Jосип Броз-Тито и Дража Михаиловић!

Панцермајеру,Равногорство је заблуда...и ти то знаш .

него,планира се са снегом неко дружење у БГ-у са Салињом и једним уваженим гостом,волео бих да нам се придружиш....биће ваљда нека јагњетина
Нормало да мора да буде јагњетина!

Дашчара у Маладеновцу!

А онда после јагњетине и домаће кајсије, држ' се комунисто!

Нормало да мора да буде јагњетина!

Дашчара у Маладеновцу!

А онда после јагњетине и домаће кајсије, држ' се комунисто!

ма какав Младеновац,идемо у околину Липовице,близу Вранића ;)

Највећи витез у Равногорсту беше Милутин Јанковић.

Мааа, пази у ЈВуО је било пуно јавашлука.

Гледај Кондорове 'пресуде', па и ону епизоду са Ајдачићем! Три дана глава на столу где једеш, 'бем ти све. Недопустиво за војску.

Мааа, пази у ЈВуО је било пуно јавашлука.

Гледај Кондорове 'пресуде', па и ону епизоду са Ајдачићем! Три дана глава на столу где једеш, 'бем ти све. Недопустиво за војску.

ae sve to ali što su Ajdačićevi prekinuli Kondora u pola posla :D:D:D

zena majora misica /zivojina misica snaha je bila ljubavnica drazi/ a ovaj jadnik pod teskim bremenom ocevih zasluga ostao veran kralju i otadzbini bio medju najblizim saradnicima drazi...cak se i predstavio kao draza da bi ovaj pobegao dok su nemci ubili majora misica misleci da je draza...u stavri valjda ga je zatrpao u sumu a on se predstavio kao draza...

Šta lupaš bre?

Ajde sad da odma da nađeš bilo šta što može da potkrepi ovu priču, inače ćeš samo potvrditi da si ono što sam i pretpostavljao da jesi, matori luzer i smradina!:rtfm:

Poslednja izmena:
Draža jeste bio sakriven u nekom lišću ali ga nije Mišić sakrivao,niti je Draža imao bilo kakve veze sa suprugom istog,gluposti.

moji izvori kazu da kad su upali u zasedu da ga je misic sakrio tako sto ga je prekrio liscem a on sam se predstavio kao draza i bio ubijen...a za misicevu zenu...pa to se i danas prica po mom kraju...na kraju krajeva od brata mi rodjenog kum je iz sela ba...a vrlo blizu mi je i struganik...a to isto ima da se nadje i u dosta knjiga navodnih ratnih hronicara...jedno je sigurno da im ja nisam drzao svecu...i sigurno je da je major misic spasao drazu...za to ima onoliko dokaza..

moji izvori kazu da kad su upali u zasedu da ga je misic sakrio tako sto ga je prekrio liscem a on sam se predstavio kao draza i bio ubijen...a za misicevu zenu...pa to se i danas prica po mom kraju...na kraju krajeva od brata mi rodjenog kum je iz sela ba...a vrlo blizu mi je i struganik...a to isto ima da se nadje i u dosta knjiga navodnih ratnih hronicara...jedno je sigurno da im ja nisam drzao svecu...i sigurno je da je major misic spasao drazu...za to ima onoliko dokaza..

A jel bi ti spasio nekog ko ti ebe ženu?

Ne lupaj tamo više, molim te...

Reko mi rođak....:roll:

A jel ti reko nešto i za kevu?

Тито је био припадник НКВД-а под псеудонимом Валтер, скоро сам гледао у руском документарцу совјетског шпијунског аса како даје изјаву КГБ-у а у вези Тита и наводи да увек када се Тито нашао у незавидном положају од стране Немаца, слата су му два совјетска генерала хероја СССР-а који су му помагали да се извуче из незавидног положаја али не именује совјетске генерала који су заједно са Титом планирали операције у Врховном штабу НОП-а Југославије, иначе је Тито по њему међу агентима НКВД-а био омиљена личност и они су га и спасили да га Стаљин не ликвидира 1953. одлажући на своју руку специјалну операцију јер су знали да се Стаљину ближи крај, због чега су касније позвани на одговорност од режима Никите Хрушчова и над њима су спроведене санкције. Касније се почело сумњати на Броза да је много пре ангажовања за НКВД радио и за британски СИС што је врло могуће поготово што је његов први пријем у Великој Британији био такав какав се ретко приређује председницима и владарима.
С'друге стране имамо генерала Михаиловића који је радио као војни аташе у Софији и Прагу из Софије је протеран због петљања у унутрашње ствари Бугарске док је у Прагу опсервирао војну моћ СССР-а са којим је Краљевина Југославија хтела да успостави дипломатске односе, иначе тадашњи пук Михаиловић је био упознат и са намерама ГРУ-а према Краљевини Југославији али се од операције ГРУ-а одустало, касније је у режији британске СОЕ извршен војни пуч. Иначе непосредно пре напада нацистичке Немачке на Краљевину Југославију пук. Михаиловић је виђан у друштву војног аташеа СССР-а у Београду али то је уобичајно у тој бранши и немора да значи да је Михајловић на неки начин био и сарадник војне спец. службе СССР-а ГРУ, мада је по окончању рата Стаљин је упутио писмо Титу да Михајловића не осуди на смрт. По слому Краљевине Југославије, а највероватније у складу са ратним планом Р 41 формира четничке јединице као вид герилске борбе против окупатора. Иначе у своје штабове и Михаиловић и Тито су имали стране војне мисије које су слале информације својим матичним државама али се чини да је Тито имао јаче адуте јер ако се испостави да је радио за британски СИС што је врло могуће, а уједно је био и припадник утицајне масонске ложе, онда се може уочити да је Михаиловић на самом старту био у заостатку за Титом који се није ослањао само на своје могућности већ и на могућности својих пријатеља у НКВД-у, СИС-у и масонерији (Тито је сам једном изјавио да су му масони из Загреба јавили да следи агресија на Краљевину Југославију).

Значи ако се стави на вагу тас може се уочити да је Тито имао много јаче заштитнике него ген. Михаиловић и ако се радило о двојици високопозиционираних обавештајаца међународни фактор као и увек је показао да је однео победу над унутрашњим фактром, Тито је 1944. у Напуљу устоличен од премијера В. Британије лорда Черчила за владара Југославије а који је знао да се касније одужи британској круни за своје устоличење једноставно Велика Британија није прекинула свој утицај на овим просторима који има од 1903. године.

da...samo mala sugestija...u bugarskoj je draza imao cin potpukovnika...ako se dobro secam...a i zahvaljujuci licnim vezama on je licno napravio taktiku gerilskog ratovanja...cak su mu i odobrena sredstva pre rata 41 da u hrvatskoj oformi logistiku prilagodjenu gerilskom ratovanju...znaci magacine i jedinice koje su bile u formiranju...to je bila njegova ideja...sa ostalim se manje vise slazem...samo sam zeleo posebno tvoj osvrt na ratna zbivanja i direktno angazovanje cetnika i partizana u jugoslaviji a posebno u srbiji...znaci organizacija...subordinacija...vezesa saveznicima...zadaci...izvrsenje zadataka...

Šta lupaš bre?

Ajde sad da odma da nađeš bilo šta što može da potkrepi ovu priču, inače ćeš samo potvrditi da si ono što sam i pretpostavljao da jesi, matori luzer i smradina!:rtfm:

smradina ti tata...inace ti bio PVL ako se ne varam...bar se tako pisalo ovde...a ti mi sad glumis nekog nacionalistu uvijenog u zutu zastavu....pricam ono sta sam negde i nekad procitao i ono sto se pricalo po mom kraju po slavama i preslavama onako u pola glasa kad se gosti malo ponapijaju....idi bre po rajcu,suvoboru,maljenu pa se raspitaj...a to dal sam mator pa diskutabilno...ja sam 66 godiste a ti..??

smradina ti tata...inace ti bio PVL ako se ne varam...bar se tako pisalo ovde...a ti mi sad glumis nekog nacionalistu uvijenog u zutu zastavu....pricam ono sta sam negde i nekad procitao i ono sto se pricalo po mom kraju po slavama i preslavama onako u pola glasa kad se gosti malo ponapijaju....idi bre po rajcu,suvoboru,maljenu pa se raspitaj...a to dal sam mator pa diskutabilno...ja sam 66 godiste a ti..??

Nemam ja šta da glumim, lepo te pitam, jel bi ti sačuvao nekog ko ti ebe ženu?

Tvoj odgovor na ovo pitanje, kao i odgovor svakog normalnog, je ono što je bila istina...

A ovo dugo što si nažvrljao, je posledica 50 godina vladavine proletarijata..

Nemam ja šta da glumim, lepo te pitam, jel bi ti sačuvao nekog ko ti ebe ženu?

Tvoj odgovor na ovo pitanje, kao i odgovor svakog normalnog, je ono što je bila istina...

A ovo dugo što si nažvrljao, je posledica 50 godina vladavine proletarijata..

prvo ja ne znam dal je on znao da mu ovaj to radi sa zenom...a drugo i kad bih uhvatio svoju zenu u neverstvu jedno je sigurno...onaj ko je bio sa mojom zenom meni ne znaci nista i slobodan je...pod uslovom da mi nije prijatelj...zena bi morala da mi mnogo sto sta objasni...a tebi savetujem da budes malo korektniji u komunikaciji...da proveris neke stvari pre nego pocnes da vredjas i ponizavas sagovornika...i jos ti savetujem da se mene klonis...pokondirene tikve i malogradjani me nikad nisu inspirisali...

prvo ja ne znam dal je on znao da mu ovaj to radi sa zenom...a drugo i kad bih uhvatio svoju zenu u neverstvu jedno je sigurno...onaj ko je bio sa mojom zenom meni ne znaci nista i slobodan je...pod uslovom da mi nije prijatelj...zena bi morala da mi mnogo sto sta objasni...a tebi savetujem da budes malo korektniji u komunikaciji...da proveris neke stvari pre nego pocnes da vredjas i ponizavas sagovornika...i jos ti savetujem da se mene klonis...pokondirene tikve i malogradjani me nikad nisu inspirisali...

Pa što onda širiš dezinformacije?

Što na tako bestijalan način pljuješ na ljude koji su sve žrtvovali za ovu zemlju?

Što se tiče pokondiranosti, zabole me cvetko... A ti kao matora *********, mogo bi više da se baviš ukopom Titove Pelagije po sred belog dora...

Back