jos uvek sama a lepa

jelena1977:
imam ogroman problem.imam 27 godina i nevina sam,tacnije nikada nisam imala decka,jer sam bila zaljubljena 12 godine u istu osobu.posto od toga nema nista,resila sam sto pre da budem sa nekim.imam dobrog druga koji zna sve o meni,samo ne zna da sam nevina.dogovorili smo se da spavamo ali ja se plasim sto sam ga slagala,sta ce covek da misli o meni kad nisam bila ni sa kim.inace sam lepa.zanima me musko misljenje.

Sta ti je problem:
1. sto imas 27 godina
2. Sto ima 27 godina, a:
a) nisi imala decka
b) nevina si
c) kombinacija?
3. Nevina si, a hoces to da resis:
a) prirodnim putem
b) bilo kako?

...
Nemas ti problema, u stvari imas samo jedan - sto mislis o tome...

vesna jugovic elite model look, ja mislim da bi te ona unovcila bar za 1000 eurica, nevina ...daj mi tvoju adresu da pregovaramo...zadrzavam autorska prava, moj projekat... za prvi put uzimam 50 posto pa ako krene po 20

opusti se i stavi pravu stvar na pravo mesto. :oops: Odradi to kao da si majstor, :wink: budi zena koja ce da se prepusti vatri osecanja koja ce dovesti do toga da ni shvatiti :shock: neces da si uhodana kao da si to radila mnogo puta do sada. :D Samo se opusti i budi happy. Ako ce ti biti lakse predlazem da popijes nesto sto bi ti pomoglo da se opustis, Casha ili dve vina, ako volis. Crno svakako jer ce ti dati energiju da izdrzis u radosti i veselju. Vazno je da to prihvatis sa zeljom da se razonodis i zabavis a ne da odradis kao posao koji treba da se desi. Cuvaj se da ne pokvaris odnos sa prijateljem, jer ume da se desi da takvi slucajevi zavrse brakom iz necije trenutne nesigurnosti pa da ne bude ono posle Y-banje nema kajanje. :wink:

Draga moja jelena ne ocajavaj molim te imam jednu bas takvu drugaricu i tvoje je godiste i takoo...
ljdi ne shvataju da zivot nije film pa imas nevinih koliko hoces i ako je to nekom nastrano onda stvarno neznam kako da mislim...
meni je nastranije da budes sa nekim samo radi sexa
pa sta mislis od cega zive ove kurave po ulici.
ma uzivaj bre u zivotu.
i naglasavam ti pokusaj da uzmes stvar u svoje ruke...dobro proceni svoje osobine i trazi slicnog...
poz :wink:

nije mi jasno , zasto ovde trazis savet...
i, ako si lepa i inteligentna, sta te boli uvo za to da si jos uvek nevina...naci ces onog pravog, pa mu poklonis nevisnot, hehe
ili - to ti je neka fora muvanja...
ocekujes da te neko pita ovde - dal si patila...Jeleno, nije to mesto za psihoterapiju, u stvari jeste, ali neces da nadjes ovde ozbiljan svaet:)a gubiti nevinost ssa drugom- glupost - kao da je nevinost neka veelika mana.

kebda:
skidam kapu!!!

ali meni je zalosno sto se izgleda niko ne savetuje sa prijateljima nego na forumu trazi pomoc.
pa zar smo toliko usamljeni i nemamo kome blizem da se pozalimo?

da. prijatelji su uglavnom dobri za neke akcije tipa, idemo u zezanje. to je napiso kami: "kad pravite zabavu, necete moci da se odbranite od prijatelja. a kad ste sami i razmisljate da li da izvrsite samoubistvo, niko od prijatelja vas nece pozvati".

drugo, postoje neke stvari koje je lakse podeliti sa
ljudima koje nikad nisi video ni sreo, niti ces. to je dobra strana foruma ove vrste.

Svaka vam cast,ispljuvaste me i pokopaste.Pa da odgovorim vecini{neki su ipak bili dobri i razumeli me pomalo].Ne smatram da sam da sam toliko lepa da idem kod Vesne Jugovic,ne prodajem se ni na koji nacin.Imam drugarice koje su upucene u moj problem-delimicno,ali me ne razumeju,lakse mi je bilo da to kazem nekom koga ne vidim,i da cujem razna misljenja.Ne kazem da treba biti nevin do 30-e,ali ljudi i to se desava.To je bio moj izbor,jer sam volela u zivotu samo 1 osobu i nisam mogla da zamislim da budem sa drugim.I ne kajem se zbog toga.Posto se on ozenio nemam vise nikakve nade.Jel to lose kada nekog volis?Ne mogu sve devojke jednog da vole a sa drugim da spavaju.Vama su normalnije devojke koje su promenile 10 muskaraca.Ja da prva na bilo koji nacin muvam nekoga necu.A kondom?Nemam neko misljenje o tome,ali meni to ne treba,kada budem sa nekim bice to bez kondoma.Moj drug je divan,ja njega uopste ne molim za seks.Kada sam mu to predlozila iz sale bio je iznenadjen.Mislim da mu se ideja dopala.On stalno menja devojke,al je prema meni najbolji.Mi smo se dogovorili iz zezanja da to uradimo kad god ja budem htela.E sada cu ja da vidim dal me je on ozbiljno shvatio.Sto se javljate ako ste tako zlonamerni.A da nisam iz Siceva,a sta i da jesam.Kakvi ste to ljudi,potcenjujete svakoga.Ja o forumu pojma nemam,ovo mi je prvi pyt,nisam citala sadrzaj drugih naslova.Ali mislila sam da ovde hoce neko da pomogne.Pozdrav.Nadam se da nisam bila uvredljiva prema vama.Izvinite ako sam nekog povredila.

jelena1977:
Svaka vam cast,ispljuvaste me i pokopaste.Pa da odgovorim vecini{neki su ipak bili dobri i razumeli me pomalo].Ne smatram da sam da sam toliko lepa da idem kod Vesne Jugovic,ne prodajem se ni na koji nacin.Imam drugarice koje su upucene u moj problem-delimicno,ali me ne razumeju,lakse mi je bilo da to kazem nekom koga ne vidim,i da cujem razna misljenja.Ne kazem da treba biti nevin do 30-e,ali ljudi i to se desava.To je bio moj izbor,jer sam volela u zivotu samo 1 osobu i nisam mogla da zamislim da budem sa drugim.I ne kajem se zbog toga.Posto se on ozenio nemam vise nikakve nade.Jel to lose kada nekog volis?Ne mogu sve devojke jednog da vole a sa drugim da spavaju.Vama su normalnije devojke koje su promenile 10 muskaraca.Ja da prva na bilo koji nacin muvam nekoga necu.A kondom?Nemam neko misljenje o tome,ali meni to ne treba,kada budem sa nekim bice to bez kondoma.Moj drug je divan,ja njega uopste ne molim za seks.Kada sam mu to predlozila iz sale bio je iznenadjen.Mislim da mu se ideja dopala.On stalno menja devojke,al je prema meni najbolji.Mi smo se dogovorili iz zezanja da to uradimo kad god ja budem htela.E sada cu ja da vidim dal me je on ozbiljno shvatio.Sto se javljate ako ste tako zlonamerni.A da nisam iz Siceva,a sta i da jesam.Kakvi ste to ljudi,potcenjujete svakoga.Ja o forumu pojma nemam,ovo mi je prvi pyt,nisam citala sadrzaj drugih naslova.Ali mislila sam da ovde hoce neko da pomogne.Pozdrav.Nadam se da nisam bila uvredljiva prema vama.Izvinite ako sam nekog povredila.

NEMOJ DA MISLIS DA VICEM!!!

EVO JA TI SE U SVOJE IME IZVINJAVAM JER NISAM DO SADA CUO ZA SLUCAJ KAO TVOJ.
OPROSTI NA NEKIM KOMENTARIMA KOJI SU TE POVREDILI A BILI SU UPUCENI SA MOJE STRANE.

SAVET :
MANI SE AKSIOME DA SE SAMO JEDNOM U ZIVOTU VOLI.
JA SAM (EVO OTVARAM DUSU) UJEBAN OD LJUBAVI OD JANUARA MESECA ALI SE NE DAM.
IMA SANSI I SANSI I DOCI CE PRAVA/VI KAD SE NAJMANJE NADAS.
NE GUBI NADU I SVE NAJLEPSE.

P.S. SICEVO JE NAJGOTIVNIJE SELO POLA MOJE I.D.I.O.T.S.K.E. FAMILIJE JE TAMO, I JEDINO STO VALJA JE BELO VINO!!!
:wink:

Jelena, tvoja nevinost nije nikakav hendikep i nemoj tako da je shvatas...
U skladu s tim, nemoj da juris ni da je se sto prije rijesis, kao nekog balasta... Jer, ona to nije...
Umjesto toga, bolje je da se otvoris prema ljudima i pustis da neko drugi udje u tvoje srce...

Rekla bih ti jos nesto i o toj tvojoj dugogodisnjoj ljubavi, ali me prije toga zanima da li je ikad nesto bilo medju vama i ako jeste sta, kako bih imala kompletniju sliku...

Pozdrav

jelena1977:

Sestro, pa ovo je Srbija !!!

cLick - OR - Die:
jelena1977:
Sad mi niko ne brani,malo sam se ocitavila od nesrecne ljubavi,nema vise plakanja,al sada nemam neku priliku.izlazila sam sa jednim deckom,nista nije bilo izmedju nas,samo muvanje.Onda sam mu ja kao guska rekla da nikada nisam imala decka i on me od tada vise i ne zove.Znaci misli da sam glupa i smotana 100 posto.Znaci muskarci razmisljaju kad je nije hteo niko necu je ni ja.

Prijatelj crnac mi zhivi dole u Ni$u. Javi se da ti dam njegovu adresu 8)

:lol: :lol: :lol:

1. Nada nikada ne umire.
2. Gledaj na to kao na dugo odgadjanu, potpuno bezazlenu, ali neophodnu operaciju...inace dolazis u opasnost da se stvarno nacekas. I gazdarica je u pravu, ali ja na to gledam s malo pesimistickije tacke gledista.
3. Ja ti ni slucajno ne bih preporucio nekog bas potpuno nepoznatog.
4. RECI MU ODMAH! Mislim, drugu...
5. Nemoj da se nakon toga popalis (popalite) ko majmuni na njega (ili jedno na drugo), prije nego sto razmislite hladnom glavom posle toga.
6. Koristi kontracepciju i zastitu - pa jel vama jasno kako si mozete sjeæbati zivot razmisljajuci na taj nacin!?
7. Ja znam jednu malo mladju od tebe u slicnoj situaciji...i drzis se puno boje od nje.

8. Sve najbolje :D

Gugleta:
1. Nada nikada ne umire.
2. Gledaj na to kao na dugo odgadjanu, potpuno bezazlenu,

ja kapiram da to moze da bude i traumatichno iskustvo, narocito ako radis 'zato sto treba da se reshim toga ajde sad'...mada ne mora izgleda uvek, zavisi. ne znam, mozda treba svi da se bushe sa ortacima?! ako im ne ide regularno?!

krvolok:
jelena1977:

Sestro, pa ovo je Srbija !!!

BAS PAMETNO BEZ KONDOMA, CESTITAM, SVE VISE MI SE SVIDJAS... A NESTO DRUGO, RECIMO PILULA, DA NE ZATRUDNIS I NE NAPRAVIS SEBI I DRUGU PROBLEMCIC????
CINI MI SE DA SE ZA....... AKO TI DRUG STALNO MENJA RIBE, NISI POMISLILA DA MOZDA IMA NEKU BOLET, DA NE KAZEM SID (Bez uvrede). R A Z M I S L I M A L O

Back