Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
nije lepo da vredjas ponovo bez osnove, bolje budi malko u slkladu sa realnoscu, ne izmisljaj, cela tvoja prica zasnovana je na izmisljotinama.
Бар нисам на тешким дрогома
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije lepo da vredjas ponovo bez osnove, bolje budi malko u slkladu sa realnoscu, ne izmisljaj, cela tvoja prica zasnovana je na izmisljotinama.
zasto sve sto kazem potcenjujete, isti ste prema gospodinu jovanovicu, zasto ne vidite pravu sliku?
ja sam make up umetnik, najvise radim revije trenutno, a i pomocnik sam jednom nasem mladom dizajneru
ja sam make up umetnik, najvise radim revije trenutno, a i pomocnik sam jednom nasem mladom dizajneru
Sminker na srpski, izvini ako kazem ali ili nije to tipicni zenski poso.
Keva te koristi kao lutku kad sije haljine?
A i sta ce ti.
zasto ste tako povrsni pa cim neko ima neko kul zanimanje vi kazete da je gej, to nije tako jednostavno kao sto mislite.
Odkud tebi da je sminker kul zanimanje.
zasto ste tako povrsni pa cim neko ima neko kul zanimanje vi kazete da je gej, to nije tako jednostavno kao sto mislite.
eto opet ti, samo vredjas bez razloga, zasto mislis da ja jesam na drogama, kako se ne osecas posramljeno da izneses takav zakljucak. ah, da, ti si povrsna, jednostavna bezobraznica, vidis ono sto zelis da vidis.
zato sto je to umetnicki i zabavan posao, meni je kul, ja iimam inspiraciju
Опште је познато да је Чедомир наркоман и они који гласају за њега теже су навучени.Он не вади иглу из вене!
Опште је познато да је Чедомир наркоман и они који гласају за њега теже су навучени.Он не вади иглу из вене!
Hvala bogu,pa tebi ne treba. Ti si luda i bez nje!
ljudi vide samo ono što hoće i ne napreži se s njima uzalud je...![]()