Svaka vam cast,ispljuvaste me i pokopaste.Pa da odgovorim vecini{neki su ipak bili dobri i razumeli me pomalo].Ne smatram da sam da sam toliko lepa da idem kod Vesne Jugovic,ne prodajem se ni na koji nacin.Imam drugarice koje su upucene u moj problem-delimicno,ali me ne razumeju,lakse mi je bilo da to kazem nekom koga ne vidim,i da cujem razna misljenja.Ne kazem da treba biti nevin do 30-e,ali ljudi i to se desava.To je bio moj izbor,jer sam volela u zivotu samo 1 osobu i nisam mogla da zamislim da budem sa drugim.I ne kajem se zbog toga.Posto se on ozenio nemam vise nikakve nade.Jel to lose kada nekog volis?Ne mogu sve devojke jednog da vole a sa drugim da spavaju.Vama su normalnije devojke koje su promenile 10 muskaraca.Ja da prva na bilo koji nacin muvam nekoga necu.A kondom?Nemam neko misljenje o tome,ali meni to ne treba,kada budem sa nekim bice to bez kondoma.Moj drug je divan,ja njega uopste ne molim za seks.Kada sam mu to predlozila iz sale bio je iznenadjen.Mislim da mu se ideja dopala.On stalno menja devojke,al je prema meni najbolji.Mi smo se dogovorili iz zezanja da to uradimo kad god ja budem htela.E sada cu ja da vidim dal me je on ozbiljno shvatio.Sto se javljate ako ste tako zlonamerni.A da nisam iz Siceva,a sta i da jesam.Kakvi ste to ljudi,potcenjujete svakoga.Ja o forumu pojma nemam,ovo mi je prvi pyt,nisam citala sadrzaj drugih naslova.Ali mislila sam da ovde hoce neko da pomogne.Pozdrav.Nadam se da nisam bila uvredljiva prema vama.Izvinite ako sam nekog povredila.
Sestro, pa ovo je Srbija !!!