Vidi, moja predstava o Americi je takva kakva jeste. Nije bitno, eto, da kazem nesto neverovatno, kao to da nekada nisam u pravu, iako nikada ne gresim. Ti pricas da su politicari korumpirani. Moja kucna pomocnica prica kako su korumpirani. Moja komsinica prica kako su korumpirani. Kada porazgovaras sa nekim u prolazu. u Engleskoj ce pricati o vremenu, u Srbiji da su politicari korumpirani, Neverovatno je da to svi znaju sa i bez Vikiliksa. Svi ti koje sam ti nabrojala pljuju politicare, pljuju Ameriku, EU, glasaju za Tomu, a tvrde da su svi politicari isti i misle da ce im iz Rusije stici neke pare. To su, a i ti si izgleda medju njima, iako znas sta je VIkiliks, muve bez glave. Sta je to otkrio Vikiliks, sato mi ne znamo? Eto, ja nisam citala sve te silne strane, jer kada sam cula par gluposti bilo mi je jasno da se prasina dize da bi se sakrilo nesto mnogo ozbiljnije.
A sto se tice tog samaranja, ja mislim da si ti od onih, koji su samo jaki u masi i koji kada treba da se isprse su manji od makovog zrna. Inace, Srbi su poznati po tome da se dive svojim djelatima - masovno letuju u Turskoj i Hrvatskoj, dive se Rusiji, koja ih ponizava. Ja sam Srpkinja, ali nisam ovde odrasla, tako da to mogu dobro da vidim.