Julian Assange

Britanija preti da udje u Ekvadorsku ambasadu i uhapsi coveka koji nije optuzen ni za jedno krivicno delo.

Naravno Britanija se uvek tako uneredi pred Americkim pritiskom.

Ovaj razvoj dogadjaja pratim sa velikom paznjom posto ce ovo biti presudna tacka Americkog manglupiranja i pojave velikih nereda.

http://www.bbc.co.uk/news/world-19259623

https://twitter.com/alburyj

Danas ce predsednik Ekvadora R. Korea objaviti da li ce Ekvador dati azil gorespomenutom ili ne.

Cak i da dobije azil GB je odlucna da mu ne dozvoli odlazak u Ekvador. Druga realna opcija koja se razmatra je da GB ukine diplomatski status Ambasadi Ekvadora i udje i uhapsi Asanza. Australijance ovde uopste ne interesuje afera, a pro USA vlast daje neke mutave izjave o postovanju procedure it'd ....

Хех...... Јенкији и Британци опет целом свету показују своје наказно лице... очекивано...били су а и остали су обични друмски разбојници...

Хех...... Јенкији и Британци опет целом свету показују своје наказно лице... очекивано...били су а и остали су обични друмски разбојници...

To je sasvim normalno, jedna je to sorta koja se prosirila iz Engleske po celom Svetu. Ko je kriv Srbima sto nisu prvi dosli u Australiju ? Danas bi se ovde govorio srpski i normalno da bi veze sa Srbijom bile jace nego i sa jednom drugom zemljom.

Ko je sposoban, uspeo je da se prosiri. Mislim da bi tebi bilo bolje da se vratis ovde i odavde pucas u prazno, posto je iz Australije to veoma lako.

Oko Asanza se podigla farsa. Vikiliks. Gluposti. Kakva su to dokumenta, koje neko ne zeli da prikaze. Ono sto neko hoce da sakrije sakrice. Nemojte da se zanosite tom glupom pricom. Ta guzva oko Asanza treba samo da prikaze da su ti papiri nesto vazno i da usmeri glupake da veruju u tom pravcu, a u stvari, ti dokumenti su pusteni u javnost. Sta je to sto je on "pustio" promenilo svet? Libija je razbucana, Egipat, Tunis, evo sada se nateze svet oko Sirije, uskoro ce neko da naprasi Iran. Sta je sada to Asanza ucinio epohalno? Doneo je nove teme za razgovor glupim ljudima na vecernjim zurkama.

Ko je sposoban, uspeo je da se prosiri. Mislim da bi tebi bilo bolje da se vratis ovde i odavde pucas u prazno, posto je iz Australije to veoma lako.

Oko Asanza se podigla farsa. Vikiliks. Gluposti. Kakva su to dokumenta, koje neko ne zeli da prikaze. Ono sto neko hoce da sakrije sakrice. Nemojte da se zanosite tom glupom pricom. Ta guzva oko Asanza treba samo da prikaze da su ti papiri nesto vazno i da usmeri glupake da veruju u tom pravcu, a u stvari, ti dokumenti su pusteni u javnost. Sta je to sto je on "pustio" promenilo svet? Libija je razbucana, Egipat, Tunis, evo sada se nateze svet oko Sirije, uskoro ce neko da naprasi Iran. Sta je ada to Asanza ucinio epohalno? Doneo je nove teme za razgovor glupim ljudima na vecernjim zurkama.

Mozes da mislis sta god hoces ali - neka hvala, sto se tice povratka. O Aasanzu i njegovom delovanju verovatno ne znas mnogo inace ne bi pricala ovakve stvari koje veze sa mozgom nemaju.

zapravo,sve informacije koje je Asanz prenosio,dao je jedan mladi americki vojnik...mislim da je sluzio u Afganistanu ili Iraku,kao neki vezista,sta li...tako nesto
on je na kraju uhvacen,zatvoren i,i dan danas ga muce i zlostavljaju u tom zatvoru

kada pominjemo Asanza,bilo bi greh zaboraviti ovog velikog heroja,koji je sve te informacije i dao Asanzu

ukoliko ja ne gresim,i nisam pogreso shvatio ulogu tog momka

zapravo,sve informacije koje je Asanz prenosio,dao je jedan mladi americki vojnik...mislim da je sluzio u Afganistanu ili Iraku,kao neki vezista,sta li...tako nesto
on je na kraju uhvacen,zatvoren i,i dan danas ga muce i zlostavljaju u tom zatvoru

kada pominjemo Asanza,bilo bi greh zaboraviti ovog velikog heroja,koji je sve te informacije i dao Asanzu

Sve informacije koje je pruzio Asanz su prekticno beskorisne,iz nekog razloga se on forsira kao borac protiv tiranije mada po rezultatima njegovog delovanja mogu slobodno da ga puste i dalje da radi

A na disku je bila i muzika Lady Gage.

Интересантна Руска реакција на ово.

Интерпол је укључио А. Бородина у листу опасних криминалаца.

Генерални секретаријат Интерпола је укључио бившег шефа Московске банке Андреј Бородин у такозваним црвеним циркулару, указујући да Бородин осумњичен да је починио особо тешко кривично дело.
Међународни циркулар о тражење, са црвеним угао на Интерполове сајту значи да државе - чланице могу предузети све потребне мере у оквиру свог законодавства за хапшење или притварање поменутог лица.

Jош у априлу 2011 био пријављено да је Бородин напустио Русију и налази у Лондону.
Канцеларије Генералног тужиоца Русиjи послао надлежним органима Велике Британије захтев об екстрадицији Бородина.
http://www.oilru.com/news/331610/

Nisi.
Upravo tako kako si rekao.
Momak je radio na vrlo poverljivim poslovima arhiviranja
dokumenata,koji su nosili strogo poverljive oznake...
Izneo,dao Asanžu,a ostalo je istorija.....

Back