог случаја. Зашто ? Шта је сазнао? :think:

Эквадор призвал страны Южной Америки обсудить дело Ассанжа

Еквадор позвао јужноамеричких земаља да размотре питању Асанджа.

Эквадор призвал Союз южноамериканских наций (UNASUR) провести внеочередное заседание по поводу предоставления политического убежища основателю WikiLeaks Джулиану Ассанжу.
Об этом сообщает Agence France-Presse со ссылкой на источник в МИД Бразилии.
http://www.bnews.kz/ru/news/post/96591/

Еквадор ће наћи начин да средите Јулиан Асанже из Велике Британије и нада се да ће британске власти у овом спору биће придржавају норми међународног права.
За ово у интервјуу за "Глас Русије", рекао је посланик Народне скупштине Еквадор Габриел Ривера.
"Велика Британија мора да обезбеди безбедан пролаз Асанжу у Еквадору, поштујући суверену одлуку наше земље.
Ако они одбију да то уради, ми ћемо тражити начине да се то уради на основу међународног права да омогуће обезбеђење такве могућности. "

http://rus.ruvr.ru/2012_08_17/JEkvador-ne-obstupit-v-dele-Assanzha/

ne slazem se bas...ako i kad ga englezi klepe i isporuce svedskoj do pravomocne presude za "silovanje" nece nikada doci jer ce u medjuvremenu biti isporucen u juesendej i dobiti pet dozivotnih robija.da se kladimo?

Извезу сву клопу и онда умиру од глади, а и војни буџет им је мањи од бразилског!!!:rotf:

Sta li rade moderatori ako dozvoljavaju ovako pros.ravanje na jednoj aktuelnoj temi ... ? Glavno je da vi u Srbiji ne umirete od gladi i da vam je vojni budzet pozamasan. Izgleda da treba da radite sledecih 5 godina bez plata i da nista ne trosite da bi vratili samo glavnicu dugova, a tek kamatu .... kom se vi smejete majko mila ....

U toku je pokusaj da nestane .... nema vise totalne kontrole cak ni Zapad nije vise u stanju da to izvede uspesno i uvek se neko otrgne kontroli. Njih boli sto je to sprega njihovih ljudi unutar USA military i "saveznika" Australaca. Ovoga puta ne mogu da poreknu istinu o mracnoj ulozi Imperije Zla

Vikiliks je ostetio Amerikance,jer je otkrio depese ambasadora ka Vasingtonu...u njima se videlo njihovo licemersto i totalno nepostovanje saveznika...posto su svi ljudi na svetu sujetni...pogotovo ti jaki i uticajni ljudi...njima je to zasmetalo...od tog trrenutka Americka kola krecu nizbrdo i sve vise saveznika im okrece ledja...jer su ih procitali...ukljucujuci i taj Ekvador,koji je oduvek bio njihova prcija u kojoj je CIA menjala predsednike kako im se cefne.......
ne vidim sta im je u interesu da to obelodane....a da su mogli da sprece,nisu...jer nisu ni znali da ce onaj momak to da odradi...na funkciji na kojoj je bio,verovatno je prosao mnoge provere,te su mu verovali,a decko im uterao....kad prodke sve ovo shranje,treba mu se podici spomenik,jer citam negde da mu u cijinim zatvorima nanu naninu....to je epski heroj...pravi

Vikiliks je ostetio Amerikance,jer je otkrio depese ambasadora ka Vasingtonu...u njima se videlo njihovo licemersto i totalno nepostovanje saveznika...posto su svi ljudi na svetu sujetni...pogotovo ti jaki i uticajni ljudi...njima je to zasmetalo...od tog trrenutka Americka kola krecu nizbrdo i sve vise saveznika im okrece ledja...jer su ih procitali...ukljucujuci i taj Ekvador,koji je oduvek bio njihova prcija u kojoj je CIA menjala predsednike kako im se cefne.......
ne vidim sta im je u interesu da to obelodane....a da su mogli da sprece,nisu...jer nisu ni znali da ce onaj momak to da odradi...na funkciji na kojoj je bio,verovatno je prosao mnoge provere,te su mu verovali,a decko im uterao....kad prodke sve ovo shranje,treba mu se podici spomenik,jer citam negde da mu u cijinim zatvorima nanu naninu....to je epski heroj...pravi
Opste je pznato da Amerikanci ne cene vecinu svojih saveznika i da se ponasaju arogantno i osiono,za to nije bio potreban wikiliks.Pravi podatak bi bio da su americki zvanicnici umesani u neka teska dela imenom prezimenom i funkcijom,sve ostalo je trla baba lan
Ekvador je jedna fleka na geopolitickoj karti sveta,drzava bez ikakvog uticaja u regionu a kamoli globalno, i bas u njoj je potrazio Asanz azil koji mu je naravno odobren:lol:.Zar zaista mislite da bi se Ekvador bez jake zaledjine prsio pred jednim SAD ?

498953.JPEG

15d5bb1b90ce.jpg

Britanija preti da udje u Ekvadorsku ambasadu i uhapsi coveka koji nije optuzen ni za jedno krivicno delo.

Naravno Britanija se uvek tako uneredi pred Americkim pritiskom.

Ovaj razvoj dogadjaja pratim sa velikom paznjom posto ce ovo biti presudna tacka Americkog manglupiranja i pojave velikih nereda.

http://www.bbc.co.uk/news/world-19259623

https://twitter.com/alburyj

Uvek sam bio i danas sam prilično skeptičan prema Vikiliksu ali ovo što se dešava sa Asanžom je ili dobro izrežirana predstava što je verovatnije ili pak ozbiljna sistemska greška aparata represije posrnulog Zapada.

Evo zašto: dok razne javne ličnosti sa Zapada jednoglasno&histerično osuđuju Rusiju zbog procesa protiv Pomahnitalih čavki u dvorištu im se odvija cirkus u kome se disident krije po ambasadama autentičnih banana-republika kako ne bi bio izručen eugenističkoj demokraCiji ŠveCkoj jer im je u dobrovoljnoj trojci otreso dve gradžanke bez nakurnjaka.

A te iste javne ličnosti ni da zucnu drugim povodom.

Ja samo mogu da zamilsim kako se oni na Olimpu dobro zabvljaju kad gledaju svoje zamešateljstvo na delu.

Poslednja izmena:

Back