JOS JEDNO BRAVO ZA LDP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne, nego da nije cede, milan ne bi ovakvu pocast dobio, stoga bi trebalo da budemo zahvalni gospodinu jovanovicu, posebno mi, postovaoci milanovog dela, u koje ljude smatram da i ti spadas, zar ne?

Milan je sigurno to i zasluzio, ali to je djelo politicara, koje se zna zasto je ucinjeno, da bi privukao glasace, jer medju mladima ima znacajan broj fanova EKV-a.

Milan je dobio ulicu i u Podgorici prije par godina, ali toga se nije sjetio nijedan politicar, vec jedna nevladina organizacija.

verujem da bi milan cenio gospodina jovanovica, mozda bi bili i drugari.

На основу чега можеш то да тврдиш?
На основу тога што је милан дете комунистзичког официра ЈНа а тај калибар је најзаступљенији у ЛДП или на основу љубави према одређеном пороку?

nisam isprozivao suprugu gospodina jovanovica, to ste vi radili, ja ne. o ovome treba da se prica, a ne samo da se pljuje po ldp-u, zasto ste zli kad neko nesto dobro uradi?

Podneli inicijativu za promenu ulice... :roll: Ajde nek nek otvori temu "Još jedno bravo za DSS"... pa i oni su podneli inicijativu za promenu imena ulice... S tim što me je njihova inicijativa mnogo više obradovala od ove Čedomirove...

Podneli inicijativu za promenu ulice... :roll: Ajde nek nek otvori temu "Još jedno bravo za DSS"... pa i oni su podneli inicijativu za promenu imena ulice... S tim što me je njihova inicijativa mnogo više obradovala od ove Čedomirove...

kako si kontradiktoran, eto vidis da nisi fer, jer kad bi dss uradio nesto ti bi rekao juuuuuuupi, a uspeh nekog drugog ne priznajes.

Bez obzira šta ti rek'o, ja nekako ipak osećam ironiju u tvom blagom glasu :mrgreen:

Pazi, čovek koji je ponudio bulju NATO-u i koji je rasista (crnci=ljudožderi) kupi poene na Milana Mladenovića.
hau jes nou :mrgreen:

nisam ironican, jovanovic nije rasista, to je bio slucajan ispad, objasnio sam vam to vec na nekoliko tema drugih. ne kupi poene, on je dobronameran.

kako si kontradiktoran, eto vidis da nisi fer, jer kad bi dss uradio nesto ti bi rekao juuuuuuupi, a uspeh nekog drugog ne priznajes.

Па ДСС је поднео иницијативу да Драган Манце добије улицу поред партизановог стадиона иако је у опозицији за разлику од ЛДП-а....иницијатива усвојена на истој седници али ти о томе ћутиш.

Ко онда није фер?

Па ДСС је поднео иницијативу да Драган Манце добије улицу поред партизановог стадиона иако је у опозицији за разлику од ЛДП-а....иницијатива усвојена на истој седници али ти о томе ћутиш.

Ко онда није фер?

eto ja kazem i to je lepo, ne pljujem po tome, ali to nije predmet mog interesovanja

nisam ironican, jovanovic nije rasista, to je bio slucajan ispad, objasnio sam vam to vec na nekoliko tema drugih. ne kupi poene, on je dobronameran.

јовановићјесте расистса...озбиљан, интелигентан политичар не прави случајно такве испаде...а после тога и патуљци....мани ме толиких "случајности" а томе додај и његовог противкандидата на местопреЦедника ЛДП.

јовановићјесте расистса...озбиљан, интелигентан политичар не прави случајно такве испаде...а после тога и патуљци....мани ме толиких "случајности" а томе додај и његовог противкандидата на местопреЦедника ЛДП.

ne, to je slucajnost i nista strasno, ssvima je moglo da se desi to za patuljke, jer kao sto vec rekoh niko nije nacisto kako se zovu., a da je to neko drugi uradio, samo biste presli preko toga kao da nista nije bilo.

inspiracije za cistiji i lepsi svet, ali ti to ne razumes, okruzene su ti misli mrznjom.

канибали и патуљци, шилерова и гувернанте, кум ,шиптар и мртви премијер, беба, цане, мадера, дедиње,крмиво, СПС.......тешко да могу да буду инспирације за чистији и бољи свет

ne, to je slucajnost i nista strasno, ssvima je moglo da se desi to za patuljke, jer kao sto vec rekoh niko nije nacisto kako se zovu., a da je to neko drugi uradio, samo biste presli preko toga kao da nista nije bilo.

Озбиљном политичару се таква случајност НИКАДА не може догодити..поготово два пута за пар дана.....намера и његово искрено лично уверење.
Са Чедом са прилично блиско сарађивао током протеста у зиму 96-97 и могу ти потврдити да то није случајност....доста смо причали па сматрам да га релативно добро познајем

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back