Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
A zamislite "plato Đorđa Balaševića" ???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko neki vašar.Slažem se.Jadna je zemlja koja nema nikog pametnijeg, boljeg i zasluznijeg od Sabana, Milana, predsednika Azerbejdzana i pesnika (koji je umro pre 2-3 godine) pa da im dize spomenike i daje ulicama (platoima) njihova imena.
Tacno tako...oni su to uradili zbog toga ne bi li navulki koji politicki poen...ali koristiti mrtvog Milana za takve stvari...koji je od njih i njima slicnima bio svetlosnim godinama daleko i iznad njih...to je ...ma ne znam da opisem...
Kako je krenulo, dobicemo i plato Cede Cvorka...![]()
![]()
pozdravio te rodjak
Ma Čeda je čkapi
JK rules![]()
Jadna je zemlja koja nema nikog pametnijeg, boljeg i zasluznijeg od Sabana, Milana, predsednika Azerbejdzana i pesnika (koji je umro pre 2-3 godine) pa da im dize spomenike i daje ulicama (platoima) njihova imena.
Ajde zaključavaj te ovu temu više... Dečko je pozdravio, čestitao, ispromovisao LDP, isprozivao čedinu ženu... to je to što se mene tiče...
ti se nisi ni rodio kad Je EKV svirala..a pričaš kao da znaš išta
Ko pauk mudanisam issprozivao surugu, to ste vi rekli, ja sam branio njen izgled, ja imam osecaj za estetiku.
ja se bavim umetnoscu, i naravno da imam osecaj, cak sam u svetu mode
U jeeee, evo ga gospodin umetnik... Aj svi mirno![]()
Ti navodni umetnici kod vrhovne muzike, svaki Ciga u mom selu bolje svira nego oni.
ja nisam muzicar, ja sam vizuelni umetnik.
nije lepo da vredjas ponovo bez osnove, bolje budi malko u slkladu sa realnoscu, ne izmisljaj, cela tvoja prica zasnovana je na izmisljotinama.Шта је ово данас све теме о ЛДП ,стигла роба па Чедомир поделио гласачима![]()
ja sam make up umetnik, najvise radim revije trenutno, a i pomocnik sam jednom nasem mladom dizajneruSta radis tacno kad smo vec kod toga.