naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Можда сам теби луда што нисам наркоман иди бре Чедомир вас дебело навукао ,па сада ко овце за зрно белог радите против државе и народа.
ldp radi samo za drzavu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда сам теби луда што нисам наркоман иди бре Чедомир вас дебело навукао ,па сада ко овце за зрно белог радите против државе и народа.
ljudi vide samo ono što hoće i ne napreži se s njima uzalud je...![]()
Pa nek ti je lepo na poslu, dobro je uvek jedan imati.
ldp radi samo za drzavu.
Nije stvar u zanimanju. Vidiš, gejevi su jako dobri u dizajnu, umetnostima, tim sranjima s make-upom, stylingom. Tu i prolaze mahom gejevi jer su strejt likovi retko posvećeni tom tipu poslova. Ako si šminker i nisi gej, onda si onaj polu-gej, tj. metrosexualac.
PS
Biti šminker je zaista gej
Gotovo,provaljeni smo!Можда сам теби луда што нисам наркоман иди бре Чедомир вас дебело навукао ,па сада ко овце за зрно белог радите против државе и народа.
Опште је познато да је Чедомир наркоман и они који гласају за њега теже су навучени.Он не вади иглу из вене!
sramota je tako da pises o dve velike licnosti
Bili su u vladi,politika im je katastrofa osim onog dela o EU i Nato. Sve ostalo im je uzas. Kao da namerno gledaju da uvek imaju 5% i da nikada ne dobiju vlast kako bi mogli da seru i da glume satro opoziciju,a Boti kad prigusti oni uvek glasaju za!Nisam pristalice LDP ideologije.
Ali oni su jedini koji jos nisu probali i pukli u tom da promene nesto u Srbiji na bolje, ekonomsko.
on nije narkos, to je propaganda, i kakve ima veze ako mu je zena ruznjikava?
Bili su u vladi,politika im je katastrofa osim onog dela o EU i Nato. Sve ostalo im je uzas. Kao da namerno gledaju da uvek imaju 5% i da nikada ne dobiju vlast kako bi mogli da seru i da glume satro opoziciju,a Boti kad prigusti oni uvek glasaju za!![]()
nije to lepo sto pisete tako o cedi, a tek o milanu, oni su veliki ljudi i zasluzuj ne da ih volite, ali da postujete njihov rad. bas nij elepo kad pisete tako strasne i krupne stvari neosnovano, bez osvrta na njihova dela, to je povrsno.
to sto govorite o cedinoj zeni i tome sta on radi privatno, a neprovereno, to nije realno i bitno.
Ovaj plato komotno mogu da nazovu i "kod raspevanog narkomana" ... Jad. Srbija postaje jad.![]()
Vrati onaj avatar s dugouškomBili su u vladi,politika im je katastrofa osim onog dela o EU i Nato. Sve ostalo im je uzas. Kao da namerno gledaju da uvek imaju 5% i da nikada ne dobiju vlast kako bi mogli da seru i da glume satro opoziciju,a Boti kad prigusti oni uvek glasaju za!![]()
Čuo sam da je famfulja JK jedva preživela neku operaciju ??! Pobegla grobaru s lopate ... Sigurno je u pitanju bila neka estetska
ja nisam muzicar, ja sam vizuelni umetnik.
Je l' nadgrobni?
A,vršiš radnju gledanja
sexa pasa lutalica !?
Aha.
Vizuelni umetnik...
Ker umeće keruši,
a ti kibicuješ ?
Ја мислим да Чеди треба подићи споменик. Ко се слаже?
Ма не бре ... него онај .. СТАТУА и то ставити на Славију ... да се народ сећа муке ... коју је теглио на грбачи