JSO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma cela ta državna bezbednost je bila samo jedna mašina za švercovanje nafte, droge i automobila. To je jedini posao koji su obavljali......Ne kažem, ima tu i ok momaka, ali komandni kadar je bio go kriminalac. Šteta što se onaj mutavij Mihajlović, usr*** da ih sve nisu pohapsi. To je premijeru i došlo glave.

Sve što je RDB radila tada, a bogami i dan danas, je podmetanje nekakvih "dokumenata" po štampi, protiv demokratske opcije i sl...A u svoj posao se nisu ni mešali. Kao, čuvena RDB, ne može ništa da im promakne, itd...a Hrvati bez problema dve godine prisluškuju Miloševića....hahahaha

Kriminalci.

LJUDI PRASTAJU SVE OSIM ISKRENISTI , A ISKRENO VOLETI I BRANITI NASU ZEMLJU JE NAJVECI GREH JSO-a,ILI MOZDA IPAK SAMO POGRESAN IDEAL!
DOLAZI VREME DA HRABRI GLADUJU A PLASLJIVI VLADAJU.POLITIKA JE IGRA KOJU SU SMISLILI ONI KOJI SE BOJE ,DA BI LEGALIZOVALI SVOJ PRLJAVI NACIN NAPADA I ODBRANE.

PA I NASOJ POLITICI JE TREBAO JEDAN NAJHRABRIJI ZRTVENI JARAC!!!

MISLITE O TOME SVI KOJI SEBE ZOVETE SRBIMA!!

vucica.m:
LJUDI PRASTAJU SVE OSIM ISKRENISTI , A ISKRENO VOLETI I BRANITI NASU ZEMLJU JE NAJVECI GREH JSO-a,ILI MOZDA IPAK SAMO POGRESAN IDEAL!
DOLAZI VREME DA HRABRI GLADUJU A PLASLJIVI VLADAJU.POLITIKA JE IGRA KOJU SU SMISLILI ONI KOJI SE BOJE ,DA BI LEGALIZOVALI SVOJ PRLJAVI NACIN NAPADA I ODBRANE.

PA I NASOJ POLITICI JE TREBAO JEDAN NAJHRABRIJI ZRTVENI JARAC!!!

MISLITE O TOME SVI KOJI SEBE ZOVETE SRBIMA!!

:D :D :D :D :D

U pocetku nisam hteo nista da dodajem ovoj temi, no malopre vidim jedan snimak na mrskoj mi B92. Ali bez obzira koliko mi ona bila mrska, JSO mi odjednom postao omrznutiji od nje.

Vi koji pisete afirmativno o JSO (a medju vama bih do juce i ja mozda bio), pogledajte veceras emisiju u 21:00h. Obratite paznju na pricu o generalu Vasiljevicu i onom tipu iz JSO-a, ima audio snimak celog dogadjaja. Gomila manijaka iz JSO-a su upali i demolirali jedan vojni objekat, a oficire maltretirali i samarali. Cuvsi to na lice mesta je dosao i general Vasiljevic u pratlji dva coveka. Unutra je bilo 7 pripadnika JSO, koji su na nisanima drzali oficire. Srpske oficire!! Snimak celog dogadjaja mozete cuti veceras... Taj tip iz JSO-a, nisam zapamtio ime, cuje se kako vice generali "Neces ti meni komandovati, boli me ****..." i na to svi potezu pistolje, u sobi se cuje vika, "ubicu te...", "ubij ja sam se naziveo" i ta frka traje, jedan nabija pusku generalu Vasiljevicu pod rebra... Kasnije, ne znam kako, zavrsilo se sve to. General Vasiljevic (extra lik, kome ovi qurci nisu ni do kolena) zalio se Generalstabu, da se ucesnici ovog dogadjaja kazne. Sta mislite jesu li kaznjeni? Nisu. Zasto? Pa Slobini puleni, koj smeo da ih dira.
I dalje, ko zna koliko maltretiranja, razoruzavanja, samaranja, ranjavanja, su kriminalni pripadnici te jedinice izveli nad obicnim vojnicima, policajcima... Pa ko to moze da zna kada su upirali oruzje u jednog generala i srpske oficire.
Za ovu pobunu (jer ovo je pobuna, nije li?) doticne je trebalo gaziti tenkovima, ali ne, njih nisi smeo da diras. Toliko im je gledano kroz prste da nije ni cudo sto su se kasnije osilili toliko, i postali takvi kakvi jesu. Takvim delima su potrli sve zasluge na ratistima, i na zalost, bice pre upamceni kao sramota ovog naroda, nego kao junaci.

Svaka cast casnim pripadnicima jedinice, za koje znam da ih ipak ima, i da su sada rasporedjeni u zandarmeriju, JSO, i sl, ali dozvolili su da ih vodjstvo upropasti. Neka sada sluze drzavi casno u drugim jedinicama koje nisu sacinjene od okorelih kriminalaca, kakvi behu Arkanovi tigrovi i redom ostali posle njih.

A da su oni bili najelitniji, ma da... Pored na prvom mestu, Kobri, SAJ-a, 72-antiteroristicke, JSO-vci su bili jos samo jedna spec. jedinica, ali jedinica koja nije bila pod kontrolom...

Isuvise je pravih junaka poginulo na ratistima u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu, da bi mi danas slavili i velicali pripadnike JSO-a.

vuk_:
U pocetku nisam hteo nista da dodajem ovoj temi, no malopre vidim jedan snimak na mrskoj mi B92. Ali bez obzira koliko mi ona bila mrska, JSO mi odjednom postao omrznutiji od nje.

Vi koji pisete afirmativno o JSO (a medju vama bih do juce i ja mozda bio), pogledajte veceras emisiju u 21:00h. Obratite paznju na pricu o generalu Vasiljevicu i onom tipu iz JSO-a, ima audio snimak celog dogadjaja. Gomila manijaka iz JSO-a su upali i demolirali jedan vojni objekat, a oficire maltretirali i samarali. Cuvsi to na lice mesta je dosao i general Vasiljevic u pratlji dva coveka. Unutra je bilo 7 pripadnika JSO, koji su na nisanima drzali oficire. Srpske oficire!! Snimak celog dogadjaja mozete cuti veceras... Taj tip iz JSO-a, nisam zapamtio ime, cuje se kako vice generali "Neces ti meni komandovati, boli me ****..." i na to svi potezu pistolje, u sobi se cuje vika, "ubicu te...", "ubij ja sam se naziveo" i ta frka traje, jedan nabija pusku generalu Vasiljevicu pod rebra... Kasnije, ne znam kako, zavrsilo se sve to. General Vasiljevic (extra lik, kome ovi qurci nisu ni do kolena) zalio se Generalstabu, da se ucesnici ovog dogadjaja kazne. Sta mislite jesu li kaznjeni? Nisu. Zasto? Pa Slobini puleni, koj smeo da ih dira.
I dalje, ko zna koliko maltretiranja, razoruzavanja, samaranja, ranjavanja, su kriminalni pripadnici te jedinice izveli nad obicnim vojnicima, policajcima... Pa ko to moze da zna kada su upirali oruzje u jednog generala i srpske oficire.
Za ovu pobunu (jer ovo je pobuna, nije li?) doticne je trebalo gaziti tenkovima, ali ne, njih nisi smeo da diras. Toliko im je gledano kroz prste da nije ni cudo sto su se kasnije osilili toliko, i postali takvi kakvi jesu. Takvim delima su potrli sve zasluge na ratistima, i na zalost, bice pre upamceni kao sramota ovog naroda, nego kao junaci.

Svaka cast casnim pripadnicima jedinice, za koje znam da ih ipak ima, i da su sada rasporedjeni u zandarmeriju, JSO, i sl, ali dozvolili su da ih vodjstvo upropasti. Neka sada sluze drzavi casno u drugim jedinicama koje nisu sacinjene od okorelih kriminalaca, kakvi behu Arkanovi tigrovi i redom ostali posle njih.

A da su oni bili najelitniji, ma da... Pored na prvom mestu, Kobri, SAJ-a, 72-antiteroristicke, JSO-vci su bili jos samo jedna spec. jedinica, ali jedinica koja nije bila pod kontrolom...

Isuvise je pravih junaka poginulo na ratistima u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu, da bi mi danas slavili i velicali pripadnike JSO-a.

Lupaš.

vuk_:

Ne prdi majke ti...
Sta ti znas...pojma nemash...bolje se zapitaj odakle Veranu Maticu navodni audio snimak sa generalom Vasiljevicem,koristen u onoj splacini od filma, kada se taj materijal kod Haskog (ne)suda vodi kao poverljiv, nedostupan za javnost...

Inace FILM "Jedinica'" su obicna GOVNA koja vrve od neistina i poluistina, zapravo matrijal ***** del Ponte koje je iznosila u optuznici protiv pokojnjeg Predsednika Milosevica, koji je on elegantno cinjenicama osporio...
Veran Matic i Fond za otvoreno drustvo(Sorosh) koji stoji iza celog projekta imaju zapravo za cilj i zadatak ovimsplacinama da dokazu ono sto ***** del Ponte nije uspela svojom laznom optuznicom...

Ali nesto je drugo zanimljivo....
Neverovatno kolika je fascinacija JSO-om na ovom NATO sajtu...
Cak je i "gazdarici" zanimljiviji JSO nego da se hebe na podforumu sex...simptomaticno....dobili ljudi zadatak da pisu nesto...NECUVENO...

ps.
Mozete da nam pusite...

shta je zabranjeno na ovom Nato sajtu napisati K.U.R.V.A. del Ponte...

E svasta...a homoseksualizam se afirmise...dobra srpska rec k.u.r.v.a se cenzurise...

k.u.r.v.a u bogastvu srpskog jezika ne mora uvek da znaci i oznacava prostitutku koja svoje telo prodaje za novac...
kada Srbin kaze K.u.r.v.a misli na nesto gore...

aj sad gazdarice pa sve ovo lepo obrisi...

Markelja:
ajmo jedan BAN.

Kad bude dragog ti Legiju i ostalu kamarilu rebnuli na jedno 200 god zatvora, videcemo ko kome pusi :D

sine...obrisi sline...sa OTPORASKIM jajarama ne raspravljam mnogo...kakav je to covek koji se proda za par stotina dolara...nikakav...bednik...

btw..za legiju me zabole..doveo je onu dzukelu Djindjica na Vlast...

Zvezdanu Jovanovicu treba dati ODLIKOVANJE !

I jos jedan trajni ban. Valjda ce moderator videti ovo a posle toga FIESTA :D

A sto se tice Jovanovica i on ce isto kao i njegov guru da zavrsi, za takve klosare spasa nema

Ma sta si zapenio sa tim BAN, pa BAN...pa hebo te BAN pa i to je za ljude...i onako vam je sajt otisao u P.M. zatvorena autisticna grupica ljudi, profesinalaca, sa 1o-tak razilicitih nickova...

Ljudi se ne prodaju za par stotina dolara, to cine ne ljudi, koji pisu po forumuima shto im gazda naredi...

Pa zato sto te jebeno treba banovati. Takva sranja pisati, verovatno trosis enormne kolicine toalet papira...... A ovo za sajt zaista ne znam o cemu pricas... Verovatno si prso u vugla. ****** sta da se radi...

Ovo je, mada trenutno vladaju marionete, josh uvek,hvala milom Bogu, slobodna zemlja. Moje ustavno pravo je da smem slobodno da iznosim svoje misljenje ...tebi ako se ne svidja, tvoj problem...

a to da ce me banovati..ne sumnjam.....obzirom ko je moderator..a JSO se borio protiv njenih u Bosni, tako da...

Ali ne pomaze nista...." kome zakon lezi u topuzu, tagovu mu smrde necovjestvom..."

Dzaba vvam sva propaganda...

Moral kao i kultura su relativne kategorije...to bi trebao da znas...osnova svih rasprava medjuljudima proizilazi iz "nejednakih arsina"...

btw. bitange jedino razumeju jezik ulice. Sa kulturnim ljudima se lako sporazumevam...

Evo ja na primer verujem da je Zoran Djindjic bio kriminalac najgore vrste, ali bash bukvalno kriminalac, koji je surovao sa mafijom, koja ga je na kraju i likvidrala.
Kako drugacije objasniti enormno bogastvo koje je ostalo iza njega, kada covek pre mesta Predsednika Vlade, izuzev par meseci na celu Beograda, nista u zivotu nije radio. Odakle toliki novac? Logicko objasnjenje je od kriminala. Pa ako tome dodamo drustvo oko njega, naravno mafijasko, Cane-zabac, Krmivoje, Cume i sl.... onda je jasno o kakvom se coveku radi...

e sad kad pukne "tikva" izmedju njih, kada se Cume i Siptar oko podele plena posvadjaju, pa ovaj "kokne" Cumetovog mentora, onda tome treba dati novu dimenziju...umesati politiku,JSO... da bi se zastitio lik i delo Zorana Djindjica...

e sad tu dolaze ljudi kao ti...za par stotina dolarcica, evrica ili cak besplatno, naivno verujuci u srocenu pricicu ponavljaju istu u nedogled...

eto ja u to verujem...

Moj posao u jednoj sluzbi je da ih obavestavam o kretanjima na forumu. Inace imam informacije iz prve ruke tako da ove tvoje price mogu da prodju kod likova kao sto su Djeri, problem eremita& co.

Markelja:
Moj posao u jednoj sluzbi je da ih obavestavam o kretanjima na forumu. Inace imam informacije iz prve ruke tako da ove tvoje price mogu da prodju kod likova kao sto su Djeri, problem eremita& co.

Imamo mi Srbi jedan izraz za takve osobe, koje rade za novac...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back