Josif je napravio prve piramide!!!

Prošle nedelje sam pogledao jedan dokumentarca i saznao da je prvu piramidu napravio Josef sin Jakovljev koji je bio prodan od braće egipćanskim trgovcima!!! Napravio je prvu piramidu koja je služila za skladištenje žitarice!!!

Tek kasnije su faraoni pravili sebi piramide kao grobnice u kojima su mnoge stvari skladištili!!!

Izgledami da sve treba da bude na engelskom da bi ljudi iz Srbije pogotvo pravolsavne vere uopšte poverovali???!!!

Josif je prodan u Egipat tek 2067. godine. Piramide su starije, sto ne znaci da Josif nije mogao onu stepenastu piramidu da preuredi za ambare.

pa u tome i jeste problem, što nemamo nikakvih zapisa iz davne prošlosti, od pre 40.000 godina, npr... iako su značajna dostignuća i tada bila...

Po onome sto ja znam, ceo Svemir je nastao pre oko 42.000 godina, a zemlja kao zasebna planeta pre oko 36.000 godina, tako da te zapise tehnicki ne mozes ni imati.
Postojale su Dve civilizacije na Zemlji pre ove.
Prva koju su stvorili originalni Zemljani (zuta rasa) pre oko 12.000 godina.
Druga, koju su "stvorili -doneli" Rasi, pre oko 5.800 godina i koja je trajala do Potopa.
Posle Potopa, tehnicka civilizacija je jenjavala i u medjusobnim ratovima unistavana, da bi u mracnom srednjem veku bila na najnizem nivou.
Izuzev na jednom mestu.......

Pa da, ali neki su napisani namerno lažno. E u tome je problem.

Drevni zapisi nisu lazirani.
Problem je kako ce neki danasnji "naucnik" te zapise da prevede.
Recimo, u modernom engleskom imas rec "plejn", koja znaci i avion, ali i ravan, ravnica.
Kada bi je nasao pre 4.000 godina kako bi je preveo?
Kao rec "avion", ili kao rec "ravnica", "ravan"?
Naravno, kao ovo drugo, jer "znas" da tada nije bilo aviona.
Ako postoji naziv za svemirsku letelicu u moderno vreme - "Orao" ("Javljam bazi na Zemlji, Orao je sleteo" - citat sa Apolo misija), sta kada u drevnim spisima nadjes da je "Orao" odneo Etanu na mesto gde borave Bogovi?
Naravno, glupost, jer orlovi ne mogu da nose ljude van Zemlje.
Mit, legenda, fantastika, ljudi su tada cuvali stoku i jel;i korenje, lovili lukom i strelom i sl.

Možda si u pravu!

Za razliku od danasnjih, nekadasnji istoricari (zapisnici istorije) su bili pravi naucnici i pisali su ono sto je bilo.
Danasnji "istoricari" pisu ono sto im se naredi.
To nisu naucnici, vec klasicni politicki komesari.
Kao sto je NWO zamisljen kao klasican Staljinizam, samo sofisticiraniji - umesto miliona dousnika, sada je tu svemocna tehnologija prisluskivanja i pracenja svaga i svakoga.

Prošle nedelje sam pogledao jedan dokumentarca i saznao da je prvu piramidu napravio Josef sin Jakovljev koji je bio prodan od braće egipćanskim trgovcima!!! Napravio je prvu piramidu koja je služila za skladištenje žitarice!!!

Tek kasnije su faraoni pravili sebi piramide kao grobnice u kojima su mnoge stvari skladištili!!!

Izgledami da sve treba da bude na engelskom da bi ljudi iz Srbije pogotvo pravolsavne vere uopšte poverovali???!!!

Е мој Ристо, па ди ти је здрав разум ?

Back