Anonymous:DON:Praksis,
Ne mislim da je to dobra ideja,jer jednostavno zivimo u nekom bunilu od vremena.Ja se ne bojim,ali .....
Druga stvar,ovaj Pit,ja znam gde su moji momci sad.Puno ih je ostalo,puno i otislo.Preko grane.
U vezi sam samo sa dvojicom-trojicom,oni sa drugima,tako da znam gde su.Ne znam,na kraju krajeva,ko bre kaze da smo mi VETREANI?!Hahahahhahahhaahahhaa,pa ne daj Boze,ne daj Boze,da opet nesto bude(mada su sanse za to ravne "0") ko ce ici,sta mislis?!Ova deca iz inostranstva?!Nemoj da ti se maje pamet.Opet cemo mi.....
Mada sam se ja zakleo :Nikad vise u uniformi.....
NIKADA VISE - DONE. NIKADA VISE. A ja kazem da smo veterani pa cak i ona deca od dvadeset i pet godina sto su prosla kroz to. Mani se ratovanja i iscekivanja toga - nema toga vise. Proslo je, isparilo vreme boraca - dosla su druga vremena.
Alo,
Dal citas ti sta ja pisem?!
Ja lepo kazem:NIKAD VISE,ja...
Ali,nikad ne reci nikad.Ta deca od tadasnjih 25 god.su i te kako postali iskusni ratnici.Ova deca sad od 25 god.imaju iskustva u necem drugom.I tako to...
JA RAT,NE DA NE PRIZIVAM,NO MOLIM BOGA DA SE NIKAD VISE NIGDE NA KUGLI ZEMALJSKOJ NE RATUJE!!!
Ja sam rat zaboravio,podsetim se samo kad procitam nesto.....
Imam daleko unosniji i zabavniji poso.Na moju srecu.....
PoZ