JOS JEDNO BRAVO ZA LDP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije to lepo sto pisete tako o cedi, a tek o milanu, oni su veliki ljudi i zasluzuj ne da ih volite, ali da postujete njihov rad. bas nij elepo kad pisete tako strasne i krupne stvari neosnovano, bez osvrta na njihova dela, to je povrsno.
to sto govorite o cedinoj zeni i tome sta on radi privatno, a neprovereno, to nije realno i bitno.

Pa vidish da jesmo. Policija poseduje snimke iz Shilerove gde se lepo vidi kako Cheda konzumira drogu. Zasto se to ne pokazuje i zasto se takvoj osobi dozvoljava da drzi moralne predike.......................e to je vec za 19 vek ?!

Aha... policija poseduje - a jel to dostupno za javno gledanje?

Koliko sam se ja naslusao pouzdanih izvora... Evo samo jednog primera:
Beckovicka je lupetala u Utisku nedelje da je prodaja Telekoma gotova stvar...
Opozicija je urlala da je prodaja Telekoma namestena...
Nijedna ta stvar nije imala veze sa istinom.

nije to lepo sto pisete tako o cedi, a tek o milanu, oni su veliki ljudi i zasluzuj ne da ih volite, ali da postujete njihov rad. bas nij elepo kad pisete tako strasne i krupne stvari neosnovano, bez osvrta na njihova dela, to je povrsno.
to sto govorite o cedinoj zeni i tome sta on radi privatno, a neprovereno, to nije realno i bitno.

ti se nisi ni rodio kad Je EKV svirala..a pričaš kao da znaš išta

Bezali Mujo i Haso od africkih domorodaca, medjutim, naidju na kanjon sirok najmanje 15 metara.
-Sta cemo sad?-pita Mujo.
-Sta cemo? Preskocicemo!
-Kako da preskocimo, papane jedan, kad ovde ima 15 metara, a svetski rekord je 8?
-A jesi li ti ajvane, nekad cuo za troskok.

smlaugh1-1.gif

on nije narkos, to je propaganda, i kakve ima veze ako mu je zena ruznjikava?
smlaugh1-1.gif

Milan je stvarno bio lik,raspadali smo se uz njegovu svirku..
secam se nekog koncerta u Domu omladine..ko nije voleo EKV..samo kancerogeni supci i prigradska stoka.
Msm ko pr*ca Cedu i LDP..sad ispada da nije bilo njih niko i nebi znao za EKV.

Oni su racunali da ce ovako nabaciiti nove glasace, ali su u stvari postigli suprotan efekat Milan se prevrce u grobu.

Tacno tako...oni su to uradili zbog toga ne bi li navulki koji politicki poen...ali koristiti mrtvog Milana za takve stvari...koji je od njih i njima slicnima bio svetlosnim godinama daleko i iznad njih...to je ...ma ne znam da opisem...

Vi sto pljujete po Milanu mozda nikada niste culi ili obratili paznju na ovu pesmu...to sto su je rabili raznorazni, kao sto to sada radi Ceda je druga prica...Saslusajte sta covek ima da kaze...ako ovo nije patriotska pesma, ja ne znam sta je...

Ekatarina Velika EKV
Zemlja

Ovo je zemlja za nas
Ovo je zemlja za sve naše ljude
Ovo je kuća za nas
Ovo je kuća za svu našu decu
Pogledaj me, o pogledaj me
Očima deteta

U zemlji vidim spas
Iz sna me budi glas koji ne poznajem
Dok grane miluju naša tela
Dok senke prave pokrov za nas
Očima deteta

Čujem - vrati se
Čujem - ostani
Čujem - vrati se
Dozvoli mi

Čujem - vrati se
Čujem - ostani
Čujem - vrati se
Oprosti mi

U svakom porazu ja sam video deo slobode
I kad je gotovo
Za mene, znaj, tek tad je počelo
Očhima deteta

Čujem - vrati se
Čujem - ostani
Čujem - vrati se
Dozvoli mi

Čujem - vrati se
Čujem - ostani
Čujem - vrati se
Ne idi, ne idi, ne!

Jadna je zemlja koja nema nikog pametnijeg, boljeg i zasluznijeg od Sabana, Milana, predsednika Azerbejdzana i pesnika (koji je umro pre 2-3 godine) pa da im dize spomenike i daje ulicama (platoima) njihova imena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back