Joška Broz podnosi zahtev za registrovanje Komunističke partije

Шта је битније.
Живот народа или Србија ????????????????????
Да ти сад неко каже да бираш између Србије (пуне гладних људи) и неког социјалног рај . шта би изабрао ?????

Питање ти је баш у оном стилу....
ДА ЛИ БИ ВИШЕ ВОЛЕО
ДА ИМАШ СИНА ПЕДЕРА ИЛИ ЋЕРКУ КУРВУ....?
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Protiv njih se treba boriti kao i protiv svih vampira...krst i beli luk:D
Pravoslavni_Krst.jpg
beli-luk.jpg

Protiv njih se treba boriti kao i protiv svih vampira...krst i beli luk:D
Pravoslavni_Krst.jpg
beli-luk.jpg
Толико сам се трудио да поштујем СПЦ и будем добар Србин-Православац али ми је мука више од лажних вјерника попут тебе.

Толико сам се трудио да поштујем СПЦ и будем добар Србин-Православац али ми је мука више од лажних вјерника попут тебе.

Па добро, или си Србин или Титоиста, трећег нема.:mrgreen:

Добро ти је неко одговорио: Иди у Хрватску па оснивај ту партију и поведи усташе са собом из Србије.
Кад тад ће ђубрад капиталистичка добити своје, хапси стрељај !

svi ste vi vjernici samo nijeste u crkvu usli ko zna otkad,vecina se nzna pomoliti a ne sta drugo..

Али Јована требаш више поштовати оне који никад нису били у цркву и који се незнају ни помолити а никад нису украли него оне лопуже које после сваки лоповлук иду у цркву да им бог прости.Лично познајем највече преваранте како узпомоч цркве су направили паре а за узврат подигли неки рецимо мали манастир.Према томе није добро мешати цркву и бог свуда.

Ti nisi vernik SPC, pa cak ni lazni vernik:)jer ni prvi , ni drugi ne bi sebi dali za pravo da sude o drugima, a narocito ne o snazi i velicini tudje vere.:)
To ti je prvi korak, da to naucis, kad to savladas, onda mozda mozemo da pricamo o nekom postovanju:)
O mojoj veri neces suditi ti, vec Bog...heh..a ti bi voleo da ti to presudis?:)
heh..pa ne moze:)

Ne veruj filmovima, cak i ja imam krst pored kreveta, drveni dugacak oko 30 cm, sluzi mi da se pocesem po ledjima

A i beli luk ponekad pojedem - i nista mi nije bilo.

Svi oni koji su ismevali krst, ovako kako ga ti ismevas, ostali su bez porodice i svojih najmilijih..postoje citave knjige pune svedocanstava o tome.
Ne kazem da ce se to tebi desiti, ja kazem sta se drugima desilo..e,ni su svi umrli, mnogi su i poludeli.

Svi oni koji su ismevali krst, ovako kako ga ti ismevas, ostali su bez porodice i svojih najmilijih..postoje citave knjige pune svedocanstava o tome.
Ne kazem da ce se to tebi desiti, ja kazem sta se drugima desilo..e,ni su svi umrli, mnogi su i poludeli.

Isus je na krstu doziveo najvece muke, krst je proizvod njegovih ubica.

Da li gresim?

Postoje i knjige o podmornicama koje se krecu 20 000 milja ispod povrsine mora, knjige o vanzemaljcima kako vrse invaziju na planetu Zemlju, itd ...

СТРАШНО...ИПАК ЈЕ ТО УРАДИО...У СРБИЈИ....
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/221812/Titov-unuk-osnovao-Komunisticku-partiju
Titov unuk osnovao Komunističku partiju
Josip Broz, Titov unuk osnovao je Komunističku partiju i danas je registruje u Begradu.
97434_komunisti-02-foto-s-maricic_f.jpg

Ta partija biće, kako kaže za “Blic”, spremna za izbornu trku, koju očekuje na proleće. Na pitanje ko su uz njega prijavljeni za osnivanje partije odgovara:
- Kako to ko?! Pa, mi, komunisti! Nema imena!

Na čiju podršku računate?
- Na one koji su izgubili povrenje u sve. Na penzionere, radnike i sve one koje pamćenje dobro služi i znaju, kako smo nekada živeli.
97433_komunisti-foto-s-maricic_f.jpg

7% na izborima. Ladno.

ne znam za eći uspeh, ali lako može da se desi da udje u skupštinu.

Iz intervjua:

"Šešelj je bio gost u našoj kući, dolazio je u kuću moja maćeha mu je pripremala gibanice, on ih je zvao Četničke gibanije. Da se razumemo, on je vrlo pametan čovek koji s epokajao što je krenuo politikom četničke ideologije, sam mi je to priznao da je pogršio što je za svojim kumom Vukom krenuo.
obojica su krenuli sa Bulajićevskom verzijom četnika, a obojica su bili komunisti.
Vuk Drašković je za 25 maj 1974 napisao u zagrebačkom "Oku" "Malo je bilo ordenja koliko je bilo heroja medju partizanima"

Али Јована требаш више поштовати оне који никад нису били у цркву и који се незнају ни помолити а никад нису украли него оне лопуже које после сваки лоповлук иду у цркву да им бог прости.Лично познајем највече преваранте како узпомоч цркве су направили паре а за узврат подигли неки рецимо мали манастир.Према томе није добро мешати цркву и бог свуда.

pa ne ja smao kazem..da svi ovi toboze veliki vjernici nznaju da se pomole a kamoli jednom godisnje da odu u crkvu..
ja sam npr ateista i stvarno nemam nista protiv vjernika,ali u zavisnosti od nekix znam i molitvu..

Back