Aurora.Borealis
Ističe se
- Poruka
- 2.482
1.Зашто људи са овом форуму нису чули за "трећи пут" који је опозиција и комунизму и капитализму,зашто кад неко каже да је анти-комуниста одмах помисле други да је он капиталиста,хитлеровац...хитлеризам је био мање погубан по Словенство,јер знаш како Његош каже:"Не плашим се вражијега кота, нека га је ко на гори листа, већ се плашим од зла домаћег''.
2.То је чиста комунистичка пропаганда.
3.Ако сте спремни да погинете онда свака част,али ако ћете да пуцате на окупатора из неког шумарка,а када треба да се врше одмазде побегнете у шуму,онда се поставља питање какав сте то човек?
4.Немојте ме учити историји,друга ствар никад нисам био анти-католички расположен,приметио сам ја да они који мрзе римокатолике,подједнако мрзе и православце,дакле не падам ја на те Шешељеве фазоне о сатанском Риму.Као изворни Љотићевац поштујем и Југословенство и Православни Икуменизам.
то је онај пут танак као оловка којим балансира недић а на којем га осујећује српска лудост. самим тим што српска лудост тај пут чини немогућим он је ненародан и стога бескористан.
пропаганда је да у краљевини није решено питање српског простора али јесте питање хрватског? ти најозбиљније краљевину југославију сматраш решењем за српство?
дакле не знаш много о тевтонцима. не ради се о католичанству већ о германству, његовом drang nah osten и системом вредности који са том милитаристичком антисловенском и антиправославном доктрином иде, када о томе нешто сазнаш јави се да наставиш дискусију.