JSO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wilkołak:
Ovo nema veze sa istorijom!

Imace brate jednog dana i to mnogo!

Pozdrav macu pravde,ogledalu,donu,sakalu.beloj vucici i svima ostalima koji bez obzira na afinitete prema jedinici imaju otvorene oci u ovoj mracnoj zemlji

sto se tice serijala na b92 svaka cast scenaristi kao da je zavrsio reziju,svaka slika uz drugi tekst ima razlicito znacenje.Zamislite kako bi oni snimci izgledali uz nase komentare...

"kada se od heroja naprave drustveno nepogodne licnosti dobija se savrsena podloga za propagandu suprotnog bloka a narocie za situacije u kojima se izdaja uvija u oblande idealizma"

dz.k

ogledalo:
Zvezdanu Jovanovicu treba dati ODLIKOVANJE !
Aj ti lepo zajedno sa svojim drugom Zvekijem, sa ovog foruma...
Registrujes li se ponovo, cim to primijetim, bices banovan... I, tako ce biti svaki naredni put... Spodobe poput tebe, nisu ovdje pozeljne...
Mada, nisam sigurna da su igdje, jer da jesu, ne bi cvilile okolo pokusavajuci da se ukljuce u drustvo onih, koji za razliku od njih, imaju cime da misle...

Putuj, igumane, i ne vracaj se vise...!

Mada, htjela sam da te pitam u kojoj si se ti to jedinici borio u Bosni? Armiji BiH ili HVO-u? Mislim, posto si bio na suprotnoj strani od mene...
E, mucenice nesrecni...

I ova tema, ide pod kljuc... Ionako joj nije mjesto ovdje, nego na smetljistu istorije, sve sa jedinicom kojoj je posvecena!

ENDE!

P.S. Ko nije, neka procita knjigu "Opelo za drzavnu tajnu"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back